Referenties

Melanie van der Laan

Mijn eerste twee retreats waren direct uitverkocht!

“De coaching van Ciska heeft mij in zoveel opzichten geholpen. Voor de start durfde ik niet eens een foto van mijzelf te plaatsen, laat staan een filmpje. En nu heb ik zoveel meer zelfvertrouwen gekregen en heb ik het lef om ook echt zichtbaar te zijn. Ciska heeft mij gemotiveerd en geïnspireerd om ervoor te gaan en niet een beetje door te gaan met aanmodderen, maar serieus mijn bedrijf op te bouwen.

Zakelijk gezien heb ik echt sprongen gemaakt. Zo heb ik in korte tijd twee retreats uitverkocht en komt er een derde (óók uitverkocht) aan. Ik ben dingen gaan doen vanuit wie ik ben, passend bij hoe ik graag wil werken. En het is ook zo fijn om onderdeel te zijn van een groep en tijd door te brengen met like minded mensen. Ciska haar support heeft mij echt zelfvertrouwen gegeven en daarnaast bevat het programma ook nog eens een schat aan uitgebreide en waardevolle content. Het heeft echt mijn verwachtingen overtroffen!”

Melanie van der Laan

Intuitive coach & yoga teacher

Voor onze samenwerking twijfelde ik of iemand mij wel kon helpen bij het worden van een ondernemer, het vinden van mijn identiteit en mijn groei ook kunnen bijbenen. Na een introductiegesprek met Ciska was ik er gelijk van overtuigd dat dit me ging brengen waar ik naar opzoek was.

Dankzij onze samenwerking ben ik gegroeid in de meest grote zin van het woord. Als ondernemer durf ik dingen te doen en los te laten, zodat dingen hun gang kunnen gaan. Dat is het GROOTSte wat me is kunnen overkomen! Ik weet heel goed weet wat ik waard ben, maar ik liet dat altijd van anderen afhangen. Ik heb geleerd dat ik mijn eigen ideeën moet ontwikkelen en moet vasthouden aan die ideeën. Mijn omzet groeide met ettelijke procenten alleen al door deze duidelijkheid. Als je dat uitstraalt dan komt de rest vanzelf.

Ik durf op te komen als iemand iets vervelends doet of zegt. Eerder ging ik twijfelen aan de prijzen in mijn zaak, nu straal ik in alles kwaliteit uit. Ook kwaliteit als eigenaar, overtuigd en vol passie. Alleen dat gaat maken dat mijn bedrijf nog groter gaat groeien. Ik wil Ciska heel erg bedanken voor alles wat ze voor me gedaan hebt en wat ze blijft doen. Ik ben mede door haar gegroeid als mens en als ondernemer!

Marion van Kollenburg

Kledingwinkel eigenaar

Ik heb al meerdere programma’s bij Ciska gevolgd en voor mij voelt het alsof de puzzelstukjes steeds beter op hun plek gaan vallen. Mijn grootste probleem voordat ik met dit programma startte was dat ik iedere dag mijn posts maakte, maar daar verder geen verkopen door kreeg.

Ik vond de feedback die Ciska op alle ingebrachte socials heeft gegeven heel erg fijn en nuttig. Niet alleen het commentaar op mijn eigen inbreng, maar ik heb ook veel geleerd van de feedback op de posts van de andere deelnemers.

Mijn grootste inzicht is dat het allemaal niet perfect hoeft te zijn en dat je het helemaal in kunt vullen zoals je het zelf wilt. Met alle tips en haakjes en voorbeelden kan ik nu zelf veel betere content maken. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen in het feit dat de programma’s die ik maak goed zijn. En dat ik goed ben ik wat ik doe. Ik durf dit nu ook meer naar buiten te brengen en voel me veel minder afhankelijk van de meningen of reacties van andere mensen. En nu heb ik dus de handvatten om met goede content mijn (toekomstige) klanten te bereiken en te inspireren.

Dit programma is een eye opener voor mij geweest en ik denk dat vele ondernemers dit goed kunnen gebruiken. De combinatie van duidelijke informatie, de feedback die Ciska gegeven heeft en de ontspannen en gezellige sfeer die ze uitstraalt, maakt het voor mij een ontzettend goed en leerzaam programma.

