fbpx
 

Programma’s

Een succesvol bedrijf is geen toeval

Heb jij de wereld wat geweldigs te bieden? En ben je klaar om dat nog meer, beter of grootser te gaan (voor)leven en uitdragen? Voel je dat er veel meer inzit dan dat er nu uitkomt? Ontketen je ware potentie met 1 van onze transformerende programma’s.

Speel jij de hoofdrol van je eigen leven of sta je nog in de coulissen?

Onze programma’s zijn gebouwd op het ontdekken en helder maken van jouw grote potentie en hoe je dit in de wereld kunt zetten. We werken van binnenuit naar buiten; van het inzichtelijk krijgen en voelen wie je bent en wat jouw grootste talent is, tot het kiezen van een vorm die daar het beste bij past, jezelf zichtbaar maken en dit vervolgens te vertalen in een vruchtbaar en groeiend bedrijf.

ONLINE TRAININGEN

Meteen beginnen, op je eigen tempo, do-it-yourself

Wil je je graag ontwikkelen, en doe je dat het liefst op een laagdrempelige manier en op je eigen tempo? I am Groots biedt meerdere online trainingen aan die je zelf kunt volgen, wanneer jij wilt.

De trainingen zijn op het gebied van leiderschap, succesmindset, zichtbaarheid en styling. Neem hier een kijkje welke trainingen je kunt volgen.

Na aanschaf van iedere training houdt je levenslang toegang.

Stand up & Stand out
Opvallen in een volle markt, in 10 weken meer klanten

Voel je je vaak onzeker over of je deze maand wel weer genoeg klanten en omzet hebt? Werk je hard, maar heb je geen controle over je resultaten?

In dit 10-weekse 1-op-1 programma leer ik je hoe jij door middel van sterke communicatie, bewezen strategieën en een succesmindset ook een winstgevend en goedlopend bedrijf kunt opbouwen, op jouw voorwaarden.

1-OP-1 VIP TRAJECT

6 maanden begeleiding naar jouw volgende level(s)

Een 6 maanden traject is voor ondernemers die Grootse ambities hebben en willen groeien naar hun volgende inkomensniveau.

In een 1-op-1 traject werken we samen aan het helder krijgen van wat jouw kernboodschap is, welke klanten je het beste kunt helpen met welk aanbod en het aantrekken van meer/betere klanten. Zodat jij en je bedrijf samen groeien naar meer omzet en vrijheid in het ondernemerschap.

Wil je weten of dit traject voor jou is? Vraag dan hier direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Met een high end traject krijg je 1-op-1 begeleiding in het vergroten van jouw zichtbaarheid.