In gesprek met Martina Braas, tassenontwerpster Atelier 10 – Groots
In gesprek met Martina Braas in haar winkel in Amsterdam

Deze keer ga ik in gesprek met Martina Braas. Zij was 21 toen zij haar eigen tassenlabel startte. Na een stage bij een couturier ontwaakte haar passie voor ontwerpen en mode, en was ze overtuigd. Een eigen label zou het meest geweldig zijn; zelf het ontwerp doen, sleutelen aan de modellen, achter de naaimachine kruipen. Met hulp en advies van haar vader durfde zij het aan die stap te wagen, en nu, 4 jaar later heeft zij twee succesvolle labels: 10 en Atelier 10 die zij verkoopt in haar eigen winkel aan de Amsterdamse grachten. Deze keer ging ik in gesprek met deze piepjonge onderneemster, en vroeg ik haar waarom ze nou precies die grote stap durfde te wagen, en wat haar belangrijkste lessen tot nu toe zijn geweest.

Kijk hier het hele gesprek met Martina Braas;

Wil je meer weten over haar tassenlabel? Check hier haar website: atelier10tien.com
Ben je op zoek naar meer inspiratie en tips van succesvolle vrouwen? Check hier om alle video’s te zien. Abonneer je even op ons kanaal op YouTube als je geen video meer wilt missen.

Ken of ben jij een vrouw die ook in een video te zien en te horen moet zijn? Stuur ons een berichtje op hello@iamgroots.com

Tot de volgende!

Gratis toegang tot extra tips?

Schrijf je nu in en je ontvangt gratis extra tips, inspiratie en updates over onze activiteiten en workshops.

Geen zorgen, we zullen je geen spam sturen. Beloofd! Powered by ConvertKit
No Comments
Post a Comment