Dus iedere ondernemer die met plezier en op een goede manier met zijn content bezig wil zijn, en daar zijn klanten wil bereiken en programma’s aan wil bieden, zou ik aanraden om dit complete Content to cash programma te gaan volgen.

Ik zou Content to Cash aanbevelen omdat het je super veel inzicht geeft in wat je te doen hebt als je wilt dat je content je klanten op gaat leveren. Het maakt je blinde vlekken duidelijk, het is eigenlijk alles wat je moet weten over content.

Jojanneke van Mourik

Expert in hoogbegaafdheid

Ik zou de livedag zeker aan anderen aanbevelen. Ten eerste omdat Ciska een hele fijne en veilige space creëert, waar alles er mag zijn. Daarbij is er een helder thema, met hele praktische onderdelen en worden er dingen concreet gemaakt, zodat je echt met iets naar huis gaat. Verder is het superfijn om een dag lekker tot jouw kern te komen en met jezelf bezig te zijn. En het is leuk om anderen, gelijkgestemden te ontmoeten.

Annelieke Widlak

Lifecoach

Op uitnodiging van een vriendin ging ik mee naar de live-dag. Ik wist niets
van Ciska, niet wie ze is en/of wat ze precies doet.

Terugkijkend ben ik ontzettend blij verrast, haar ontspannen voorkomen en
toch scherpe inzichten trokken mijn aandacht.

Aan het eind had ik helder hoe ik mijn autoriteit helder en stevig neer kan
zetten en wat voor mij de stappen zijn om mezelf beter te positioneren.

De live-dag vond plaats op een prachtige locatie en alles is verder tot in
de puntjes geregeld. Deze dag heeft mij ontzettend veel inspiratie gegeven,
in die zin echt een aanrader!

Jet Pools

Natuurcoach

Ciska weet mij altijd uit te dagen, groter te laten denken en in de actie modus te komen. Ik kan soms te lang nadenken over alle leuke ideeën die ik voor mijn business heb, maar Ciska weet mij altijd de juiste schop onder m’n kont te geven om er gewoon vol voor te gaan. Het leuke aan All-In vind ik dat je met veel verschillende onderwerpen aan de slag gaat, maar niet alles door elkaar heen. Je focust per periode echt op een bepaald onderdeel binnen je bedrijf. Daarnaast vind ik de quantum sessies en vooral de livedagen ge-wel-dig! Alle ondernemers die All-In doen, leer je steeds beter kennen omdat je elkaar in alle losse programma’s, calls en livedagen tegenkomt. Je hebt dus niet alleen Ciska als je in All-In stapt, maar ook een toffe groep gelijkgestemde onderneemsters waar je enorm veel van kan leren. Voor mij genoeg reden om All-In laatst met 2 jaar te hebben verlengd. Mijn business loopt soepeler, werkt beter en voelt speelser als Cis erbij is. En je weet wat ze zeggen: Never change a winning team. En Cis is mijn winning team!

Ik had niets van dit alles in korte tijd zelf bereikt.

Doordat ik niet veel van ondernemen afwist, ben ik op zoek gegaan naar een business coach. De start van mijn onderneming voelde als beginnersgeluk, en daarom was ik op zoek naar meer structuur en strategie. Ik wilde vooral dat de klantenstroom op gang zou blijven én ik wilde meer leren over het ondernemen. Daarom koos ik voor coaching bij I am Groots, want Ciska en dit programma voelde precies goed voor mij. Ik vond het investeren wel spannend, maar ik wist dat ik het alleen niet zou kunnen.

Mijn bedrijf is nu een veel logischer geheel geworden waar ik en mijn klanten blij van worden. Ook denk ik veel meer in mogelijkheden en dat werpt zijn vruchten af. Vooral het één-op-één samenwerken vond ik heel fijn. Ik paste het gelijk toe en kon daardoor ook feedback krijgen. Als ik zie wat ik nu in korte tijd heb weten te behalen, dan was niets van dit alles me op deze manier gelukt. Dan was ik zelf vooral hard blijven werken en daarbij hopen op resultaat. Ik heb de groei van mijzelf als mijn bedrijf echt aan Ciska en haar coaching te danken.

