Ciska nam een kijkje in de kledingkast van Milou Turpijn

Op haar dertigste hoofdredacteur van Women’s Health, blogger voor Ourground, yogadocent én DJ. Een heel scala aan activiteiten. Zou de kledingkast van Milou Turpijn net zo uiteenlopend zijn als zijzelf en al haar bezigheden? In de vorige aflevering vroeg ik haar het hemd van het lijf over waarom zij al deze dingen doet en hoe ze dit allemaal kan combineren. In deze video mocht ik een kijkje nemen in haar kledingkast.

Zelf noemt ze haar garderobe ‘eclectisch’. Wij zouden daar aan toevoegen kleurrijk, eigenwijs, duurzaam en stoer. Dat past ook wel bij haar persoonlijkheid. Ze trekt zich niets aan van trends en draagt vooral waar ze zelf zin in heeft. Als hoofdredacteur van Women’s Health heeft ze veel vrijheid en kan ze zelfs in haar sportkleding naar haar werk. Jaloers? Nieuwsgierig? Kijk snel mee in haar eclectische garderobe; de kledingkast van Milou Turpijn!

Vond je haar kledingcollectie ook zo leuk? Wil je graag binnenkijken bij meer dames? We waren eerder op bezoek bij andere leuke vrouwen, zoals tassenontwerpster Martina Braas, mode illustrator Sella Molenaar en internetonderneemster Lize Mast, die vriendinnenplatform Vriendinnenonline runt. Je vindt alle videos uit de serie op ons YouTube kanaal. Abonneer je op ons kanaal om geen enkele nieuwe video meer te missen.

No Comments
Post a Comment