Leer Groots kennen
I am Groots begeleidt ambitieuze vrouwen
met het leven en uitdragen van hun missie
zodat zij de impact maken die werkelijk bedoeld is.

Take control

Ciska van Grootveld richtte I am Groots op om haar twee grote obsessies kwijt te kunnen; iemand volledig tot bloei te laten komen én hoe dit vervolgens zichtbaar te maken. Iedereen is uniek en heeft iets bijzonders te geven.

“In 2016 ben ik met I am Groots gestart, nadat ik een jaar eerder overspannen was geraakt. Deze periode dwong mij tot nadenken over wat ik nou eigenlijk wilde, maar confronteerde mij ook met het belang van tijd. Beter gezegd hoe schaars onze tijd is.

Ik heb grote ambities en grote dromen. Van daaruit ontstond I am Groots. Maar toch liet ik me continue afleiden in wat mij te doen stond. Kijken naar anderen, heel hard en heel veel werken om maar niet écht te hoeven kijken naar mezelf en vooral niet luisteren naar mijn intuïtie. Bezig zijn met de (mogelijke) mening van anderen en daarom maar niet ‘all out’ durven gaan. Door de keuze om mijzelf te laten coachen ontdekte ik wie ik nou écht was en wat ik hier te doen heb. En van daaruit ontstond Grootse groei en veel plezieriger en moeiteloos ondernemen.”

I am Groots staat voor het leven en uitdragen van jouw Grootsheid. Het gaat om het doen en het zijn van wie jij werkelijk bent. Zonder concessies en vanuit volledig vertrouwen. Jij bent hier met een reden en wat dat ook is, dat is hoe het moet zijn.

Stop wasting your time! Own it, live it, show it, share it.

Jij bent uniek

Wij vinden het geweldig om jou te leren kennen. Voor wie jij écht bent. Zonder masker, zonder praatjes. Want jij bent het mooiste, het leukste en het beste als je echt jezelf bent. Als je vanuit daar kunt doen wat je moet doen, zal alles sneller gaan, en mooier en beter zijn dan je je nu kunt voorstellen.

Binnenkant = buitenkant = binnenkant

Onze liefde voor jou als mens voor wie jij bent én onze liefde voor mode combineren wij altijd in al onze programma's. Onze binnenkant is heel mooi kracht bij te zetten door dit te vertalen naar onze buitenkant.

Neem je verantwoordelijkheid

Onze unieke talenten en onze missie is ook een verantwoordelijkheid. We hebben hier iets te doen, en dat vraagt ook onze commitment en toewijding. Maak de keuze om jouw missie te leven en dit Groots uit te dragen naar de buitenwereld. In wat voor vorm dan ook.

Passie en ervaring

Haar loopbaan begon in de marketing- en communicatie bij een grote internationale retailer. Na een aantal jaar ging Ciska’s modehart kriebelen en volgde ze een stylingopleiding naast haar baan. Toen de overstap kwam naar Learning & Development ontdekte zij haar grote passie voor mensen, hun ontwikkeling en hun kracht. In 2016 kwam de grote stap om haar twee grote passies samen te voegen: leiderschap en de ontwikkeling van mensen in combinatie met  ons uiterlijk; I am Groots. Ontdek je Grootsheid.

I am Groots werkt(e) voor