Maartje van Gestel

Duursportcoach voor vrouwen

Maartje van Gestel

Ik haal inspiratie uit hoe Ciska haar proces deelt en de voorbeelden die ze geeft. 

Ik ben gestart bij Ciska met de intentie om van haar te leren hoe sales minder zwaar mag voelen, hoe ik er meer plezier in mag hebben en dat brengt zij absoluut over in deze training.

Ciska heeft haar eigen manier van werken en ik heb mijn eigen manier.
Ik haal inspiratie uit hoe zij haar proces deelt en de voorbeelden die ze geeft.

Bijvoorbeeld over de 4 typen kopers en hoe je hierop in kunt spelen in je marketing uitingen rondom een nieuw aanbod bijvoorbeeld. Information tells, story sells heb ik ter harte genomen. Ik ben hier in mijn eigen marketing al langer mee bezig en het was fijn om hier weer meer kennis over op te doen.

Ik denk dat iedereen die meedoet aan het Elke Dag Sales Programma er andere dingen uit zal halen. Je haalt eruit wat je op dat moment nodig hebt en de sessies hebben elk een eigen thema dat past in de rode draad van Elke Dag Sales.

Aurélie Veltema

Online tekstschrijver

Benieuwd welke resultaten wij samen gaan bereiken?

Ik ben ooit goed zichtbaar geweest en wilde dit graag weer gaan oppakken. Ik wilde niets liever dan meer klanten helpen en dus meer geld verdienen. Door de coaching van Ciska is alles weer gaan stromen. Ik heb grote stappen gezet en heb voelbaar meer zelfvertrouwen.

De combinatie van spiritueel, zakelijke inhoud en praktische aanpak werkte zo goed voor mij. Maar ook samen werken met anderen was heel inspirerend en motiverend. Zonder jou, Ciska, was dit nooit zo op die manier gebeurd. Ik merk ook een beetje, nu het traject voorbij is, dat ik een beetje inzak. De stok achter de deur, elkaar inspireren en jouw kennis mis ik nu al.

Helen van der Vliet

Stijlmaker

Voordat ik met Ciska ben gaan samenwerken wilde ik mijn bedrijf en de werkwijze meteen vanaf de start goed aanpakken maar wel op een manier die bij mij past. Onze samenwerking heeft me echt geholpen om op een andere manier en in samenwerking met het universum mijn bedrijf te runnen dan dat ik heb gezien in mijn omgeving. Ik heb van huis uit meegekregen, dat een eigen onderneming heel hard werken is.

Onze samenwerking heeft me geholpen om in de flow te blijven, om de dingen anders aan te pakken dan ik in mijn hoofd (ego) had maar juist de signs op te pakken die aan mij werden getoond en vertrouwen op mezelf. Soms was een push nodig om verder te gaan. Zonder die push was ik nooit gestart met mezelf te laten zien op social media. Ciska deed dat op een prettige niet vervelende manier. Ciska haar manier van coachen heeft mij enorm geholpen om vertrouwen te krijgen in het runnen van mijn bedrijf. Onze samenwerking heeft me betalende klanten, een netwerk en zichtbaarheid opgeleverd. Daarnaast geloof ik in mezelf dat ik het kan! En ik heb minder chaos in mijn hoofd bij het runnen van mijn bedrijf.

De eerste maanden ging ik echt van links naar rechts, boven naar beneden en Ciska wist daar iedere keer weer een bepaalde structuur in te brengen die mij hielp om de stip weer te zien. Alleen maar liefde voor Ciska en ik kijk uit naar de komende samenwerking om mijn bedrijf door het dak te laten gaan!

