Leer Groots kennen
I am Groots helpt topondernemers, managers en sprekers
met het vertalen van hun doelen en ambities in een
uitstraling die dat versterkt. Laat zien waar je voor staat!

Take control

In I am Groots kan ik mijn twee grote obsessies kwijt; leiderschap in combinatie met styling. Ons uiterlijk bepaalt voor meer dan de helft de indruk die je achterlaat.

In 2016 ben ik met I am Groots gestart, nadat ik een jaar eerder overspannen was geraakt. Deze periode dwong mij tot nadenken over wat ik nou eigenlijk wilde, maar confronteerde mij ook met het belang van tijd. Beter gezegd hoe schaars onze tijd is.

Ik heb grote ambities en grote dromen. Toen ik hoorde van de grote impact die kleding heeft op onze uitstraling en daarmee voor 55% op de indruk die we maken, vielen de puzzelstukjes op z’n plaats. De combinatie van mijn werkervaring in leiderschapsontwikkeling in L&D en mijn opleiding tot stylist zijn een perfecte match voor het verwezenlijken van grote doelen en ambities.

I am Groots staat voor het verbinden van de binnenkant en de buitenkant. En het verbinden van jouw grote ambities aan een duidelijke uitstraling die jouw doelen en boodschap ondersteunen. I am Groots gaat voor mij om het heft in eigen handen te nemen, je volledige kracht te benutten en alle instrumenten en tools die er zijn in te zetten om impact te maken.

Stop wasting your time! Use everything you’ve got.

Uiterlijk = resultaat

Ons uiterlijk bepaalt voor een groot deel hoe anderen ons zien. En dat heeft een groot effect op de resultaten die we behalen. Een uitstraling die past bij jouw doelen en ambities helpt je om effectief je doelen te behalen.

Binnenkant = buitenkant = binnenkant

Wie jij bent, kun je laten zien door middel van je buitenkant. Je uiterlijk dus. We hebben allerlei rollen die we vervullen in ons dagelijks leven. Ondernemer, leidinggevende, partner, moeder, vriendin. En elke rol laat een klein stukje van onze persoonlijkheid zien. Stem je kleding af op dat stuk dat je wilt laten zien en waar jij voor staat.

Kleding is een communicatiemiddel

Je kleding kan voor je spreken. Of je juist tegen werken als deze niet aansluit op je doelen je boodschap. De indruk die we maken wordt voor maar liefst 55% gebaseerd op ons uiterlijk. Zonde om niet te gebruiken! Dus laat je kleding je woorden en daden versterken. Kleding is één van de meest krachtige kanalen om je boodschap over te brengen.

Passie en ervaring

Haar loopbaan begon in de marketing- en communicatie bij een grote internationale retailer. Na een aantal jaar ging Ciska’s modehart kriebelen en volgde ze een stylingopleiding naast haar baan. Toen de overstap kwam naar Learning & Development ontdekte zij haar grote passie voor mensen, hun ontwikkeling en hun kracht. In 2016 kwam de grote stap om haar twee grote passies samen te voegen: leiderschap en de ontwikkeling van mensen in combinatie met  ons uiterlijk; I am Groots. Ontdek je Grootsheid.

I am Groots werkt(e) voor