Ciska nam een kijkje in de kledingkast van tassenontwerpster Martina Braas

Martina Braas, eigenaresse van tassenlabel Atelier 10, durfde het aan om met ons in gesprek te gaan over haar carrière tot nu toe, hoe zij het aandurfde om op haar 21ste haar eigen label te beginnen en wat haar grootste lessen en uitdagingen hierin zijn. Ik leerde uit ons gesprek dat Martina een ontzettend stoere vrouw is, met een duidelijke eigen smaak en visie. Ze durft te gaan voor wat zij wil, en heeft toch een bepaalde bescheidenheid over zich heen. Ongeacht haar nu al succesvolle carrière op haar jonge leeftijd. Na ons gesprek is het tijd om een kijkje te nemen in de kledingkast van Martina Braas.

Hoe zou de kledingkast van een tassenontwerpster eruit zien? Zou ze veel hebben? Wat voor tassen draagt zij eigenlijk zelf? En in welke kledingstukken is ze druk in de weer in haar eigen winkel en atelier? Ik was ontzettend benieuwd naar de kleddingkast van zo’n jonge en ambitieuze creatieve vrouw. Kijk hieronder de hele aflevering en leer van Martina’s kijk op kleding.

Het is inspirerend om te zien hoe bescheiden en toch uitgesproken de kledingkast van Martina Braas is. Ze kiest er bewust voor om minder kleding te bezitten. En als ze dan iets koopt, is dat omdat ze het kledingstuk echt heel erg mooi vindt en het goed bij haar past. Meer = minder. En zij bewijst dat je met minder kledingstukken niet alleen maar basics in de kast moet hebben om mooie sets te combineren. Martina Braas durft te kiezen voor kleurrijke, creatieve en stevige items, net als haar karakter.

Wat vond jij van haar kast? Heeft zij jou ook geïnspireerd? Laat het hieronder achter in de comments!

Vond je het nou ook zo heerlijk om eens te spieken in de kledingkast van een andere vrouw? Check ook ons YouTube kanaal HIER, waar je elke week als eerste de nieuwe afleveringen ziet. Abonneer je om geen enkele video van ons te missen!

Deze artikelen en video’s vind je misschien ook leuk:
de kledingkast van girlboss Emilie Sobels
een interview met personal shopper Helen van der Vliet
waarom perfectionisme de laagste levensstandaard is
De 2mm regel – doe het een klein beetje anders

 

No Comments
Post a Comment