Vanessa Bender

Hypnose Coach

Voor mijn samenwerking met Ciska had ik nog niet helemaal duidelijk hoe ik mijn visie van meer zijn dan een gewone kapper, in een goed plaatje en aanbod kon krijgen. Hoe krijg ik die boodschap duidelijk overgebracht naar mijn klanten, zodat de juiste mensen in mijn stoel komen te zitten. Onze samenwerking heeft voor een verdubbeling van mijn omzet gezorgd! Ik vond het super fijn om met iemand te kunnen sparren die al een aantal stappen verder is dan ik en ze heeft me echt laten inzien om in mezelf te geloven. Daarnaast is het fijn als iemand je soms met je neus op de feiten drukt. Waardoor je zelf je overtuigingen leert inzien. Ciska heeft me geleerd mijn eigenwaarde in te zien en dat ik echt iets bijzonders doe waar ik meer geld voor mag vragen. Daarnaast heeft de samenwerking me heel veel helderheid gegeven welke richting het op mag gaan en vielen de puzzelstukjes steeds meer op z’n plek. Ik vind het heel erg prettig hoe je net weer even die boost en inzichten krijgt na een coach call. Ik ben heel erg dankbaar dat wij zoveel maanden hebben mogen samenwerken!

Zonder Ciska had ik waarschijnlijk de stekker eruit getrokken

Dat ik goed ben in mijn werk als opruimcoach, dat wist ik wel.  Maar van ondernemen had ik de ballen verstand en was er erg onzeker over. Ik had heel hard hulp nodig. Ik had geen idee waar ik qua ondernemen mee bezig was en de acties die ik ondernam zorgden niet voor de klantenstroom waar ik zo op hoopte. Dit maakte me erg onzeker. Daarnaast had ik een stok achter de deur nodig om in actie te komen en dan ook met de juiste dingen bezig te zijn die de gehoopte klantenstroom op gang zouden brengen.

Ik heb in de afgelopen 4 maanden enorme stappen gemaakt, waardoor ik me nu voor het eerst echt ondernemer voel en ook met veel meer vertrouwen naar de toekomst kijk. De klantenstroom begint langzaam op gang te komen, ik weet steeds beter waar ik mee bezig ben en ik weet nu ook welke stappen ik nog te zetten heb. 

Ik voel me heel erg fijn bij Ciska. Het gevoel in goede handen te zijn. Ze is eerlijk en direct. Ze kan motiveren en enthousiasmeren. Vooral Ciska’s aandacht voor de combinatie van mindset, energie en strategie past me goed. Ze heeft ontzettend veel goede strategische ideeën. Ik kreeg ook altijd heel snel antwoord op de vragen die ik per mail stelde en de feedback was ook elke keer erg sterk en behulpzaam.

Ik vraag me serieus af of ik op dit moment nog ondernemer zou zijn als ik Ciska’s begeleiding niet zou hebben gehad. De kans is zeker aanwezig dat ik er dan de stekker al had uitgetrokken. De onzekerheid en stress door uitblijvende klanten legden me lam, vooral omdat er geen uitzicht was op snelle verbetering. Al vrij snel nadat ik was begonnen aan het programma ontstonden er mooie dingen die me langzaamaan dat vertrouwen weer teruggaven.   

Dankjewel lieve Ciska voor de geweldig mooie maanden van samenwerking en je vertrouwen in mij! Dankjewel voor alle geweldige ideeën en behulpzame en eerlijke feedback!

Madlyne Schoonderbeek

Opruimcoach en KonMari consultant

“Een reis van struggelen met verkopen naar weer plezier hebben in sales!”

Voordat ik begon aan het ‘Elke dag Sales’ programma, bevond ik me in een situatie waarin verkopen een lastige en zware taak was. Ik droeg zelfs de overtuiging met me mee dat mijn doelgroep moeilijk te overtuigen was en dat fotografie een moeilijk verkoopbaar product was. Eerlijk gezegd, vond ik het hele proces gewoon niet leuk. Maar toen stuitte ik op dit programma en alles veranderde.

Mijn kijk op sales, mijn overtuigingen en mijn resultaten namen een radicale wending. Ik ontdekte dat werkelijk alles verkoopbaar is en dat verkopen niet alleen lucratief kan zijn, maar ook plezierig. Ook leerde ik dat je vaak en met enthousiasme kunt verkopen. De kracht van dagelijkse structuur werd me duidelijk. En ik maakte kennis met verbluffend doordachte verkoopstrategieën!

