In 3 dagen soepel je aanbod verkopen.

Voelt verkopen vaak nog spannend, of vermijd je het liever, omdat je nog niet zeker bent over je aanbod, je (eigen)waarde of heb je gewoon vaak niet zo’n goed of helder idee bij hoe je het moet aanpakken?

Leer vol vertrouwen, plezier, ontspanning én resultaat genieten van verkopen, en verkoop je aanbod in 3 dagen.

Start direct met de 3-delige training Verkoop je aanbod in 3 dagen, en word een ster in verkopen.

– Schiet jij ook direct in je hoofd, zodra het gaat om verkopen? Maak je verkopen vaak (te) groot of ingewikkeld?

– Voelt verkopen vaak nog spannend, of vermijd je het liever, omdat je nog niet zeker bent over je aanbod, je (eigen)waarde of schiet je al in de kramp als je er alleen al over nadenkt?

– Ben je, als je heel eerlijk bent, te weinig bezig met het verkopen van je aanbod? Focus je je liever op een mooi programma creëren, je website perfectioneren of je branding, ook omdat dat makkelijker voelt?

– Schommelt je omzet en het aantal klanten iedere maand nog enorm? De ene maand een goede maand, maar de volgende weer een heel magere maand?

Hoogste tijd om VERKOPEN 1 VAN DE LEUKSTE DINGEN IN JE BEDRIJF TE MAKEN!

WHEN YOU’RE IN BUSINESS, YOU’RE IN SALES.

Je hebt je zinnen gezet op je bedrijf succesvol maken, maar gaandeweg kom je er meer en meer achter dat je op het ondernemersvlak nog wat te leren hebt. Je bent goed in je vak, maar je merkt dat dat nog niet betekent dat je bedrijf ook succesvol is.

Verkopen is iets dat je niet van nature geweldig goed af gaat. Je denkt er (te) veel over na, het voelt niet relaxed en je voelt je super zelfbewust als je een aanbod moet doen.

Misschien heb je ook wel, net zoals ik dat heb gedaan, allerlei verkoopscripts gekocht, trainingen gevolgd in de hoop dat dát voor de doorbraak zou zorgen.

Maar niets bleek minder waar…

VERKOPEN IS 1 VAN DE BELANGRIJKSTE, MAAR VAAK MINST GELIEFDE ONDERDELEN IN JE BEDRIJF. 

Fall in love with sales
Van ‘in de kramp en spanning rondom verkopen’
naar ontspanning, plezier en effectiviteit in sales.

Hoe heerlijk zou het zijn als…

  • je zoveel plezier en ontspanning ervaart in het verkopen van je aanbod dat je met zoveel liefde hebt gemaakt
  • je verkopen ziet als iets dat leuk is, belangrijk is en heel waardevol voor je klant én voor jezelf
  • je weet hoe je met veel minder druk veel meer resultaat kunt halen in je sales
  • je geen kostbare tijd (en omzet) meer hoeft te verspillen, omdat je weet wat je aan het doen bent en het werkt
  • je niet meer hoeft te forceren in je business, maar vanuit flow, plezier en kracht je bedrijf kunt laten groeien
  • je jezelf toestaat om schaamteloos ambitieus te mogen zijn en doet wat je echt leuk vindt
  • ‘verkopen’ voelt niet meer als leuren en sleuren of ongemakkelijk, maar je weet hoe je potentiële klanten laaiend enthousiast maakt over jou en je aanbod
  • je tijdens deze 3 daagse training al de eerste nieuwe klanten binnen hebt gehaald, waardoor je je omzet en klantenstroom meteen een goede boost geeft

“De afgelopen tijd is er enorm veel veranderd in mijn bedrijf, strategie en aanpak na een grote doorbraak. Ik realiseerde me na een tijd van ploeteren en zoeken dat IKZELF de grootste rem en ook de grootste groeimotor ben. Daar moest dus iets veranderen, wilde ik verder groeien.

Mijn verkopen ben ik totaal anders gaan aanpakken. Ik ben gestopt met salescalls, salespages maken, en verkopen ‘volgens de regeltjes’. Want dit is niet wie ik ben en ook niet wat ik leuk vindt. Ik ben verkopen tot een spelletje gaan maken en ik heb een aantal overtuigingen en opvattingen rondom sales 360 graden omgedraaid.

