Ciska neemt een kijkje in de kledingkast van Dieuwertje Timmer

Dieuwertje ontdekte haar passie voor nagels toen zij voor het eerst kunstnagels liet zetten. Ze wist meteen: “Dit wil ik ook doen!” Ze voegde de daad bij het woord en volgde op haar vrije zaterdagen een opleiding tot nagelstylist. Haar eigen salon zat al vanaf het begin af aan vol, en haar gedreven karakter wilde meer, meer, meer. Na het opzetten van haar groothandel voor nagelproducten heeft ze nu haar succesvolle en internationale bedrijf in stempelplaten. Roestvrijstalen platen om je nagels mee te versieren. Ze is creatief, ambitieus en een echte ondernemer. Zouden we dit ook in de kledingkast van Dieuwertje Timmer terug zien?

Een echte businessbabe

Dat Dieuwertje serieus is over haar bedrijf en grote ambities heeft, zien we wel terug in haar kleding. Ze heeft een echte jasjestic. Niet 1, maar 8 zwarte blazers en nog een verzameling jasjes in andere kleuren. Een perfecte outfit voor een zakelijke afspraak, maar eigenlijk ook voor in het weekend op de bank. Jasjes zijn duidelijk haar lievelingsitems en vormen de typische “Dieuwertje look”. Op de vraag of ze nu misschien genoeg jasjes heeft is het antwoord een heel duidelijk “Nee, er kan altijd nog wel een jasje bij.”.

Jeans en jasjes

De kledingkast van Dieuwertje Timmer hangt dus vol met jasjes, maar ook met jeans. Ze koopt zeker wel eens jurkjes of rokken, maar draagt die bijna nooit. Alleen op vakantie, een feestje of bijvoorbeeld een bruiloft. Misschien komt dat door haar eerdere werk als nagelstylist. Op een zogenaamde zadelzit is het niet fijn om een jurkje of rok te dragen. En je moet er toch een beetje netjes uitzien, dus een spijkerbroek met een jasje is ideaal.

Meer inspiratie uit andermans kast?

Vind je het ook om te smullen om eens in de kasten van andere vrouwen te kijken? We maakten nog veel meer heerlijke afleveringen vol met de pareltjes van andere business chicks. Ciska ging eerder op bezoek bij (duurzame) blogger Zoë, hoofdredacteur van Women’s Health Milou Turpijn en mode-ontwerpster Tosca Otten. Wil je geen video meer missen? Check dan ook ons YouTube kanaal en abonneer je om altijd de laatste video’s te zien.

No Comments
Post a Comment