Na mijn deelname aan het ‘Elke dag Sales’ programma, begon ik met het dagelijks inplannen van verkoopactiviteiten. Het besef dat het proces niet ingewikkeld hoeft te zijn, was een echte eye-opener. Ik ben nu in staat om met liefde naar mijn verkoopinspanningen te kijken en in plaats van vast te lopen bij een dag zonder verkoop, ging ik gewoon door. Het begon leuk te worden, spelen en experimenteren werden mijn nieuwe norm.

Ik kan het ‘Elke dag Sales’ programma iedereen aanbevelen omdat Ciska een hele fijne energie heeft die authentiek is. Ciska is zelf het levende bewijs van haar eigen programma en dat is zeer sterk en waardevol. Bovendien krijg je echt concrete tips en tricks die behapbaar en toepasbaar zijn. Ook is er genoeg ruimte voor vragen en specifieke persoonlijke issues. Voor mij mocht het programma zeker nog langer duren 😉

Kaat Celis
CEO De donkere kamer

Review Elke dag sales programma
Review Elke dag Sales programma

“Ik had geen idee hoe ik ideeën om kon zetten in acties!” 

Voordat ik het ‘Elke dag Sales’ programma ging volgen, wist ik niet hoe ik al mijn ideeën om kon zetten in acties. En ik dacht dat mijn programma’s al helemaal kant en klaar moesten zijn voordat ik er ook maar iets over kon posten. Er zat bij mij geen continuïteit in en eigenlijk ook geen plan.

Mijn grootste inzichten kwamen als een verfrissende wind. Sales, datgene waar ik voorheen zo tegenop zag, bleek eigenlijk leuk en flexibel te zijn. Ik besefte dat er niet één juiste manier is om te verkopen. Voorheen staarde ik me blind op wat anderen deden, denkend dat dat de enige weg was. Dit leidde vaak tot uitstel, omdat ik vond dat mijn aanpak nog niet ‘perfect’ was. Maar nu begrijp ik dat er verschillende soorten klanten zijn, die allemaal op hun eigen manier beslissingen nemen. Een post hoeft niet perfect te zijn; als het vandaag niet helemaal lukt, is er altijd morgen weer een nieuwe kans.

Mijn grootste overwinningen tot nu toe zijn verbonden aan het Sales Quadrant, een waardevol hulpmiddel dat ik nu actief gebruik. Ook ben ik minder bescheiden geworden over mijn hypnotherapiepraktijk. Voorheen vermeldde ik mijn praktijk niet als mensen vroegen wat voor werk ik deed naast mijn baan in het ziekenhuis. Nu zeg ik vol zelfvertrouwen: “Ik heb een hypnopraktijk, en daarnaast werk ik nog in het ziekenhuis.”

Ik kan het ‘Elke dag Sales’ programma, aan iedereen van harte aanbevelen. Het leert je op een speelse en ontspannen manier de kunst van het verkopen, zonder dat het zwaar of ingewikkeld aanvoelt. Tijdens de bijeenkomsten borrelen er zoveel ideeën op, dat ik na elke sessie boordevol energie zat en direct aan de slag wilde.

Wat de aanpak van Ciska bijzonder maakt, is dat ze zichzelf is, openhartig over zichtzelf vertelt, en daardoor ontstaat er een vertrouwensband. Dit heeft mij aangemoedigd om meer over mezelf en mijn praktijk te delen.

Simone Schouw
Hypnotherapeut

Voor mijn samenwerking met Ciska wilde ik graag helder hebben wat voor een bedrijf ik had en duidelijkheid in mijn aanbod en doelgroep. Ciska heeft mij geleerd hoe ik vanuit mijzelf kan ondernemen. Zij heeft mij geen trucjes aangeleerd, maar heeft steeds samen met mij gekeken hoe ik het aan kan pakken zodat het helemaal bij mij past. Tijdens ons traject is voor mij helemaal helder geworden wat mijn talent is en welk aanbod hierbij hoort. Ik voel mij een ondernemer en veel zelfverzekerder dan toen ik het traject begon. Ik kreeg iedere keer een hoge energie van de begeleiding, ook als ik het even kwijt was! Ik heb enorm genoten van het 1-op-1 traject van Ciska. Ciska kan goed aanvoelen wat ik nodig had, wat het traject heel persoonlijk en betrokken maakte. Dankjewel lieve Ciska voor je fijne begeleiding!

