Referenties

Melanie van der Laan

Mijn eerste twee retreats waren direct uitverkocht!

“De coaching van Ciska heeft mij in zoveel opzichten geholpen. Voor de start durfde ik niet eens een foto van mijzelf te plaatsen, laat staan een filmpje. En nu heb ik zoveel meer zelfvertrouwen gekregen en heb ik het lef om ook echt zichtbaar te zijn. Ciska heeft mij gemotiveerd en geïnspireerd om ervoor te gaan en niet een beetje door te gaan met aanmodderen, maar serieus mijn bedrijf op te bouwen.

Zakelijk gezien heb ik echt sprongen gemaakt. Zo heb ik in korte tijd twee retreats uitverkocht en komt er een derde (óók uitverkocht) aan. Ik ben dingen gaan doen vanuit wie ik ben, passend bij hoe ik graag wil werken. En het is ook zo fijn om onderdeel te zijn van een groep en tijd door te brengen met like minded mensen. Ciska haar support heeft mij echt zelfvertrouwen gegeven en daarnaast bevat het programma ook nog eens een schat aan uitgebreide en waardevolle content. Het heeft echt mijn verwachtingen overtroffen!”

Melanie van der Laan

Intuitive coach & yoga teacher

Voor onze samenwerking twijfelde ik of iemand mij wel kon helpen bij het worden van een ondernemer, het vinden van mijn identiteit en mijn groei ook kunnen bijbenen. Na een introductiegesprek met Ciska was ik er gelijk van overtuigd dat dit me ging brengen waar ik naar opzoek was.

Dankzij onze samenwerking ben ik gegroeid in de meest grote zin van het woord. Als ondernemer durf ik dingen te doen en los te laten, zodat dingen hun gang kunnen gaan. Dat is het GROOTSte wat me is kunnen overkomen! Ik weet heel goed weet wat ik waard ben, maar ik liet dat altijd van anderen afhangen. Ik heb geleerd dat ik mijn eigen ideeën moet ontwikkelen en moet vasthouden aan die ideeën. Mijn omzet groeide met ettelijke procenten alleen al door deze duidelijkheid. Als je dat uitstraalt dan komt de rest vanzelf.

Ik durf op te komen als iemand iets vervelends doet of zegt. Eerder ging ik twijfelen aan de prijzen in mijn zaak, nu straal ik in alles kwaliteit uit. Ook kwaliteit als eigenaar, overtuigd en vol passie. Alleen dat gaat maken dat mijn bedrijf nog groter gaat groeien. Ik wil Ciska heel erg bedanken voor alles wat ze voor me gedaan hebt en wat ze blijft doen. Ik ben mede door haar gegroeid als mens en als ondernemer!

Marion van Kollenburg

Kledingwinkel eigenaar

Ik ben dankbaar dat ik de coaching juist nu in dit bijzondere (Covid) jaar heb gevolgd!
Voordat ik begon wilde ik graag stappen maken om mijn schroom qua zichtbaarheid te overwinnen en op die manier mijn werk laten zien. Ik had op dat moment wel een aantal fijne klanten, maar ik wilde graag meer mensen helpen. Daarnaast wilde ik ook graag duidelijk maken hoe ik in mijn communicatie precies kon uitleggen wat ik doe.
De coaching heeft me dat duwtje in de rug gegeven om tot actie over te gaan en naar buiten te treden. Het was heel inspirerend en motiverend om na de calls aan de slag te gaan.
Ik durf mezelf nu echt op social media te laten zien, doordat mijn angst voor zichtbaarheid een heel stuk kleiner is geworden. Ook is mijn website bijna af. Weten dat je het niet perfect hoeft te doen, als je het maar doet, heeft mij zo geholpen.

Sandra Roelen

Spiritueel coach

Ik vond het enorm waardevol en leerzaam.

Ik wilde graag meer doen en bereiken met mijn ondernemerschap. Na een tijdlang klussen op interimbasis te doen, gaf dit geen voldoening meer. 

Het traject heeft me laten zien wat ik te bieden heb, hoe ik dat duidelijk kan maken en hoe en waar vertel ik dat. Het is erg fijn om regelmatig te kunnen sparren. Iedere call was waardevol en ook de opdrachten vond ik erg leerzaam om te doen. Ik kreeg de bevestiging dat het goed is om mijn hart te volgen en werk te doen waar ik blij van word en energie van krijg. 

Ik werk nu niet meer op interimbasis, en ik heb de luxepositie dat ik nu uit opdrachten kan kiezen. Ik heb eerder te veel werk/klanten dan te weinig!

Ik had niets van dit alles in korte tijd zelf bereikt.

Doordat ik niet veel van ondernemen afwist, ben ik op zoek gegaan naar een business coach. De start van mijn onderneming voelde als beginnersgeluk, en daarom was ik op zoek naar meer structuur en strategie. Ik wilde vooral dat de klantenstroom op gang zou blijven én ik wilde meer leren over het ondernemen. Daarom koos ik voor coaching bij I am Groots, want Ciska en dit programma voelde precies goed voor mij. Ik vond het investeren wel spannend, maar ik wist dat ik het alleen niet zou kunnen.

