fbpx
 

Programma’s

Een succesvol bedrijf is geen toeval

Heb jij de wereld wat geweldigs te bieden? En ben je klaar om dat nog meer, beter of grootser te gaan (voor)leven en uitdragen? Voel je dat er veel meer inzit dan dat er nu uitkomt? Ontketen je ware potentie met 1 van onze transformerende programma’s.

Speel jij de hoofdrol van je eigen leven of sta je nog in de coulissen?

Onze programma’s zijn gebouwd op het ontdekken en helder maken van jouw grote potentie en hoe je dit in de wereld kunt zetten. We werken van binnenuit naar buiten; van het inzichtelijk krijgen en voelen wie je bent en wat jouw grootste talent is, tot het kiezen van een vorm die daar het beste bij past, jezelf zichtbaar maken en dit vervolgens te vertalen in een vruchtbaar en groeiend bedrijf.

SUMMER SCHOOL ZICHTBAAR WORDEN

Op een eenvoudige manier klanten leren werven

Vind je het lastig of spannend om jezelf en je bedrijf zichtbaar te maken? Of wil je wel, maar weet je niet zo goed hoe (wat moet ik dan zeggen?, wat is relevant?, wie zit hier op te wachten?), OF ben je nu al heel actief op social media, maar levert het nog niets op?

Dan is de Summer School Zichtbaar Worden iets voor jou.

In 2 maanden leer je met een groep gelijkgestemde ondernemers hoe jij jezelf en jouw bedrijf ook Groots in de wereld kunt zetten, zodat je een op een fijne, meer eenvoudige manier klanten kunt krijgen.

DE DEUREN GAAN NOG 1 KEER OPEN IN 2020

Start: maandag 7 september
Eind: vrijdag 6 november

RISE & SHINE

Opvallen in een volle markt. Zet jezelf en je bedrijf in 3 maanden stevig in de markt.

Voel je je vaak onzeker over of je deze maand wel weer genoeg klanten en omzet hebt? Werk je hard, maar heb je geen controle over je resultaten?

In dit 1-op-1 programma van 3 maanden leer ik je hoe jij door middel van sterke communicatie, bewezen strategieën en een succesmindset ook een winstgevend en goedlopend bedrijf kunt opbouwen, op jouw voorwaarden.

1-OP-1 VIP TRAJECT ‘LEVEL UP’

6 maanden begeleiding naar jouw volgende level(s)

Een 6 maanden traject is voor ondernemers die Grootse ambities hebben en willen groeien naar marktleider in hun branche/niche.

In een 1-op-1 traject werken we samen aan het nog scherper krijgen van wat jouw kernboodschap is, welke klanten je het beste kunt helpen met welk aanbod en het aantrekken van meer/betere klanten. We werken aan het creëeren van een ijzersterke positie in de markt, zodat jij dé #1 business bent waar mensen als eerste aan denken. Je wilt doorgroeien naar de volgende levels als ondernemer, in je omzet, en in het creëeren van meer vrijheid en rust.

Met een high end traject krijg je 1-op-1 begeleiding in het vergroten van jouw zichtbaarheid.