Ciska nam een kijkje in de kledingkast van Tosca Otten

Als modeontwerpster weet zij natuurlijk precies wat mooie kleding is. Tosca Otten heeft haar eigen label Tos Gallery, waarmee ze vorig jaar haar eerste demi-couture collectie lanceerde. Eerder ging Ciska bij haar op bezoek in haar atelier, waar zij uitgebreid spraken over haar visie en werkwijze. Dit keer krijgen we een kijkje in de kledingkast van Tosca Otten. Bereid je voor op de mooiste (designer)vondsten!

Tosca werkte jaren in Parijs en liep stage bij Cacharel. In die tijd verzamelde ze prachtige stukken op rommelmarkten en sample sales. Parijzenaren gooien heel veel weg, zelfs kostbare designer stukken. Tosca en haar vriendinnen maakten er een sport van om tussen alle bergen kleding de Balenciaga rokjes en Kenzo broeken te vinden en deze voor een paar euro te scoren.

Als creatief en modeontwerpster houdt Tosca niet van fast fashion en is het vooral belangrijk hoe de kleding gemaakt is. Trends zijn niet belangrijk in haar eigen kledingkast. Je vindt er juist een leuke mix van de mooiste designer stukken die ze overhield aan haar werk en stages en de leukste rommelmarktkoopjes. Van 0,50 cent tot designer.

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar de kledingkast van Tosca Otten? Bekijk hier de hele video en smul mee van de heerlijke mix in haar kast.

Houd jij ook zo van mode? Of vind je het stiekem heerlijk om in het leven en de kledingkast van andere vrouwen te duiken? We maakten nog veel meer afleveringen met andere stoere vrouwen. Zo ging Ciska eerder ook op bezoek bij ondernemer en yogi Marij de Vries, snuffelde ze in de heerlijke kledingkast van mode-illustrator Sella Molenaar en sprak ze uitgebreid met marketing en PR specialist in de boekenwereld Janne Colenbrander. Wil je geen enkele video meer missen? Check dan ons YouTube kanaal en abonneer je HIER. Heel veel kijkplezier en tot de volgende video!

No Comments
Post a Comment