Programma’s

Zet jezelf Groots in de wereld

Heb jij de wereld wat geweldigs te bieden? En ben je klaar om dat nog meer, beter of grootser te gaan (voor)leven en uitdragen? Voel je dat er veel meer inzit dan dat er nu uitkomt? Ontketen je ware potentie met 1 van onze transformerende programma’s.

Speel jij de hoofdrol van je eigen leven of sta je nog in de coulissen?

Onze programma’s zijn gebouwd op het ontdekken en helder maken van jouw grote potentie en hoe je dit in de wereld kunt zetten. We werken van binnenuit naar buiten; van het inzichtelijk krijgen en voelen wie je bent en wat je hier te doen hebt, tot het kiezen van een vorm die daar het beste bij past, jezelf zichtbaar maken en je eigen persoonlijke stijl om dit te versterken.

VIP-Dag

Een dag samen werken aan jouw zichtbaarheid – op maat

Wil jij in 1 dag grote stappen maken in het zichtbaar maken van jezelf en wat je wilt? Of dat nu een goedlopend bedrijf is, grotere of een ander type klanten of een carrière switch. Een VIP-dag is afgestemd op jouw vraagstuk en op jouw wensen, en is geschikt voor zowel ondernemers als niet-ondernemers.

Vraag bij interesse hieronder een VIP-dag aan.

Vergroot je zichtbaarheid met het online programma Zet jezelf Groots in de wereld

SUMMER SCHOOL ‘ZICHTBAAR WORDEN

Werken aan jouw groei en zichtbaarheid

Wil jij jezelf en jouw bedrijf meer zichtbaar maken, maar weet je niet zo goed hoe? Vind je het lastig om te bepalen wat je moet delen, waar en hoe je boven alles ook nog jezelf kunt blijven?

In de Summer School ‘Zichtbaar worden’ gaan we in de maanden juli en augustus samen aan de slag om jouw zichtbaarheid te vergroten, onder jouw voorwaarden zodat het én leuk kan zijn én voor je gaat werken.

1-OP-1 VIP TRAJECT

6 maanden begeleiding naar jouw Grootste leven

Een 6 maanden traject is voor vrouwen die Grootse ambities hebben en willen groeien naar hun volgende level.

In een 1-op-1 traject werken we samen aan het helder krijgen van wie jij écht bent, wat jouw missie is en hoe je dit vervolgens heel krachtig en duidelijk Groots in de wereld kunt zetten. Het is een combinatie van businesscoaching, zichtbaarheid en styling. Het Dress like a Boss traject is altijd een onderdeel van dit VIP-traject.

Wil je meer weten over deze trajecten? Ga dan met ons in gesprek. Plan hieronder meteen een kennismakingsgesprek in.

Met een high end traject krijg je 1-op-1 begeleiding in het vergroten van jouw zichtbaarheid.
Met het startpakket leggen we de basis voor jouw ideale kledingstijl en garderobe.

DRESS LIKE A BOSS

Een krachtige kledingstijl die voor jou werkt

Vind je het lastig om te bepalen hoe je jezelf moet presenteren? Weet je niet goed welke kleding(stijl) jou en jouw ambities ondersteunt en bekrachtigd? Met het compacte Dress like a Boss traject gaan we in 3 sessies jouw ultieme kledingstijl bepalen op basis van wie jij bent, wat jouw superpowers zijn en waar je naartoe wilt.

Sessie 1: ontwikkelen van vertalen van jouw kledingstijl
Sessie 2: garderobecheck
Sessie 3: shopsessie