Voor het programma had ik een gebrek aan helderheid hoe je klanten aantrekt via Social Media en liep ik er tegenaan om meer zichtbaar en uitgesproken te durven zijn. Dankzij mijn samenwerking met Ciska heb ik nu zeker stappen gezet in mijn zichtbaarheid en aanwezigheid op Social Media. Ik heb veel nieuwe dingen uitgeprobeerd. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en schrijf makkelijker posts vanuit flow.

Het delen met de groep was heel waardevol en de groepsgrootte heel prettig. Ciska was ook heel steady in haar aanwezigheid, focus en aandacht. Het was fijn om vragen te kunnen stellen in de voorbereiding vooraf en in de coach call zelf. Ik waardeer het groeiproces waar ik in zit, dat zeker een enorme boost heeft gekregen door de begeleiding van Ciska. Het programma is heel waardevol en het is echt heel veel waar voor je geld. Ciska haar toegankelijkheid voor directe vragen en de bereidheid mee te denken vond ik heel bijzonder. Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan!

In november 2019 koos ik ervoor om naar de live dag te gaan van Ciska, omdat ik klaar was met aanrommelen. Daar voelde ik heel duidelijk dat ik haar 6-maanden traject wilde doen en ben ik ingestapt. En toen kwam corona. Ik wilde eigenlijk stoppen met ondernemen, maar Ciska liet me zien dat ik me terugtrok uit angst. Haar confronterende vragen waren op dat moment lastig, maar hebben mij echt verder geholpen.
Ciska gaf mij een zetje in de juiste richting en hield regelmatig een spiegel voor. De tweewekelijkse sessies waren heel fijn. Ik merk nu ook dat ik denk als Ciska. De kritische vragen die ik mijzelf kan stellen door de kennis die ik van haar heb geleerd, heeft mij enorm geholpen.
De live dagen met de andere deelnemers waren echt een hele waardevolle toevoeging.

De duidelijkheid die uit de Magic Number Masterclass kwam is voor mij van grote waarde.

Ik besloot om mij in te schrijven voor de Magic Number Masterclass omdat ik al eerder met Ciska heb samengewerkt en dat altijd heel positief heb ervaren. Naast de inhoudelijke lessen haal ik ook inspiratie uit haar energie en hoe zij haar eigen verhaal en ervaringen deelt.

Mijn uitdaging lag op het durven definiëren van een doel, dat blijkt eigenlijk gewoon een kwestie van doen. Natuurlijk wordt je daar in de sessie goed mee geholpen door Ciska met een fijne visualisatie oefening. De duidelijkheid die uit deze masterclass kwam is voor mij van grote waarde. Ik weet nu dat ik hiernaar toe mag groeien, de uitkomst staat vast, alleen de weg ernaar toe mag nog bekend worden voor mij.

Ik kan het iedereen aanraden om deze Masterclass te volgen als jouw doel nog vaag of onduidelijk voor je is. Het is zoveel makkelijker om vol te houden als je weet waar je naartoe werkt.

Aurélie Veltema

Online tekstschrijver

Ik heb het plezier weer teruggevonden! 

Mijn bedrijf voelde zwaar en serieus. Zwaar als in; nieuw aanbod maken voelde voor mij als veel werk en tijd. Maar ook nieuwe klanten en volgers proberen te krijgen.  Ik had niet meer zoveel plezier.

Tijdens het programma; Let’s Play, heb ik geleerd dat dingen ook makkelijk en met plezier kunnen gaan. Bijvoorbeeld een eenvoudig aanbod creëren zonder daar heel veel tijd en energie in te hoeven steken. Dat ik veel meer mag gaan uitproberen, testen, experimenteren met mijn aanbod om te kijken wat werkt, wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg.

