Programma’s

Een succesvol bedrijf is geen toeval
Heb jij de wereld wat geweldigs te bieden? En ben je klaar om dat nog meer, beter of grootser te gaan (voor)leven en uitdragen? Voel je dat er veel meer inzit dan dat er nu uitkomt?
Jouw bedrijf moet het middel zijn om jouw leven te leven hoe jij dat wilt. Vol betekenis, vrijheid en geluk. En niet anders.

BUSINESS SCHOOL ZICHTBAAR WORDEN

Op een eenvoudige manier klanten leren werven

Wil je meer klanten en omzet, maar weet je niet zo goed hoe je dat aan moet pakken? Ben je voor je gevoel ‘maar wat aan het doen’ om je bedrijf op te bouwen, maar loopt het nog niet echt? Een bedrijf opbouwen is net als het bouwen van een huis; eerst een stevige fundering, voordat je het dak kunt bouwen en de gordijnen op kunt hangen. Een goedlopend bedrijf is een kwestie van de juiste stappen zetten in de juiste volgorde.

Weet je niet zo goed hoe?
Dan is de Business School iets voor jou.

In 4 maanden leer je met een groep gelijkgestemde ondernemers hoe jij jezelf en jouw bedrijf ook Groots in de wereld kunt zetten, zodat je een op een fijne, meer eenvoudige manier klanten kunt krijgen. We werken vanaf de basis aan je bedrijf opbouwen, zodat je met een vliegende start kunt beginnen.

Start: de volgende ronde start 29 november 2021.

HOOGVLIEGERS

6 maanden begeleiding voor echt ambitieuze ondernemers

Je bent niet zomaar ondernemer. Je hebt een grootse missie. Je wilt een belangrijke of grote bijdrage leveren aan de wereld en aan anderen, en je weet dat je én Groots kunt geven maar er ook een Groots leven voor jezelf mee kunt creëren.

Je bent schaamteloos ambitieus en zoekt naar begeleiding en een omgeving waarin je maximaal kunt groeien. Je bedrijf loopt nu al lekker, maar jij weet; hier zit nog veeeeeeeel meer in. En dat wil je eruit halen.

Met een high end traject krijg je 1-op-1 begeleiding in het vergroten van jouw zichtbaarheid.