Een kijkje in de kledingkast van Elisah Jacobs

Elisah Jacobs startte haar interieurblog Interior Junkie in 2012, zodat ze al haar tips en inspiratie met zoveel mogelijk mensen kan delen. Met haar vrolijke en kleurrijke stijl onderscheidt ze zich van veel andere platforms en bladen die de laatste jaren vooral veel Scandinavische interieurs laten zien. Hoe zouden we die kleurrijke stijl terugzien in de kledingstijl van Elisah? Ciska ging op bezoek in Haarlem en mocht een kijkje nemen in de prachtige walk-in closet van onze Interior Junkie.

Warm en wollig

Als een echte interieurfanaat heeft Elisah Jacobs uiteraard ook een prachtige kamer ingericht voor haar garderobe. Een bijzonder gouden behangetje in combinatie met stoere, industriële kledingrekken geeft een heel mooi luxe effect. Op haar kledingrekken hangt al haar kleding goed georganiseerd bij elkaar. Zo is er alleen al een halve meter aan heerlijke, warme truien. Duidelijk te zien dat ze het in de winter vaak koud heeft. “Ik geef ook veel meer geld uit aan mijn wintergarderobe.”

De Korting Koningin

Kwaliteit vindt Elisah ook erg belangrijk in haar kleding. Met name in haar schoenen. Na een tijdje last te hebben van rugklachten besloot ze om alleen nog maar goede schoenen te kopen. Maar zoals ze zelf zo mooi zegt: “Ik ben een interieur junkie, geen fashion junkie, dus ik koop liever een designer lamp dan dat ik designerschoenen koop voor de volle prijs.” Dus struint ze het internet af om bij haar favoriete adresjes mooie schoenen te vinden met een flinke korting. Zo is designer webshop The Outnet bijvoorbeeld één van haar favoriete shops om mooie items te scoren. “Bijna al mijn schoenen komen daar vandaan.”

Shop tips van Elisah

Dat Elisah Jacobs heel goed is in prachtige items scoren voor een goede prijs is heel duidelijk te zien in haar kast. Haar tip is om vooral goed te snuffelen. Neem je tijd om in vintagewinkels of kringloopwinkels te snuffelen, ga alle rekken door. Zo vindt zij de mooiste stukken. Van een Chanel mantelpakje in New York tot een Frans Molenaar jasje in een kringloopwinkel in Zwolle.

Vind je het heerlijk om in de kledingkasten van andere vrouwen te neuzen? Ciska ging eerder ook op bezoek bij #workmode oprichtster Emilie Sobels, modeontwerpster Tosca Otten en blogger en oprichtster van duurzaam platform Moderne Hippies Zoë van Liere.

No Comments
Post a Comment