Je uitstraling helpt je in het behalen van jouw doelen

Je werkt hard voor meer groei en meer impact met je werk of je bedrijf in minder tijd en met minder effort. Je hebt je doelen helder voor ogen en hebt een laserscherpe focus op dat wat belangrijk is voor jouw business. Maar wist je dat je met een vrij simpele manier meer dan de helft effectiever kunt zijn in het behalen van je doelen?

55% meer effect

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 55% van de indruk die je achterlaat wordt gebaseerd op je uiterlijk. En maar 7% door wat je zegt. Denk jij wel eens na over deze 55%? Of ben je vooral bezig met wat je tijdens je presentatie of je pitch gaat zeggen? Bepaal jij ‘s ochtends wat jij die dag wilt bereiken, en hoe je jouw uitstraling daarop kunt aanpassen? Door het strategisch nadenken over het matchen van je uiterlijk met je doelen kun je dus met veel meer gemak en effectiviteit je resultaat vergroten.

Hoe ziet je agenda er vandaag uit?

Iedere dag is weer een dag waarin je stappen kunt zetten in jouw groei. Je eigen groei, de groei van je bedrijf of van jouw team. Zoals je ook in je ambities bepaalt wat de eerste stap moet zijn die je gaat zetten, kun je dat ook doen met je uitstraling. Kijk ‘s ochtends of de avond van tevoren dus eerst eens in je agenda. Welke afspraken heb je staan? Wie ga je zien? Wat wil je aan het einde van de dag bereikt hebben? Welke woorden of associaties komen er in je op? Probeer deze dan eens te vertalen naar een ijzersterke outfit die precies dat onderstreept.

Behaal meteen meer resultaat

Vind je het lastig om je doelen te vertalen naar je uitstraling? Of heb je hier simpelweg niet de tijd voor? Laat mij je op weg helpen in een adviesgesprek. Daarin gaan we samen op zoek naar de kern van jouw uitstraling en hoe je deze kunt toepassen op de verschillende momenten in jouw agenda. Vraag HIER een gesprek met mij aan.

Foto: William Stitt
No Comments
Post a Comment