Ik heb weer plezier in content maken gekregen, waardoor er meer interactie is gekomen met mijn volgers. Ook voelde gratis waarde geven alsof ik teveel van mezelf weggaf maar dat voel ik nu niet meer, ik heb er veel meer plezier in en zie en ervaar de voordelen er ook van in.

Het stroomt nu veel meer in mijn bedrijf omdat ik zelf veel meer plezier ervaar. Ook laat ik het succes van mijn bedrijf en mijn vertrouwen niet meer afhangen van likes of verkopen.

Ik kan Let’s Play dan ook aan iedereen aanbevelen!

Ik durf meer van mezelf te laten zien, en merk dat ik het niet allemaal perfect hoef te doen.

Het probleem waar ik altijd tegen aan liep was dat ik niet echt goed wist wat ik moest posten en vooral hoe ik de aandacht kon trekken van mijn lezers.

Wat ik vooral heb geleerd tijdens 30 days of Killer Content is dat je best een beetje mag prikkelen in de posts. Het hoeft niet altijd lief of leuk te zijn. En door de voorbeelden Ciksa er steeds bij deed kreeg ik een goed idee over de mogelijkheden die er zijn. En hoe je op een goeie manier de lezers of volgers na kunt laten denken.

Mijn grootste wins tot nu toe zijn dat ik me veel vrijer voel om iets te posten. Ik durf meer van mezelf te laten zien, en merk dat ik het niet allemaal perfect hoef te doen. Ik was laatst aan het wandelen en toen kwam er iets bij mij omhoog wat ik graag wilde delen. Toen heb ik direct een filmpje gemaakt en gepost. Daar kreeg ik veel leuke reacties op.

Ik kan 30 days of Killer Content aan iedereen aanbevelen die meer uit de content wil halen en dat vooral ook op een leuke en ontspannen manier wil gaan doen. En wanneer je niet alleen maar leuk en lief of algemeen wilt posten, maar er ook werkelijk iets mee wilt bereiken voor je bedrijf.

Simone Schouw

Hypnotherapeut

30 days of killer content
30 days of killer content
30 days of killer content

Dit event was zo’n fijne en laagdrempelige manier om te connecten en om diepgaand aan de slag te gaan met een bepaald onderwerp.

 

Mijn intentie was om aan het einde van het live event, energiek en bruisend van de nieuwe ideeën en inzichten naar buiten te lopen,  helemaal in verbinding met mijn million dollar zelf en de grootse dromen die daarbij horen.  En dat is gelukt! 😉

Het allermeest impact had het interview.  Dat was echt FANTASTISCH!

Mijn grootste inzichten en takeaways van deze dag was dat je het ondernemerschap niet bent gestart om zekerheid te creëren maar om vrijheid te ervaren.  En het besluit dat ik op het einde heb genomen om me volledig te gaan richten op de (potentiële) energie van kracht,  overvloed en geld

Dit event was zo’n fijne en laagdrempelige manier om te connecten en om diepgaand aan de slag te gaan met een bepaald onderwerp.  Ciska is oprecht betrokken bij haar klanten en dat kun je juist op zo’n event heel goed voelen.

Marjolein Stokker

Psycholoog

Na dit event leken 10 jaren plannen & dromen ineens een stuk dichterbij!

 

Ik volg al heel wat jaartjes coaching van Ciska & zij weet mij in haar verschillende programma’s, calls en masterclasses altijd weer te inspireren en vooral te motiveren om bepaalde stappen te zetten als persoon en in mijn business. Op livedagen van voorgaande programma’s werd ik altijd extra aangezet door Ciska & ging ik altijd vol positieve energie en met een duidelijk plan en een heldere visie terug naar huis. Dus toen ik dit “losse” evenement voorbij zag komen zo aan het begin van het jaar, dacht ik: dit is de perfecte manier om mijn 2024 te beginnen: met een goede dosis “Ciska”! Daarnaast vind ik het heel fijn om mij te omringen met gelijkgestemde ondernemers & van andere mensen te leren.

