Terug in mijn oude baan ging niet meer
In 2015 raakte ik overspannen. Ik werkte in loondienst, deed
er een studie naast en was ons eerste huis aan het verbouwen.
Mijn leven stond op zijn kop (en stil), want wat nu?
En dat werd een jaar later een eigen bedrijf starten.

Het paste niet bij mij, maar wat dan wel?

Voor de buitenwereld had ik de ideale baan. Ik reisde veel, verdiende goed, had best wel wat vrijheid in mijn werk en leuke collega’s. Maar toch klopte het niet. De context paste totaal niet bij mij en ik bleef maar last houden van dat interne conflict; ik was het niet altijd eens met de beslissingen die genomen werden en moest ze wel uitvoeren. En het ging altijd te langzaam naar mijn ongeduldige mening.

Toen ik in 2015 al een paar keer in huilen was uitgebarsten uit het niets belandde ik een paar maanden later thuis. Overspannen. Het ging echt niet meer. Zelfs een boodschapje doen voelde als een berg beklimmen. Ik kwam thuis te zitten en toen kwam die ene grote vraag: “Wat wil IK?”

Na een hoop gesprekken, denken, wikken en wegen hakte ik de knoop door. Ik wilde voor mezelf beginnen. Als er een moment was om dat te proberen, dan was het nu. Ik was klaar met altijd maar dat knagende gevoel van binnen en het moe-zijn.

Ik zei mijn baan op om in 2016 te starten als ondernemer. Super enthousiast, gedreven en gepassioneerd begon ik aan mijn ondernemersavontuur. Zonder enige kennis van ondernemen of ervaring sprong ik in het diepe.

Het leven is te kort om ongelukkig te zijn.

Met de stap naar het ondernemerschap begon het eigenlijk pas echt. Ik had geen idee waar ik aan begon, en geen idee hoe ik aan klanten moest komen (ook al heb ik een marketingachtergrond). Ik ben ontzettend eigenwijs en dacht; “Dat kan ik zelf even uitvogelen.”

Ik kom uit een nuchtere familie uit Veenendaal. Mijn overgrootouders waren boeren en mijn opa had zijn eigen aannemersbedrijf. Het motto was altijd; ‘hard werken voor je geld’ en ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’.

Die mentaliteit nam ik mee in het ondernemen. Keihard werken en niet opgeven. Twee jaar later was mijn bankrekening zo goed als leeg, mijn zelfvertrouwen ook wel een stukkie kleiner en mijn bedrijf nog op dezelfde plek als waar ik begon. Ik kreeg het niet voor elkaar, ook al was ik ervan overtuigd dat ik een goede coach was.

Toen ik met kerst 2017 bijna weer overspannen thuis zat, wist ik: het moet echt anders.

Een paar maanden later startte ik met mijn business coach en zoog alles in me op. Ik greep alles aan en wilde alles doen om mijn bedrijf een succes te maken. Ik had niet voor niets volgehouden en wilde niets liever.

En met resultaat. Ik leerde ‘ondernemen’, ik leerde klanten werven en alles wat komt kijken bij ondernemen. Binnen 3 maanden ging ik naar mijn eerste omzet van 5 cijfers en wist ik eindelijk wat ik deed. Ondernemen is geen ‘rocket science’, maar iets dat je kunt leren.

Nu, jaren later, heb ik een bedrijf dat me in staat stelt om een vrij en gelukkig leven te leiden en met de leukste ondernemers te werken. Die burn-out voelt bijna als een vorig leven.

ZWEVEN IS LEVEN. MAAR IK STA OOK MET
BEIDE BENEN OP DE GROND. 

In 2018 kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekking, en er ging een wereld voor me open.

Het begon jaren eerder, toen ik eens het boek ‘The Secret’ las. Ik vond het mega interessant, maar er gebeurde eigenlijk nog niets. Ik ging weer gewoon door met het ‘oude’ leven.

Tot ik in 2018 nogmaals in aanraking kwam met de Wet van Aantrekking. En toen landde het pas echt! Het was alsof er iets in mij wakker werd en ik met hernieuwde ogen naar de wereld en mijn eigen situatie keek. Een heel nieuw perspectief werd toegevoegd aan mijn ‘oude, smalle’ blik.

Sindsdien ben ik me er in gaan verdiepen, heb een intensief spiritueel business traject gevolgd en gebruik ik het graag in mijn eigen leven en business, maar werk ik er ook graag mee met mijn klanten. Ik houd van mediteren en visualiseren, pling-plong muziek (ideaal om te focussen!) en boeken en trainingen over spiritualiteit en energie.

Toch blijf ik ook gewoon die nuchtere meid uit Veenendaal, uit die boerenfamilie waar het devies is: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.” Juist het combineren van die twee; spiritualiteit, energie, lekker zweven, maar ook actie, logisch nadenken en strategie is voor mij waar de magie ontstaat!

Wat je over mij moet weten:

  • ik ben een enorm zacht ei, maar ook duidelijk. Ik houd niet van lullen, maar van poetsen. Ik ben heel lief en aardig, maar zal je ook een spiegel voorhouden.
  • ik ben doelgericht en ga altijd voor resultaat. Ik houd van persoonlijke groei (tikje obsessie ook wel), maar liever nog heb ik gewoon een verdubbeling of meer van je omzet.
  • ik dans altijd op Earth, Wind & Fire’s Boogie Wonderland. Maakt niet uit waar.
  • ik heb en ben een oude ziel. Letterlijk. Ik houd van gezelligheid, vrienden en etentjes, maar zet mij lekker thuis op de bank met een boek of een film en een dekentje en ik ben ultiem gelukkig.
  • ik ben nieuwsgierig en wil altijd iets ‘nieuws’ ontdekken. Ik ga (bijna) nooit naar hetzelfde restaurant of dezelfde plek op vakantie. Er is altijd iets nieuws te ontdekken, en dat doe ik dan ook graag.
  • ik heb een enorme liefde voor schoenen. Ik heb niet voor niets modestyling gestudeerd op mijn 25e;)… Ik heb nooit genoeg schoenen.

En nu jij!

Ik vertel hier wel van alles over mij, maar ik ben ook heel nieuwsgierig naar jou. Wat bracht jou hier?

Je hebt mijn hele verhaal gelezen, maar wat is jouw verhaal? Wat doe jij? Waarom doe jij wat je doet? En waar sta je?

Wat houd jou nog tegen om je droom te realiseren?

Als je ook maar enigszins voelt dat ik je misschien kan helpen in jouw reis naar je droomleven en droombedrijf, stuur me dan hieronder even een berichtje. Dan kijken we of we iets voor elkaar kunnen doen en of we een goede match hebben.

Het is mijn missie om ondernemers zoals ik te helpen naar ook hun vrije leven. Het kan zijn dat ik voor jou de juiste persoon ben om je daar mee te helpen, maar misschien ook niet. Ook in dat geval help ik je graag verder en stuur ik je graag door naar iemand die perfect bij jou past. Er is voor iedereen een beste oplossing.

Ik hoor graag van je! Vul het formulier hieronder in en ik kom van maandag t/m vrijdag binnen 48 uur bij je terug.