3 ijzersterke businesstips om je bedrijf te laten groeien

Afgelopen week kondigde ik aan dat het eindelijk tijd was voor een live event. En meteen de dag na deze aankondiging voelde ik aan alles dat ik er de stekker weer uit wilde trekken. Ik was aan het forceren en legde er enorme druk op. Er moesten toch minstens 50 of meer deelnemers zijn, anders was het een flop. Zo vond mijn ego.

Door een gesprek kwam ik tot het inzicht waar het mis ging, en kwam ik uiteindelijk weer terug bij de kern. De kern van het event, de kern van mijn kracht en daarmee het belang van het live event. Dat dus toch gaat plaatsvinden, zonder forceren;). Op donderdag 28 november (tickets hier). 

Over dit hele proces en wat ik leerde, nam ik deze podcast op.

Hoogtepunten uit deze episode:

[1:40] Welk (ego-)gevoel ik direct na het publiceren van mijn vorige episode voelde en hoe ik daarmee omging

[6:00 Hoe wat ik allemaal zag op social media mijn ego en zenuwen alleen nog maar meer triggerden

[7:40] Wat je moet doen zodra je getriggered wordt door externe dingen (zoals bij mij nu social media) en hoe het voor mij ineens duidelijk werd waarom ik me zo voelde

[9:44] De communicatie die ik zag op social media en hoe dit linkt aan het thema van mijn event: het teruggaan naar je eigen kern en de kern van je bedrijf

[11:11] Het belang van het spreken in de taal van jouw ideale klant in plaats van de taal van het ondernemingsproces waar jij nu inzit

[12:51] Voor wie mijn event van 28 november een must is

[15:56] Het belang van het helder houden van je intentie en waarom het niet erg is als je daar toch af en toe uitschiet, loslaten is in dit alles key 😉 

 

Wil jij meer grip op je bedrijf? Wil je jouw boodschap Groots verspreiden en met minder moeite meer klanten aantrekken? Download dan hier de gratis one pager ‘4 stappen naar grip op je klantenstroom’.

Volg me ook op instagram voor meer inspiratie en behind the scenes:

@ciska_iamgroots

Beluister de aflevering ook op iTunes en abonneer je op de I am Groots Podcast. Zo mis je geen enkele aflevering meer.
Beluister hier de aflevering op Spotify of vind ‘m op YouTube.

No Comments
Post a Comment