Ik verwachtte dat we op een bepaalde manier met goalsetting aan de slag zouden gaan & vooral aangezet zouden worden om groots te denken, want dat is waar Ciska om bekend staat. Ik verwachtte (ook door ervaringen met eerdere livedagen/events) nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, spiegels die ons voorgehouden zouden worden & een portie motivatie om het nieuwe jaar goed te starten.

Het million dollar interview had het meeste impact op mij. Toen Ciska de opdracht uitlegde, dacht ik meteen: dit vind ik rete spannend! Maar uiteindelijk was het echt een hele toffe opdracht. Het zorgde ervoor dat je echt in de toekomstige versie van jezelf kon stappen en daardoor grootser ging denken. Na deze opdracht leken 10 jaren plannen & dromen ineens een stuk dichterbij.

Dankzij dit event kwam ik erachter dat er nog zoveel meer in mij zit en ik kijk ernaar uit om dit jaar alles uit mezelf te halen. Ook ontdekte ik hoe belangrijk het is om regelmatig in te tunen op de “million dollar versie” van jezelf. Zodat je grootsere keuzes en stappen durft te maken. En dat ik meer “fun” mag maken in mijn bedrijf!

 

Het was een heel fijn evenement, met Ciska als coach/spreker, die heel eerlijk naar je durft te zijn, je een spiegel voorhoudt waar nodig, je groter laat denken, je uit je comfortzone haalt, jouw dromen dichterbij haalt & vooral een grote inspiratie is om je bedrijf op een simpele en fun/speelse manier te gaan leiden.

Ik ga meer spelen in mijn bedrijf, plezier hebben en uitproberen!

 

Het voelde goed om in het nieuwe jaar een frisse start te maken in een heerlijke flow. Ik vind de energie van Ciska ontzettend fijn. Dus toen de tickets in de verkoop kwamen heb ik er gelijk 1 gekocht.

 

Dromen over wat ik over 10 jaar zou willen bereiken was voor mij ver weg, dus toen ik tijdens het event met deze opdracht bezig was, stelde ik mezelf de vraag hoe dat zou zijn over 5 jaar. En er kwamen dingen boven, zoals een retreat organiseren in samenwerking met een coach op een warme plek in de wereld.

 

Tijdens het event heb ik mooie inzichten gehad. Ik ga meer spelen in mijn bedrijf, plezier hebben, uitproberen. Ik ben blij met iedere klant die ik maak en ik onthecht me van de beslissing / resultaat van een potentiële klant.

In de toekomst zal ik ook andere ondernemers die open staan om in flow te ondernemen stimuleren / vragen naar jou events te komen. Het geeft zo veel rust om te ondernemen vanuit vertrouwen en flow en alleen de dingen te doen waar ik op aan ga. Ik kan het Live event dan ook aan iedereen aanraden!

Ruth Heijsen

Fotograaf

De eerste opdracht in het programma heeft mijn eerste klant opgeleverd!

 

Mijn grootste uitdaging voordat ik startte met 30 days of Killer Content was de variatie in content. Het spelen met de invalshoek van content (het ‘haakje’). Ik heb vaak wel een idee voor content, maar halverwege de uitvoering kan ik dan enorm gaan overdenken en twijfelen waardoor ik de content uiteindelijk niet plaats.

De eerste opdracht in het programma (schrijf over je grootste transformatie) heeft mijn eerste klant opgeleverd! Ik had daar ook een podcast over opgenomen die zij al aan het volgen was. Zij herkende zich in mijn verhaal en de manier waarop ik mijn transformatie heb aangevlogen.

Door de combinatie van de 30 verschillende opdrachten met uitleg en concrete voorbeelden uit de eigen content van Ciska is het duidelijk en praktisch toepasbaar. Ciska daagt echt uit om op een andere manier te kijken naar wat je doet, voor wie, waarom jij, op welke manier, waarom dit wel en dat niet etc. Je prikkelt om vanuit een heel andere invalshoek met content bezig te zijn.

Anoniem

Ook klaar voor een consistente en blijvende klantenstroom helemaal op jouw manier?