Nu is verkopen mijn belangrijkste focus in mijn bedrijf (dat zou het voor jou ook moeten zijn), maar wel op een hele ontspannen en super leuke manier. Ik heb er echt plezier in, en dat zie ik terug in mijn resultaten.

Ook zonder salescalls, salesscripts en salespages.

Simpel, ontspannen, leuk en effectief. Daar houd ik nou van;).”

“TOEN IK DE DRUK EN DE ZWAARTE ER VANAF KON HALEN, GING HET OPEENS VEEL HARDER STROMEN.”

In deze training gaan we samen werken aan:

– hoe je kunt zorgen dat verkopen de focus heeft, maar het vooral heel LEUK en LICHT blijft

– hoe je je relatie met verkopen en geld kunt veranderen, met een paar simpele veranderingen

– hoe je veel meer mogelijkheden kunt creëren om te verkopen, en veel meer flow in je verkopen kunt krijgen

– de mindsethacks die je helpen om 10x meer plezier én resultaat te ervaren in verkopen

– welke processen zorgen dat je omzet en verkopen snel en hard gaan groeien

Wat houdt de training ‘Verkoop je aanbod in 3 dagen’ precies in?

Iedere dag, 3 dagen lang gaan volg je 1 van de trainingen van 1 uur, waarin je leert hoe je verkopen leuk, licht en effectief kunt maken, zonder allerlei ingewikkelde scripts, funnels of ander gedoe. Na elke training krijg je een opdracht om uit te voeren, zodat je meteen in de praktijk gaat brengen wat je in de training hebt gehoord en geleerd, zodat je ook daadwerkelijk je aanbod kunt gaan verkopen in 3 dagen tijd.

Je krijgt na aankoop direct toegang tot de 3 trainingsvideo’s en de bijbehorende opdrachten, en je houdt levenslang toegang.

Nog even kort over Ciska…

Toen ik in 2015 overspannen raakte, kwam alles in mijn leven ter discussie te staan. Ik had altijd gewerkt in loondienst, en ik wist 1 ding zeker; terug in de baan die ik had, ging niet meer. Maar wat dan wel?

Het antwoord op die vraag bleek; een eigen bedrijf beginnen! Het ondernemerschap was compleet nieuw voor mij en ook niet iets waar ik mezelf altijd had gezien ‘als ik later groot ben’. Ik had 0 ervaring en geen kennis over hoe je een succesvol bedrijf opbouwt.

De eerste 2 jaar heb ik vooral heel eigenwijs aangerommeld en dacht ik: “Dat kan ik zelf wel uitvogelen.” Toen het inzicht kwam dat ik vooral het vak ‘ondernemen’ te leren had, ben ik direct in allerlei business coaching programma’s gestapt. Dat heeft me absoluut heel erg geholpen, maar op een gegeven moment was ik een kopie van 100 andere business coaches in Nederland. En dat voelde niet goed.

Ik had een succesvol bedrijf gebouwd, maar het was niet 100% MIJ. Ik voelde dat ik in die vorm niet mijn grootste talent en grootste kracht kwijt kon. In de herfst van 2022 besloot ik om alles los te laten wat ik tot dan toe had gedaan/gebouwd. Geen lange en standaard trajecten meer die je overal in Nederland wel kunt volgen bij elke willekeurige coach, maar helemaal op mijn manier, volgens mijn visie. Meer spelen, meer plezier, met een totaal andere aanpak en strategie met kortlopende programma’s en trainingen op een specifiek gebied.

Nu, wat maanden later, geniet ik meer dan ooit van mijn eigen bedrijf, heb ik klanten die blijven kopen en kopen en kopen, en krijg ik geen genoeg van mijn eigen aanbod. En het verkopen ervan;). Want ook dat heb ik vooral versimpeld, gestript tot de kern en tot 1 groot spel gemaakt.

En DAT, lieve jij, gun ik jou ook.”

“IK WAS EEN KOPIE VAN AL DIE 1000EN BUSINESSCOACHES IN NEDERLAND.”

REACTIES VAN DEELNEMERS

ARE YOU READY FOR SOME FUN AND SOME MORE SALES?