Ciska ging in gesprek met Milou Turpijn

Milou Turpijn werd hoofdredacteur van magazine Women’s Health op haar dertigste. Vrij jong om al zo’n topbaan te scoren, en bovendien had ze geen journalistieke achtergrond. Haar eerdere banen bij een grote Bank en Vice waren geen logische opstap voor het hoofdredacteurschap, en toch werd ze over een kop koffie gevraagd of hoofdredacteur zijn niet iets voor haar was. Zelf zegt ze “Deze baan werd me in de schoot geworpen.” Maar is dat wel echt zo?

Naast haar verantwoordelijke functie, heeft Milou Turpijn nog wat uit de hand gelopen hobby’s. Zo geeft ze yoga les en is ze DJ. En daar bovenop runt ze ook nog de Amsterdamse blog Ourground. Je vraagt je af of ze ooit rust heeft of een avondje thuis op de bank zit, maar ook daar heeft ze een goede oplossing voor.

Wil je al Milou’s tips horen over balans, je droombaan scoren en haar eigen reis? Bekijk dan hier de hele video van het gesprek dat ik met haar had.

Vind je het gesprek met Milou Turpijn interessant? Heeft het je goede tips of inzichten gegeven? Ik sprak eerder ook met andere bijzondere vrouwen, zoals illustrator Sella Molenaar, onderneemster en eigenaar van het online platform vriendinnenonline.nl Lize Mast en ontwerpster Martina Braas. Je kunt alle video’s hier bekijken op ons YouTube kanaal.

In de aflevering van volgende week mochten we een kijkje nemen in de garderobe van deze stoere hoofdredactrice en alleskunner. Ben je benieuwd? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal om de video sowieso niet te missen!

No Comments
Post a Comment