30 days of Killer Content

 

Content maken, waarmee je opvalt in de grote, grijze massa. Leer precies welke content nodig is om consistent klanten te krijgen via je content.

In dit programma gaan we het hebben over:

In 30 days of Killer Content ga je niet alleen leren welke content er nodig is om van vreemde een volger te maken, en van een volger een klant en een Fan.
Je gaat niet alleen leren, maar bovenal direct creëren.

  • 30 dagen lang gaan we samen killer content creëren, waarmee je;
  • gaat opvallen tussen al je concullega’s die min of meer hetzelfde doen
  • jouw stem gaat ontdekken
  • je (toekomstige) klanten raakt
  • een herkenbaar en sterk (personal) brand bouwt
  • jouw strategie naar vele malen meer klanten en fans creëren

Elke dag krijg je een briefing/opdracht om jouw content voor die dag te creëren, zodat je precies die dingen deelt, waarmee je gaat opvallen en je klant gaat opwarmen.

Bye bye writersblock, en hello ambassadeurs, klanten en bereik!

Het maakt niet uit op welk platform en in welke vorm jij jouw content maakt. Of je nu op Instagram zit, LinkedIn, een podcast hebt of video’s maakt. Je kiest jouw platform en medium.

Je houdt levenslang toegang tot alle opdrachten en het materiaal.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

30 days of killer content
30 days of killer content
30 days of killer content

Ik durf meer van mezelf te laten zien, en merk dat ik het niet allemaal perfect hoef te doen.

 

Het probleem waar ik altijd tegen aan liep was dat ik niet echt goed wist wat ik moest posten en vooral hoe ik de aandacht kon trekken van mijn lezers.

Wat ik vooral heb geleerd is dat je best een beetje mag prikkelen in de posts. Het hoeft niet altijd lief of leuk te zijn. En door de voorbeelden die Ciska er steeds bij deed kreeg ik een goed idee over de mogelijkheden die er zijn. En hoe je op een goeie manier de lezers of volgers na kunt laten denken.

Mijn grootste wins tot nu toe zijn dat ik me veel vrijer voel om iets te posten. Ik durf meer van mezelf te laten zien, en merk dat ik het niet allemaal perfect hoef te doen. Ik was laatst aan het wandelen en toen kwam er iets bij mij omhoog wat ik graag wilde delen. Toen heb ik direct een filmpje gemaakt en gepost. Daar kreeg ik veel leuke reacties op.

Ik kan 30 days of Killer Content aan iedereen aanbevelen die meer uit de content wil halen en dat vooral ook op een leuke en ontspannen manier wil gaan doen. En wanneer je niet alleen maar leuk en lief of algemeen wilt posten, maar er ook werkelijk iets mee wilt bereiken voor je bedrijf.

 

Simone Schouw

Hypnotherapeut

De eerste opdracht in het programma heeft mijn eerste klant opgeleverd!

 

Mijn grootste uitdaging voordat ik startte met 30 days of Killer Content was de variatie in content. Het spelen met de invalshoek van content (het ‘haakje’). Ik heb vaak wel een idee voor content, maar halverwege de uitvoering kan ik dan enorm gaan overdenken en twijfelen waardoor ik de content uiteindelijk niet plaats.

De eerste opdracht in het programma (schrijf over je grootste transformatie) heeft mijn eerste klant opgeleverd! Ik had daar ook een podcast over opgenomen die zij al aan het volgen was. Zij herkende zich in mijn verhaal en de manier waarop ik mijn transformatie heb aangevlogen.

Door de combinatie van de 30 verschillende opdrachten met uitleg en concrete voorbeelden uit de eigen content van Ciska is het duidelijk en praktisch toepasbaar. Ciska daagt echt uit om op een andere manier te kijken naar wat je doet, voor wie, waarom jij, op welke manier, waarom dit wel en dat niet etc. Je prikkelt om vanuit een heel andere invalshoek met content bezig te zijn.

 

Anoniem