Mijn bedrijf is nu een veel logischer geheel geworden waar ik en mijn klanten blij van worden. Ook denk ik veel meer in mogelijkheden en dat werpt zijn vruchten af. Vooral het één-op-één samenwerken vond ik heel fijn. Ik paste het gelijk toe en kon daardoor ook feedback krijgen. Als ik zie wat ik nu in korte tijd heb weten te behalen, dan was niets van dit alles me op deze manier gelukt. Dan was ik zelf vooral hard blijven werken en daarbij hopen op resultaat. Ik heb de groei van mijzelf als mijn bedrijf echt aan Ciska en haar coaching te danken.

Maartje van Gestel

Duursportcoach voor vrouwen

Maartje van Gestel

Benieuwd welke resultaten wij samen gaan bereiken?

Ik ben ooit goed zichtbaar geweest en wilde dit graag weer gaan oppakken. Ik wilde niets liever dan meer klanten helpen en dus meer geld verdienen. Door de coaching van Ciska is alles weer gaan stromen. Ik heb grote stappen gezet en heb voelbaar meer zelfvertrouwen.

De combinatie van spiritueel, zakelijke inhoud en praktische aanpak werkte zo goed voor mij. Maar ook samen werken met anderen was heel inspirerend en motiverend. Zonder jou, Ciska, was dit nooit zo op die manier gebeurd. Ik merk ook een beetje, nu het traject voorbij is, dat ik een beetje inzak. De stok achter de deur, elkaar inspireren en jouw kennis mis ik nu al.

Helen van der Vliet

Stijlmaker

Voordat ik met Ciska ben gaan samenwerken wilde ik mijn bedrijf en de werkwijze meteen vanaf de start goed aanpakken maar wel op een manier die bij mij past. Onze samenwerking heeft me echt geholpen om op een andere manier en in samenwerking met het universum mijn bedrijf te runnen dan dat ik heb gezien in mijn omgeving. Ik heb van huis uit meegekregen, dat een eigen onderneming heel hard werken is.

Onze samenwerking heeft me geholpen om in de flow te blijven, om de dingen anders aan te pakken dan ik in mijn hoofd (ego) had maar juist de signs op te pakken die aan mij werden getoond en vertrouwen op mezelf. Soms was een push nodig om verder te gaan. Zonder die push was ik nooit gestart met mezelf te laten zien op social media. Ciska deed dat op een prettige niet vervelende manier. Ciska haar manier van coachen heeft mij enorm geholpen om vertrouwen te krijgen in het runnen van mijn bedrijf. Onze samenwerking heeft me betalende klanten, een netwerk en zichtbaarheid opgeleverd. Daarnaast geloof ik in mezelf dat ik het kan! En ik heb minder chaos in mijn hoofd bij het runnen van mijn bedrijf.

De eerste maanden ging ik echt van links naar rechts, boven naar beneden en Ciska wist daar iedere keer weer een bepaalde structuur in te brengen die mij hielp om de stip weer te zien. Alleen maar liefde voor Ciska en ik kijk uit naar de komende samenwerking om mijn bedrijf door het dak te laten gaan!

Vanessa Bender

Hypnose Coach

Voor mijn samenwerking met Ciska had ik nog niet helemaal duidelijk hoe ik mijn visie van meer zijn dan een gewone kapper, in een goed plaatje en aanbod kon krijgen. Hoe krijg ik die boodschap duidelijk overgebracht naar mijn klanten, zodat de juiste mensen in mijn stoel komen te zitten. Onze samenwerking heeft voor een verdubbeling van mijn omzet gezorgd! Ik vond het super fijn om met iemand te kunnen sparren die al een aantal stappen verder is dan ik en ze heeft me echt laten inzien om in mezelf te geloven. Daarnaast is het fijn als iemand je soms met je neus op de feiten drukt. Waardoor je zelf je overtuigingen leert inzien. Ciska heeft me geleerd mijn eigenwaarde in te zien en dat ik echt iets bijzonders doe waar ik meer geld voor mag vragen. Daarnaast heeft de samenwerking me heel veel helderheid gegeven welke richting het op mag gaan en vielen de puzzelstukjes steeds meer op z’n plek. Ik vind het heel erg prettig hoe je net weer even die boost en inzichten krijgt na een coach call. Ik ben heel erg dankbaar dat wij zoveel maanden hebben mogen samenwerken!

