BIG MONEY ENERGY

 

Grootser spelen = grootser ontvangen.

Zorgeloos meer geld ontvangen en de prijzen durven vragen die je waard bent in 6 weken tijd.
Meer omzet en winst in je bedrijf is maar voor een deel strategie. Grotendeels gaat het om jouw energie.

Mag 2024 voor jou het jaar zijn waarin je veel en veel Grootser wilt gaan spelen, en met veel meer plezier, vertrouwen en zorgeloosheid meer geld via je business wilt ontvangen?

2023 was voor mij het jaar waarin dit na 7 (!) jaar proberen eindelijk lukte.

In Big Money Energy gaan we dit proces samen doorlopen, wat mij bracht van minder dan 10k omzet per maand naar maanden van 50k omzet.

OVER MIJ

Jarenlang leefde ik (onbewust) vanuit de overtuiging ‘er is altijd net genoeg’. En wat gebeurde er altijd? Er was altijd net genoeg geld. Met wat schuiven tussen potjes kon ik het altijd nog wel regelen en kwam ik nooit echt in de problemen, maar de echte overvloed en vrijheid bleef uit.

Naar de kapper gaan stelde ik uit (ik stelde ook vooral mijn grijze lokken verven uit, want zoooo duur), en parfum vroeg ik altijd voor mijn verjaardag, Moederdag of Valentijnsdag.

Ik kom uit een heel gemiddeld gezin, met onbewust allerlei overtuigingen over dat je vooral heel hard moet werken voor je geld, “succes dwing je af” en bij ons thuis was er altijd, je raadt het al; “net genoeg” om een fijn leven van te leiden. 

Tot ik begin van 2023 realiseerde dat het uitblijven van mijn financiële vrijheid vooral door MIJZELF kwam. Niet door mijn strategie, niet door hoe hard ik werkte of dat ik nog niet goed genoeg was in TikTok’en of gelikte reels maken op Insta.

Ik besloot in januari 2023; IK wil zelf niet langer het obstakel op mijn weg naar succes zijn. Ik ga mezelf niet langer klein houden en ik wil niet langer vanuit een angst voor tekort en onzekerheid mijn leven leiden en bedrijf runnen.

En na jarenlang van alles proberen; van hypnose sessies, visualiseren en vision boards maken, kon ik dit jaar eindelijk mijn energie rondom geld in de kern veranderen en ging ik in vrij korte tijd van 5k maanden naar 50k. EINDELIJK voelde het alsof die potentie die ik voelde eruit kwam.

Hoe jouw relatie met geld en overtuigingen over geld zijn, bepalen grotendeels jouw level van succes. Je hebt niets aan een strategie of je suf posten op instagram als je niet goed bent met geld (ontvangen) en gefocust bent op tekort.

Kijk maar eens om je heen; er zijn anderen die hetzelfde doen als jij, maar er toch een veel dikker salaris uithalen. Zo vroeg ik me jarenlang af waarom mijn businesscoach, die precies hetzelfde deed als ik met dezelfde strategie en ik had zelfs meer bereik, 10x meer omzet draaide. Hoe kon het toch dat zij 5 ton draaide en ik 50.000 euro per jaar?

Het gaat dus niet alleen om wat je doet en hoe je het doet. Een groot deel van je succes wordt bepaald door jouw energie en verhouding ten opzichte van geld.

 

En het mooie is; je kunt dat beïnvloeden en veranderen.

Tijdens Big Money Energy ga je je programmering rondom geld duurzaam veranderen en je geldthermostaat verhogen. Zodat je eigenlijk eens echte stappen gaat zetten richting dat boerderijtje of vaker op reis gaan.

 

Wat krijg je:

Confidence to Cash – hoe ga je van onzekerheid en (angst voor) tekort naar rust, vertrouwen en overvloed in je bedrijf. Ook, en misschien wel juist, wanneer de resultaten het nog niet laten zien.

Longterm LOVE – hoe verander je jouw houding en energie rondom geld op een duurzame en langdurige manier, en blijft het niet bij een quick fix die na korte tijd weer als een plumpudding in elkaar stort, waarmee ik na 13 dagen al resultaat zag.

Perfect Pricing –  de methodes en technieken waarmee je jouw prijzen altijd kunt bepalen vanuit vertrouwen en integriteit naar je klanten. Zowel voor low, mid en high end.

6 figures & beyond model – het businessmodel dat in deze economische tijden het beste werkt voor kennisondernemers om op te schalen en prijzen te vragen die je waard bent.

Jouw eigen roadmap naar Ultimate Financial Freedom – ontdek de stappen naar jouw ultieme droom. Of het nu een eigen huis, een tweede huis in het buitenland, een boerderijtje met eigen grond, een huis voor je ouders, met je kids naar Disneyland of veel vaker op reis gaan is.

Big Money Routine – tap in 5 minuten weer in op vertrouwen, overvloed en jouw waarde ownen

Je eigen Overvloedskit, om altijd in de energie van oneindige overvloed te blijven. Gooi die sluizen maar lekker open, baby. 

DEZE PILOT START OP 17 JANUARI.

 

Let op; dit is geen quick fix programma, waar je een magische pil krijgt en alles anders is. We gaan op een duurzame manier aan de slag voor korte én lange termijn resultaten.