Programma’s

Zet jezelf Groots in de wereld

Heb jij de wereld wat geweldigs te bieden? En ben je klaar om dat nog meer, beter of grootser te gaan (voor)leven en uitdragen? Voel je dat er veel meer inzit dan dat er nu uitkomt? Ontketen je ware potentie met 1 van onze transformerende programma’s.

Speel jij de hoofdrol van je eigen leven of sta je nog in de coulissen?

Onze programma’s zijn gebouwd op het ontdekken en helder maken van jouw grote potentie en hoe je dit in de wereld kunt zetten. We werken van binnenuit naar buiten; van het inzichtelijk krijgen en voelen wie je bent en wat jouw grootste talent is, tot het kiezen van een vorm die daar het beste bij past, jezelf zichtbaar maken en dit vervolgens te vertalen in een vruchtbaar en groeiend bedrijf.

LIVE EVENT 28 NOVEMBER

Maak een superscherp en concreet plan voor de komende maanden

Het live event op donderdag 28 november is dé afsluiter van de focusmaand hier bij I am Groots. Tijdens de dag gaan we samen aan het werk (dus niet alleen maar inspiratie, ook transpiratie die dag) om voor jouw business een heel helder en concreet plan te maken hoe jij grip krijgt op jouw bedrijf en klantenstroom. We gaan o.a. aan de slag met het kraakhelder maken van jouw ideale klant, zijn probleem en wat jouw kernboodschap moet zijn, zodat jij echt connectie maakt met jouw klant.

Meer weten? Kijk snel hieronder voor alle info en tickets.

ONLINE TRAININGEN

Meteen beginnen, op je eigen tempo, do-it-yourself

Wil je je graag ontwikkelen, en doe je dat het liefst op een laagdrempelige manier en op je eigen tempo? I am Groots biedt meerdere online trainingen aan die je zelf kunt volgen, wanneer jij wilt.

De trainingen zijn op het gebied van leiderschap, succesmindset, zichtbaarheid en styling. Neem hier een kijkje welke trainingen je kunt volgen.

Na aanschaf van iedere training houdt je levenslang toegang.

GRIP OP JE KLANTENSTROOM

Groepsprogramma Groots gaan

Vind je het moeilijk om klanten aan te trekken? Groeit je bedrijf niet (hard) genoeg? Heb je geen controle over wanneer en hoeveel nieuwe klanten je iedere maand hebt? Voel je je weleens onzeker over of je wel je gewenste omzet gaat behalen?

Via 4 simpele stappen kun je de juiste basis leggen voor je bedrijf, zodat het voor je gaat werken. En jij je niet uit de naad hoeft te lopen voor (te) weinig resultaat.

‘Groots gaan’ is een groepsprogramma van 6 maanden, waarin je onder begeleiding van Ciska gaat bouwen aan het implementeren van deze 4 stappen.

START: Eind januari 2020

1-OP-1 VIP TRAJECT

6 maanden begeleiding naar jouw Grootste leven

Een 6 maanden traject is voor ondernemers die Grootse ambities hebben en willen groeien naar hun volgende level.

In een 1-op-1 traject werken we samen aan het helder krijgen van wie jij écht bent, wat jouw missie is en hoe je dit vervolgens heel krachtig en duidelijk Groots in de wereld kunt zetten. Het is een combinatie van businesscoaching, mindset, zichtbaarheid en styling.

Wil je weten of dit traject iets voor jou is? Vraag dan hier direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Met een high end traject krijg je 1-op-1 begeleiding in het vergroten van jouw zichtbaarheid.