Ciska nam een kijkje in de kledingkast van Professional Wildchild Zoë van Liere

Zoë is op YouTube beter bekend als Professional Wild Child. Naast haar heel succesvolle YouTube kanaal over mind, body en soul runt ze ook platform Moderne Hippies dat zij in 2011 startte. Hiermee wil ze anderen inspireren een vrij, avontuurlijk en bewust leven te leiden. Ik ben heel benieuwd hoe dat zich vertaald in de kledingkast van Zoë.

In 2015 besloot zij om geen fast fashion meer te kopen en te kiezen voor duurzame of eerlijke merken. Soms een hele uitdaging, maar dit was een hele bewuste keuze die helemaal past bij haar leven en waarden. In de kledingkast van Zoë vind je behalve eerlijke merken ook veel leuke tweedehands items van haar oma. Dit zorgt voor een hele leuke en eigen mix in haar eigen creatieve en soms ‘rocky’ stijl. Ben je benieuwd geworden naar al haar pareltjes én tips voor eerlijke merken? Kijk dan hieronder de hele aflevering met de complete kledingkast van Zoë.

Ben je ook zo geïnspireerd door Zoë’s kleding en haar bewuste manier van kopen? In de vorige aflevering ging ik bij haar op bezoek en sprak ik uitgebreid met haar over haar platform Moderne Hippies en haar manier van leven.

Wil je in meer kledingkasten van andere vrouwen neuzen? We gingen eerder ook op bezoek bij hoofdredacteur van Women’s Health Milou Turpijn, mode illustrator Sella Molenaar en oprichter van Granny Yoga Marij de Vries. Wil je alle video’s zien die we eerder maakten met allemaal bijzondere, ondernemende en stoere vrouwen? Je vindt alles op ons YouTube kanaal. Houd ons kanaal in de gaten voor wekelijkse nieuwe video’s met interviews en andere leuke kledingkasten.

Oh, en check hier ook vooral Zoë’s YouTube kanaal Professional Wild Child voor wekelijkse video’s over een vrij, avontuurlijk en bewust leven en al haar reisavonturen. Dank voor het kijken en tot de volgende!

No Comments
Post a Comment