In gesprek met blogger en onderneemster Marjolein van den Broek

Een eigen marketing bureau, een eigen blog, succesvol instagrammen én een t-shirtlijn. Marjolein van den Broek doet het allemaal. Hoe combineer je dat allemaal zonder je rust en balans te verliezen? En waarom deze dingen naast elkaar? Is het keuzestress of is ze vooral goed in een heleboel dingen? In haar prachtige en stijlvol ingerichte huis, hoe kan het ook anders, in Amsterdam ga ik met haar in gesprek. Bekijk de hele video hieronder.

Het is knap hoe Marjolein van den Broek haar meerdere talenten en creativiteit benut in allerlei verschillende vormen. Teksten schrijven, campagnes bedenken, fotoshoots bedenken en uitvoeren voor haar eigen blog en instagram. Hoewel het lastig is om niet te kiezen voor een specialisme is het ook juist heel sterk om niet te moeten kiezen van jezelf en lekker te doen wat je leuk vindt. Ook al zijn dat meerdere dingen naast elkaar.

Gelukkig weet ze ook hoe ze haar balans houdt in de combinatie van al haar werkzaamheden. “Een rustige basis is heel belangrijk”, zegt ze. In het weekend niet werken, 10 minuten per dag mediteren en vaak op reis gaan zijn een aantal van de ‘regels’ die ze met zichzelf heeft afgesproken.

De t-shirtlijn Team Unicorn die zij in 2017 samen met Roos Mulder startte, begon als een grap maar is zeker niet ondoordacht. Na een gedegen plan en onderzoek waren Roos en Marjolein nog steeds overtuigd dat de wereld echt wel zit te wachten op glitters en unicorns. Met name millenials rond de 30 jaar die al volwassen moeten ‘doen’ en wiens leven opeens zo serieus wordt, hebben behoefte aan vrolijkheid, onschuldige dingen en soms lekker even kind zijn. Dus als grap begonnen, maar zeker met een duidelijk idee ontworpen. Wil je de collectie van Team Unicorn bekijken? Check hun website hier.

Wil jij nog meer tips en inspiratie van bijzondere, stoere en ondernemende vrouwen? Je kunt hier alle video’s bekijken!! Zo sprak Ciska eerder met hoofdredacteur van Women’s Health Milou Turpijn, mode-illustrator Sella Molenaar en oprichtster van #Workmode Emilie Sobels. Laat je weten wat je ervan vond?

No Comments
Post a Comment