Programma’s

Een succesvol bedrijf is geen toeval
Heb jij de wereld wat geweldigs te bieden? En ben je klaar om dat nog meer, beter of grootser te gaan (voor)leven en uitdragen? Voel je dat er veel meer inzit dan dat er nu uitkomt?
Jouw bedrijf moet het middel zijn om jouw leven te leven hoe jij dat wilt. Vol betekenis, vrijheid en geluk. En niet anders.

BUSINESS SCHOOL ZICHTBAAR WORDEN

Op een eenvoudige manier klanten leren werven

Vind je het lastig of spannend om jezelf en je bedrijf zichtbaar te maken? Of wil je wel, maar weet je niet zo goed hoe (wat moet ik dan zeggen?, wat is relevant?, wie zit hier op te wachten?), OF ben je nu al heel actief op social media, maar levert het nog niets op?

Dan is de Business School Zichtbaar Worden iets voor jou.

In 3 maanden leer je met een groep gelijkgestemde ondernemers hoe jij jezelf en jouw bedrijf ook Groots in de wereld kunt zetten, zodat je een op een fijne, meer eenvoudige manier klanten kunt krijgen. We werken aan de basis van je bedrijf opbouwen, zodat je met een vliegende start kunt beginnen.

Start: nieuwe ronde start 25 oktober 2021.
De huidige ronde is vol. De wachtlijst voor de volgende ronde is geopend.

RISE & SHINE

In 3 maanden een consistente klantenstroom opbouwen

Schommelt je omzet en is er geen consistente groei of consistentie in klanten en omzet? Voel je je vaak onzeker over of je deze maand wel weer genoeg klanten en omzet hebt? Werk je hard, maar heb je geen controle over je resultaten?

In dit programma van 3 maanden gaan we samen werken aan het op gang brengen van een consistente klantenstroom en het bouwen van een draaiend systeem dat continue leads en klanten genereert. Zodat je in plaats van harder, slimmer kunt gaan werken.

Volgende ronde: najaar 2021
De wachtlijst is open.

HOOGVLIEGERS

6 maanden begeleiding voor echt ambitieuze ondernemers

Je bent niet zomaar ondernemer. Je hebt een grootse missie. Je wilt een belangrijke of grote bijdrage leveren aan de wereld en aan anderen, en je weet dat je én Groots kunt geven maar er ook een Groots leven voor jezelf mee kunt creëren.

Je bent schaamteloos ambitieus en zoekt naar begeleiding en een omgeving waarin je maximaal kunt groeien. Je bedrijf loopt nu al lekker, maar jij weet; hier zit nog veeeeeeeel meer in. En dat wil je eruit halen.

Met een high end traject krijg je 1-op-1 begeleiding in het vergroten van jouw zichtbaarheid.