Programma’s

Zet jezelf Groots in de wereld

Heb jij de wereld wat geweldigs te bieden? En ben je klaar om dat nog meer, beter of grootser te gaan (voor)leven en uitdragen? Voel je dat er veel meer inzit dan dat er nu uitkomt? Ontketen je ware potentie met 1 van onze transformerende programma’s.

Speel jij de hoofdrol van je eigen leven of sta je nog in de coulissen?

Onze programma’s zijn gebouwd op het ontdekken en helder maken van jouw grote potentie en hoe je dit in de wereld kunt zetten. We werken van binnenuit naar buiten; van het inzichtelijk krijgen en voelen wie je bent en wat je hier te doen hebt, tot het kiezen van een vorm die daar het beste bij past, jezelf zichtbaar maken en je eigen persoonlijke stijl om dit te versterken.

GROEPSPROGRAMMA

Start: eind april 2019 – DE DEUREN ZIJN NU OPEN

Is het de hoogste tijd dat jij de impact gaat maken die jij voor ogen hebt? Wil je graag aan de slag met het nog meer helder maken van wat jij hier te doen hebt, hoe je dat kunt vormgeven en wat het zou betekenen als jij dit vanuit je Grootste potentie doet?

Het groepsprogramma werkt extra versnellend door de dynamiek van de groep en de energie van de andere deelnemers. De groepsgrootte is klein, zodat iedereen ook de persoonlijke tijd en aandacht krijgt die zij verdient.

Wil je meer weten over het groepsprogramma? Vraag dan hieronder meteen een gratis groeigesprek aan.

1-OP-1 TRAJECT

6 of 12 maanden begeleiding naar jouw Grootste leven

Een 6- of 12-maandentraject is voor vrouwen die voelen dat het groepsprogramma nog nét iets te intensief is en de voorkeur geven aan hun eigen tempo volgen.

In een 1-op-1 traject werken we samen aan het helder krijgen van wie jij écht bent, wat jouw missie is en hoe je dit vervolgens heel krachtig en duidelijk Groots in de wereld kunt zetten. Je wordt 6- of 12 maanden 1-op-1 begeleid in jouw groei, vorm kiezen én zichtbaarheid – van zowel jezelf als jouw bedrijf/werk.

We focussen tijdens het traject op de volledige breedte van groei in leven en business. We werken aan onderwerpen als zichtbaarheid, jouw mindset, persoonlijk leiderschap, gewoontes en stijl.

Wil je meer weten over deze trajecten? Ga dan met ons in gesprek. Boek hieronder meteen een groeigesprek.

Met een high end traject krijg je 1-op-1 begeleiding in het vergroten van jouw zichtbaarheid.