ELKE DAG SALES

 

Voor ondernemers die met plezier, gemak en ontspanning meer willen verkopen aan de leukste klanten.

In dit programma gaan we het o.a. hebben over:

  • welke verschillende vormen van sales er zijn, naast de bekende vormen als webinars geven, gratis sessies doen en adverteren, waarvan ik durf te garanderen dat je ze niet kent of nog niet doet
  • hoe je een succesvolle sale opbouwt
  • mijn Elke Dag Sales Quadrant die zorgt voor Elke dag Sales
  • mijn dagelijkse sales proces
  • welke 4 typen kopers er zijn en hoe je die ‘moet’ bedienen, zodat ze kopen
  • hoe je kunt testen en voorspellen welk aanbod gaat werken
  • welke mindset in verkopen (= 1 van de belangrijkste make it or break it factoren in sales) nodig is voor meer sales, leukere sales en makkelijkere sales
    en nog veel meer.

Je krijgt direct levenslang toegang.

In deze podcast vertel ik uitgebreid over voor wie het programma is, naar welk resultaat het je brengt en hoe het programma er precies uit ziet.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Voordat ik begon aan het ‘Elke dag Sales’ programma, bevond ik me in een situatie waarin verkopen een lastige en zware taak was. Ik droeg zelfs de overtuiging met me mee dat mijn doelgroep moeilijk te overtuigen was en dat fotografie een moeilijk verkoopbaar product was. Eerlijk gezegd, vond ik het hele proces gewoon niet leuk. Maar toen stuitte ik op dit programma en alles veranderde.

Mijn kijk op sales, mijn overtuigingen en mijn resultaten namen een radicale wending. Ik ontdekte dat werkelijk alles verkoopbaar is en dat verkopen niet alleen lucratief kan zijn, maar ook plezierig. Ook leerde ik dat je vaak en met enthousiasme kunt verkopen. De kracht van dagelijkse structuur werd me duidelijk. En ik maakte kennis met verbluffend doordachte verkoopstrategieën!

Na mijn deelname aan het ‘Elke dag Sales’ programma, begon ik met het dagelijks inplannen van verkoopactiviteiten. Het besef dat het proces niet ingewikkeld hoeft te zijn, was een echte eye-opener. Ik ben nu in staat om met liefde naar mijn verkoopinspanningen te kijken en in plaats van vast te lopen bij een dag zonder verkoop, ging ik gewoon door. Het begon leuk te worden, spelen en experimenteren werden mijn nieuwe norm.

Ik kan het ‘Elke dag Sales’ programma iedereen aanbevelen omdat Ciska een hele fijne energie heeft die authentiek is. Ciska is zelf het levende bewijs van haar eigen programma en dat is zeer sterk en waardevol. Bovendien krijg je echt concrete tips en tricks die behapbaar en toepasbaar zijn. Ook is er genoeg ruimte voor vragen en specifieke persoonlijke issues. Voor mij mocht het programma zeker nog langer duren 😉

Voordat ik het ‘Elke dag Sales’ programma ging volgen, wist ik niet hoe ik al mijn ideeën om kon zetten in acties. En ik dacht dat mijn programma’s al helemaal kant en klaar moesten zijn voordat ik er ook maar iets over kon posten. Er zat bij mij geen continuïteit in en eigenlijk ook geen plan.

Mijn grootste inzichten kwamen als een verfrissende wind. Sales, datgene waar ik voorheen zo tegenop zag, bleek eigenlijk leuk en flexibel te zijn. Ik besefte dat er niet één juiste manier is om te verkopen. Voorheen staarde ik me blind op wat anderen deden, denkend dat dat de enige weg was. Dit leidde vaak tot uitstel, omdat ik vond dat mijn aanpak nog niet ‘perfect’ was. Maar nu begrijp ik dat er verschillende soorten klanten zijn, die allemaal op hun eigen manier beslissingen nemen. Een post hoeft niet perfect te zijn; als het vandaag niet helemaal lukt, is er altijd morgen weer een nieuwe kans.

Mijn grootste overwinningen tot nu toe zijn verbonden aan het Sales Quadrant, een waardevol hulpmiddel dat ik nu actief gebruik. Ook ben ik minder bescheiden geworden over mijn hypnotherapiepraktijk. Voorheen vermeldde ik mijn praktijk niet als mensen vroegen wat voor werk ik deed naast mijn baan in het ziekenhuis. Nu zeg ik vol zelfvertrouwen: “Ik heb een hypnopraktijk, en daarnaast werk ik nog in het ziekenhuis.”

Ik kan het ‘Elke dag Sales’ programma, aan iedereen van harte aanbevelen. Het leert je op een speelse en ontspannen manier de kunst van het verkopen, zonder dat het zwaar of ingewikkeld aanvoelt. Tijdens de bijeenkomsten borrelen er zoveel ideeën op, dat ik na elke sessie boordevol energie zat en direct aan de slag wilde.

Wat de aanpak van Ciska bijzonder maakt, is dat ze zichzelf is, openhartig over zichtzelf vertelt, en daardoor ontstaat er een vertrouwensband. Dit heeft mij aangemoedigd om meer over mezelf en mijn praktijk te delen.

Simone Schouw

Hypnotherapeut

Ik haal inspiratie uit hoe Ciska haar proces deelt en de voorbeelden die ze geeft.

Ik ben gestart bij Ciska met de intentie om van haar te leren hoe sales minder zwaar mag voelen, hoe ik er meer plezier in mag hebben en dat brengt zij absoluut over in deze training.

Ciska heeft haar eigen manier van werken en ik heb mijn eigen manier.
Ik haal inspiratie uit hoe zij haar proces deelt en de voorbeelden die ze geeft.

Bijvoorbeeld over de 4 typen kopers en hoe je hierop in kunt spelen in je marketing uitingen rondom een nieuw aanbod bijvoorbeeld. Information tells, story sells heb ik ter harte genomen. Ik ben hier in mijn eigen marketing al langer mee bezig en het was fijn om hier weer meer kennis over op te doen.

Ik denk dat iedereen die meedoet aan, Elke Dag Sales Programma er andere dingen uit zal halen. Je haalt eruit wat je op dat moment nodig hebt en de sessies hebben elk een eigen thema dat past in de rode draad van Elke Dag Sales.

Aurélie Veltema

Online tekstschrijver