Programma’s

Een succesvol bedrijf is geen toeval
Ben jij een kei in je vak, maar merk je ook dat dat nog geen garantie is voor een succesvol bedrijf? Laat mij je helpen naar meer klanten en omzet, met marketing op jouw manier.

BUSINESS SCHOOL

Leren ondernemen en meer klanten werven op jouw manier

Wil je meer klanten en omzet, maar weet je niet zo goed hoe je dat aan moet pakken? Ben je voor je gevoel ‘maar wat aan het doen’ om je bedrijf op te bouwen, maar loopt het nog niet echt? Een bedrijf opbouwen is net als het bouwen van een huis; eerst een stevige fundering, voordat je het dak kunt bouwen en de gordijnen op kunt hangen. Een goedlopend bedrijf is een kwestie van de juiste stappen zetten in de juiste volgorde.

Weet je niet zo goed hoe?
Dan is de Business School iets voor jou.

In 4 maanden leer je de kneepjes van het ondernemen en hoe je jouw marketing kunt doen op jouw manier vanuit bewezen aanpak en strategieën, zodat je een op een fijne, meer eenvoudige manier klanten kunt krijgen. We werken vanaf de basis aan je bedrijf opbouwen, zodat je met een vliegende start kunt beginnen of vervolgen.

FOCUS & STRATEGIE DAG

In 1 dag je succes strategie bepalen voor grote groei

Je bent goed in wat je doet en je hebt klanten. Maar je wilt meer. Je voelt dat je vaak maar wat doet en je nog geen grip hebt op je resultaat. Er zit een rem op je groei, maar je voelt dat er nog zo veel meer in jou zit. En je bent klaar om dat eruit te laten komen.

Je houdt van ‘niet lullen, maar poetsen’. Ambitieus ben je, en soms ongeduldig.

In deze live dag op locatie ga je heel concreet aan de slag met je doelen stellen en invulling geven aan hoe je deze doelen wilt behalen, met marketing op jouw manier. Vanuit jouw kracht in combinatie met bewezen aanpakken en een voor jou passende strategie.

Datum: 7 juli

GROOTS JAARPROGRAMMA

In 12 maanden tijd een consistente en blijvende klantenstroom. Gegarandeerd.

Je bent niet zomaar ondernemer. Je hebt een grootse missie. Je wilt een belangrijke of grote bijdrage leveren aan de wereld en aan anderen, maar tot nu toe lukt het nog niet helemaal om consistent de beste en leukste klanten aan te trekken.

Je bent schaamteloos ambitieus en zoekt naar persoonlijke, maar ook concrete begeleiding in het op gang brengen en houden van een consistente, maar ook blijvende klantenstroom. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets werkt écht (duurzaam) en je wilt het nu echt op jouw eigen manier doen. Mét gegarandeerd resultaat.

Met een high end traject krijg je 1-op-1 begeleiding in het vergroten van jouw zichtbaarheid.