Programma’s

Een succesvol bedrijf is geen toeval
Heb jij de wereld wat geweldigs te bieden? En ben je klaar om dat nog meer, beter of grootser te gaan (voor)leven en uitdragen? Voel je dat er veel meer inzit dan dat er nu uitkomt?
Jouw bedrijf moet het middel zijn om jouw leven te leven hoe jij dat wilt. Vol betekenis, vrijheid en geluk. En niet anders.

LIVE DAG ‘VERSNELLEN’

Wil jij leren hoe je kunt verdubbelen in omzet en klanten?

Heb je een grote droom, maar weet je nog niet HOE je die droom werkelijkheid kunt maken? Heb je al wel wat klanten gehad, maar wil die grote groei maar niet doorzetten? Ben je klaar met ‘maar wat doen’ of ‘proberen’?

Tijdens de (online) live dag op 17 december gaan we samen aan de slag met welke technieken, methodes en strategieën je jouw omzet en klanten kunt verdubbelen en grip hebt op je resultaten. Je leert o.a. hoe je je omzet kunt plannen en welke strategieën ik heb gebruikt om in korte tijd x6 te gaan in mijn omzet.

BUSINESS SCHOOL ZICHTBAAR WORDEN

Op een eenvoudige manier klanten leren werven

Vind je het lastig of spannend om jezelf en je bedrijf zichtbaar te maken? Of wil je wel, maar weet je niet zo goed hoe (wat moet ik dan zeggen?, wat is relevant?, wie zit hier op te wachten?), OF ben je nu al heel actief op social media, maar levert het nog niets op?

Dan is de Business School Zichtbaar Worden iets voor jou.

In 3 maanden leer je met een groep gelijkgestemde ondernemers hoe jij jezelf en jouw bedrijf ook Groots in de wereld kunt zetten, zodat je een op een fijne, meer eenvoudige manier klanten kunt krijgen. We werken aan de basis van je bedrijf opbouwen, zodat je met een vliegende start kunt beginnen.

DEZE EDITIE = VOL

Start: nieuwe ronde start 25 januari 2021.

RISE & SHINE

In 3 maanden een consistente klantenstroom opbouwen

Schommelt je omzet en is er geen consistente groei of consistentie in klanten en omzet? Voel je je vaak onzeker over of je deze maand wel weer genoeg klanten en omzet hebt? Werk je hard, maar heb je geen controle over je resultaten?

In dit programma van 3 maanden gaan we samen werken aan het op gang brengen van een consistente klantenstroom en het bouwen van een draaiend systeem dat continue leads en klanten genereert. Zodat je in plaats van harder, slimmer kunt gaan werken.

1-OP-1 VIP TRAJECT ‘LEVEL UP’

6 maanden begeleiding naar jouw volgende level(s)

Een 6 maanden traject is voor ondernemers die Grootse ambities hebben en willen groeien naar marktleider in hun branche/niche.

In een 1-op-1 traject werken we samen aan het nog scherper krijgen van wat jouw kernboodschap is, welke klanten je het beste kunt helpen met welk aanbod en het aantrekken van meer/betere klanten. We werken aan het creëeren van een ijzersterke positie in de markt, zodat jij dé #1 business bent waar mensen als eerste aan denken. Je wilt doorgroeien naar de volgende levels als ondernemer, in je omzet, en in het creëeren van meer vrijheid en rust.

Met een high end traject krijg je 1-op-1 begeleiding in het vergroten van jouw zichtbaarheid.