Ciska ging in gesprek met internationaal succesvolle onderneemster Dieuwertje Timmer

Na het afronden van haar middelbare school had ze geen idee wat ze wilde doen. Om toch maar wat te doen, ging ze in een supermarkt werken. Na een bezoek aan de nagelsalon wist ze het; “Dit wil ik doen!”. Dieuwertje Timmer begon als nagelstyliste en bouwde de afgelopen jaren hard aan haar bedrijf Yours Cosmetics. Een wereldwijde leverancier van stempelplaten voor alle professionals in de nagelwereld. En met groot succes. Ze verkopen de platen nu al in meer dan 25 landen.

Je zou kunnen zeggen dat ze haar passie bij toeval ontdekte, maar haar succes is zeker geen toeval. Na een opleiding tot nagelstylist en de nodige cursussen en bootcamps daaromheen, runde zij een succesvolle salon. Haar ambities zijn zoals ze zelf zegt altijd groot. Ze wil altijd meer. Wat begon als een groothandel voor alles wat met nagels te maken heeft, startte ze daarna met het maken van stempelplaten. “Deze waren er toen al wel, maar waren nog niet erg creatief. Ik dacht dat dit beter en leuker kon. Dus toen zijn wij ze zelf gaan maken.”

Dieuwertje Timmer zoekt overal de samenwerking in op. De eerste lijn van haar platen creƫerde ze in samenwerking met bekende Nederlandse nagelstylist Sascha Gossen. Daarna volgde nog meer samenwerkingen met internationaal bekend stylisten. Afgelopen jaar volgde ook Swarovski. Maar Dieuwertje werkt niet alleen met andere stylisten, ze runt Yours Cosmetics samen met haar vriend. Hij doet alles wat met de cijfers te maken heeft en zij is verantwoordelijk voor al het creatieve werk en de ontwerpen van de nieuwe platen. Hun geheim voor een goede samenwerking? Vooral elkaar helpen als de ander het heel druk heeft of wel wat hulp kan gebruiken. En allebei even gedreven zijn om het bedrijf tot een succes te maken.

Wil je het hele verhaal van Dieuwertje Timmer horen? Kijk dan hieronder de hele aflevering.

Zou je nog meer willen leren van succesvolle en inspirerende vrouwen? Eerder ging Ciska ook op bezoek bij modeontwerpster Tosca Otten, hoofdredacteur van Women’s Health Milou Turpijn en internetondernemer Lize Mast.

Nooit meer een nieuwe video missen? Check dan even ons YouTube kanaal en abonneer je. Zo blijf je altijd op de hoogte.

No Comments
Post a Comment