Ciska nam een kijkje in de kledingkast van Marjolein van den Broek

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de kledingkast van een stijlvolle blogger en influencer? Deze keer nemen we een kijkje in de kledingkast van Marjolein van den Broek!

Afgelopen jaar lanceerde Marjolein samen met haar compagnon de t-shirtlijn Team Unicorn. ‘For everyone who doesn’t want to join the grown ups yet.’ Natuurlijk ligt haar eigen t-shirt in meervoud in de kast van deze knappe vrouw, maar daarnaast vinden we nog meer moois. Vrolijke pakken, gestreepte jumpsuits, vrolijk geel. En 1 designer tas, waar Marjolein trots op is maar die ook meteen haar liefde voor designertassen deed bekoelen.

De kledingkast van Marjolein van den Broek is een heerlijke mix van vrolijkheid en zwart, en van high end en betaalbare items. Met her en der een mooi erfstuk of zelfs couture stuk. Bekijk de hele video en al het moois uit haar kast in de video hieronder.

Heb je zitten genieten van deze video? En zou je graag bij nog meer leuke vrouwen in de kast willen kijken? Dat kan! We waren eerder op bezoek bij hoofdredacteur van Women’s Health Milou Turpijn, blogger en voorstander voor eerlijke kleding Zoë van Liere, vriendinnen-matchmaker op internet Lize Mast en ondernemer en oprichtster van Granny Yoga Marij de Vries. Ben je dan nog niet uitgekeken? Je kunt op ons YouTube kanaal alle video’s terugkijken, waaronder ook alle mooie gesprekken met deze inspirerende vrouwen.

No Comments
Post a Comment