Quantum Leap your Business

 

Bereid jouw eigen mega groei voor

Een Quantum Leap is een enorme, soms zelfs niet te verklaren groei binnen je bedrijf. Het is niet logisch. Het is soms zelfs bijna niet te verwachten.
Na mijn eigen Quantum Leap van dit jaar heb ik hier mijn belangrijkste lessen, inzichten en stappen uit gefilterd, die wel degelijk ervoor zorgen dat ook jij een Quantum Leap kunt gaan maken. Zelfs tegen alle verwachtingen in…

In dit programma leer je o.a.:

  • de stappen
  • de strategieën
  • het aanbod
  • de mindset
  • de mindsethacks
  • de oefeningen
  • de energetics
die ik heb genomen en heb gedaan die leidden tot mijn eigen Quantum Leap afgelopen mei.

Quantum Leap your Business is een live programma dat start op 15 november.
Je houdt levenslang toegang tot al het materiaal.

Eén van de mooiste inzichten die ik gekregen heb is dat ik nu het vertrouwen heb om aan de buitenwereld te laten zien wat ik te bieden heb.

Naast mijn werk in mijn eigen praktijk werk ik ook nog in het ziekenhuis. Mede door Quantum Leap Your Business heb ik besloten om daar minder te gaan werken zodat ik nu eindelijk echt alle energie in mijn eigen bedrijf kan stoppen.
Omdat ik nu veel meer vertrouwen in mezelf heb. Ongeacht wat mijn omgeving er van vindt.

Mijn grootste probleem was dat ik mezelf altijd klein gehouden heb, want wie ben ik om te denken dat ik een eigen praktijk kan voeren, en wie zit er nou toch op mij te wachten.

Eén van de mooiste inzichten die ik gekregen heb is dat ik nu het vertrouwen heb om aan de buitenwereld te laten zien wat ik te bieden heb. Ik voel aan alles in mij en de tekenen die ik krijg dat dit de weg is die ik moet gaan bewandelen. En tijdens de visualisatie met het magic number heb ik die weg letterlijk gezien, helder verlicht en ik ging er hardlopend heen.

Mijn grootste win bij het Quantum Leap Your Business is dat ik handvatten heb gekregen hoe ik de volgende stap in mijn bedrijf kan zetten. En nu ik vooral vanuit mijn magic number probeer te kijken zie ik de tekenen die op mijn pad komen ook duidelijker en doe ik er ook iets mee. Ook al vind ik het soms spannend.

Ik zou Quantum Leap Your Business aan iedereen die een grote stap voorwaarts wil zetten in zijn/haar bedrijf zeker aanbevelen. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik op een andere manier kijk naar mezelf, mijn bedrijf en mijn toekomst.

Simone Schouw

Hypnotherapeut