Ciska ging in gesprek met professional wild child Zoë van Liere

Professional Wild Child Zoë richtte in 2011 het platform Moderne Hippies op om mensen te inspireren tot een vrij, avontuurlijk en bewust leven. Ze was toen bezig met haar scripte en miste creativiteit in alle droge theorie. Veel mensen om haar heen waren met thema’s als duurzaamheid, bewustzijn en vrijheid bezig en daar wilde zij een event voor organiseren. Op advies van haar toenmalige vriendje begon ze met schrijven over dit soort onderwerpen en uiteindelijk ook de allereerste Moderne Hippiemarkt.

Nu, jaren later, is Moderne Hippies uitgegroeid een inspirerend platform met een groot bereik en werkt Zoë samen met een team aan bloggers en meiden die haar helpen het platform uit te bouwen en de markten te organiseren.

Op YouTube is Zoë te vinden onder de naam Professional Wild Child. Hierop deelt ze video’s over allerlei onderwerpen die met ‘mind, body & soul’ te maken hebben. Met tienduizenden abonnees wereldwijd is zij een voorbeeld voor velen die geïnteresseerd zijn in een meer avontuurlijk en vrij leven, waarin we ons meer bewust zijn van alles wat we consumeren en doen met onze tijd. Bekijk al haar video’s hier op haar kanaal en bekijk hieronder de video van het gesprek dat Ciska met haar had over hoe zo’n leven er voor haarzelf uitziet en waarom ze het zo belangrijk vindt om deze thema’s onder de aandacht te brengen.

Vond je deze video leuk? Wil je meer inspiratie opdoen van vrouwen die doen waar zij in geloven? We maakten eerder ook video’s met hoofdredacteur van Women’s Health Milou Turpijn, oprichtster van co-workingspace voor vrouwen #Workmode Emilie Sobels en tassenontwerpster Martina Braas, die op haar 21ste haar eigen tassenlijn opzette. Je vindt alle interviews en video’s die we maakten ook op ons YouTube kanaal. Abonneer je om geen video meer te missen en je elke week weer te laten inspireren.

No Comments
Post a Comment