Zonder Ciska had ik waarschijnlijk de stekker eruit getrokken

Dat ik goed ben in mijn werk als opruimcoach, dat wist ik wel.  Maar van ondernemen had ik de ballen verstand en was er erg onzeker over. Ik had heel hard hulp nodig. Ik had geen idee waar ik qua ondernemen mee bezig was en de acties die ik ondernam zorgden niet voor de klantenstroom waar ik zo op hoopte. Dit maakte me erg onzeker. Daarnaast had ik een stok achter de deur nodig om in actie te komen en dan ook met de juiste dingen bezig te zijn die de gehoopte klantenstroom op gang zouden brengen.

Ik heb in de afgelopen 4 maanden enorme stappen gemaakt, waardoor ik me nu voor het eerst echt ondernemer voel en ook met veel meer vertrouwen naar de toekomst kijk. De klantenstroom begint langzaam op gang te komen, ik weet steeds beter waar ik mee bezig ben en ik weet nu ook welke stappen ik nog te zetten heb. 

Ik voel me heel erg fijn bij Ciska. Het gevoel in goede handen te zijn. Ze is eerlijk en direct. Ze kan motiveren en enthousiasmeren. Vooral Ciska’s aandacht voor de combinatie van mindset, energie en strategie past me goed. Ze heeft ontzettend veel goede strategische ideeën. Ik kreeg ook altijd heel snel antwoord op de vragen die ik per mail stelde en de feedback was ook elke keer erg sterk en behulpzaam.

Ik vraag me serieus af of ik op dit moment nog ondernemer zou zijn als ik Ciska’s begeleiding niet zou hebben gehad. De kans is zeker aanwezig dat ik er dan de stekker al had uitgetrokken. De onzekerheid en stress door uitblijvende klanten legden me lam, vooral omdat er geen uitzicht was op snelle verbetering. Al vrij snel nadat ik was begonnen aan het programma ontstonden er mooie dingen die me langzaamaan dat vertrouwen weer teruggaven.   

Dankjewel lieve Ciska voor de geweldig mooie maanden van samenwerking en je vertrouwen in mij! Dankjewel voor alle geweldige ideeën en behulpzame en eerlijke feedback!

Madlyne Schoonderbeek

Opruimcoach en KonMari consultant

Voor mijn samenwerking met Ciska wilde ik graag helder hebben wat voor een bedrijf ik had en duidelijkheid in mijn aanbod en doelgroep. Ciska heeft mij geleerd hoe ik vanuit mijzelf kan ondernemen. Zij heeft mij geen trucjes aangeleerd, maar heeft steeds samen met mij gekeken hoe ik het aan kan pakken zodat het helemaal bij mij past. Tijdens ons traject is voor mij helemaal helder geworden wat mijn talent is en welk aanbod hierbij hoort. Ik voel mij een ondernemer en veel zelfverzekerder dan toen ik het traject begon. Ik kreeg iedere keer een hoge energie van de begeleiding, ook als ik het even kwijt was! Ik heb enorm genoten van het 1-op-1 traject van Ciska. Ciska kan goed aanvoelen wat ik nodig had, wat het traject heel persoonlijk en betrokken maakte. Dankjewel lieve Ciska voor je fijne begeleiding!

Voor het programma had ik een gebrek aan helderheid hoe je klanten aantrekt via Social Media en liep ik er tegenaan om meer zichtbaar en uitgesproken te durven zijn. Dankzij mijn samenwerking met Ciska heb ik nu zeker stappen gezet in mijn zichtbaarheid en aanwezigheid op Social Media. Ik heb veel nieuwe dingen uitgeprobeerd. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en schrijf makkelijker posts vanuit flow.

Het delen met de groep was heel waardevol en de groepsgrootte heel prettig. Ciska was ook heel steady in haar aanwezigheid, focus en aandacht. Het was fijn om vragen te kunnen stellen in de voorbereiding vooraf en in de coach call zelf. Ik waardeer het groeiproces waar ik in zit, dat zeker een enorme boost heeft gekregen door de begeleiding van Ciska. Het programma is heel waardevol en het is echt heel veel waar voor je geld. Ciska haar toegankelijkheid voor directe vragen en de bereidheid mee te denken vond ik heel bijzonder. Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan!

In november 2019 koos ik ervoor om naar de live dag te gaan van Ciska, omdat ik klaar was met aanrommelen. Daar voelde ik heel duidelijk dat ik haar 6-maanden traject wilde doen en ben ik ingestapt. En toen kwam corona. Ik wilde eigenlijk stoppen met ondernemen, maar Ciska liet me zien dat ik me terugtrok uit angst. Haar confronterende vragen waren op dat moment lastig, maar hebben mij echt verder geholpen.
Ciska gaf mij een zetje in de juiste richting en hield regelmatig een spiegel voor. De tweewekelijkse sessies waren heel fijn. Ik merk nu ook dat ik denk als Ciska. De kritische vragen die ik mijzelf kan stellen door de kennis die ik van haar heb geleerd, heeft mij enorm geholpen.
De live dagen met de andere deelnemers waren echt een hele waardevolle toevoeging.

Ook klaar voor een consistente en blijvende klantenstroom helemaal op jouw manier?