Het e-book verschijnt nu in je inbox, maar
wacht nog heel even.

Eén van de meest gemaakte ‘fouten’ van ondernemers is dat ze niet duidelijk en concreet zijn in hun taalgebruik. Ze denken dat ze heel duidelijk zijn, maar niemand snapt echt wat ze precies doen en waarom. Wanneer ze vertellen wat ze doen, zijn dat geregeld prachtige creatieve volzinnen, met het idee om onderscheidend te zijn, maar er is niemand die het begrijpt. Ook je ideale klant niet. En daarmee wordt succesvol ondernemen een enorme uitdaging.

 

Bijvoorbeeld “Ik help je te ondernemen vanuit je why”. Of “Ik breng je weer in contact met je hartsverlangen.” Of, ook zo’n mooie: “Ik help jou je goudmijn te vinden.” Prachtig geschreven, maar je ideale klant snapt er niks van. Sterker nog; er is letterlijk niemand die ’s nachts wakker ligt en denkt: “Nu weet ik het! Mijn probleem is dat ik mijn goudmijn nog niet heb gevonden.” En daar sla je de plank dus volledig mis. Je steekt een hoop moeite en denkwerk is zo’n creatieve salespitch met als gevolg; weinig of geen klanten.

Wil jij leren hoe je met een kristalheldere boodschap, afgestemd op jouw ideale klant, makkelijker en meer klanten kunt aantrekken?

In de training ‘Een ijzersterke boodschap, waarmee je direct opvalt bij jouw ideale klant’ leer je stap voor stap deze kernboodschap te formuleren, die jouw klant RAAKT.

De training is nu geen 47,- euro excl. BTW , maar slechts 25,- euro excl. BTW.

Nog maar…

Hoe weet je of je boodschap nog niet helder genoeg is?

> wanneer je actief op social media bent, maar het weinig tot geen nieuwe klanten oplevert

> nieuwe klanten zijn ‘toeval’

> wanneer je het nog best lastig vindt om kort en krachtig uit te leggen wat je nu precies doet en voor wie. Krijg je wel eens niet-begrijpende blikken, of de reactie ‘ah ja, leuk’, waarna iemand vervolgens snel op een ander onderwerp over gaat?

> wanneer je veel en hard werkt, maar dat nog niet in verhouding staat met wat je ervoor terugkrijgt, in plezier, voldoening, geld en/of impact

Deze training is echt voor jou als je:

– op zoekt bent naar manieren om makkelijker en zonder leuren en sleuren nieuwe klanten aan te trekken

– een duidelijk verhaal wilt hebben dat je ten alle tijde kunt vertellen en daarmee HEEL duidelijk maakt wat je doet en voor wie, zodat je daar nooit meer onzeker over hoeft te zijn

– wilt leren hoe je met kop en schouders boven de rest in jouw markt uit kunt steken

– duidelijke en concrete stappen wilt leren om jouw marketing en sales zoveel sterker te maken, zodat je meer klanten krijgt zonder daar meer voor te hoeven werken

“IF YOU’VE GOT NOTHING TO TELL,

YOU’VE GOT NOTHING TO SELL.”

Na het volgen van de training ‘Een ijzersterke boodschap, waarmee je opvalt bij je ideale klant’ weet je:

– hoe je naadloos kunt aansluiten bij wat jouw ideale klant zoekt. Je snapt en weet precies wat hij/zij zoekt en met welke taal en welke boodschap je jouw boodschap af kunt stemmen op de ontvanger; de klant met wie jij het liefste werkt!

– precies hoe je op een hele duidelijke en krachtige manier kunt vertellen wat je doet, zodat je ideale klant dat snapt en meteen voelt dat hij echt bij jou moet zijn. Je hoeft nooit meer te hakkelen of stamelen wanneer iemand je die ene vraagt stelt; “En wat doe jij precies?”. Je hebt een duidelijk verhaal dat je kunt dromen, en je voelt je niet meer onzeker als je jouw verhaal doet op een netwerk event, op instagram of gewoon op het schoolplein.

– hoe je met minder moeite en zonder leuren en sleuren nieuwe klanten aantrekt. Je snapt precies hoe het psychologisch gezien bij jouw klant werkt, en waar hij/zij naar op zoek is. Je hoeft niet meer woorden vuil te maken dan wat nodig is. Je weet de ander precies te raken.

– hoe je jezelf kunt onderscheiden in een vaak (over)volle markt. Je vergelijkt je minder met anderen, omdat je weet waar jij mee bezig bent en wat je doet. Je hebt handvatten en concrete stappen die je zet en je voelt weer duidelijk; “hier zitten zoveel mensen op te wachten!”.

– waarom de ene boodschap niet werkt en de andere wel, en kun je hier je marketing en communicatie dus ENORM mee versterken. Je snapt beter hoe je effectief en krachtige marketing inzet rondom jouw kernboodschap. De basis staat!

Wat houdt de training in?

Deze training is een online training die je op je eigen tempo op je eigen moment kunt volgen.

De training bestaat uit 3 video’s en een werkboek. Het kijken van de video’s en het maken van de oefeningen neemt ongeveer 1 tot 2 uur in beslag.

Na aanschaf ontvang je levenslang toegang tot de online omgeving met de training.

BONUS: een volledige masterclass van 1 uur, waarin je stap voor stap wordt meegenomen in het proces van het formuleren van je kristalheldere boodschap

De training kost 47,- euro excl. btw (56,87,- euro incl. BTW), maar de komende 30 minuten slechts 25,- euro excl. BTW (30,25 euro incl. BTW)

Nog maar…

Nog even voorstellen…

Toen ik in 2015 overspannen raakte, kwam alles in mijn leven ter discussie te staan. Ik had altijd gewerkt in loondienst, en ik wist 1 ding zeker; terug in de baan die ik had, ging niet meer. Maar wat dan wel?

Het antwoord op die vraag bleek; een eigen bedrijf beginnen! Het ondernemerschap was compleet nieuw voor mij en ook niet iets waar ik mezelf altijd had gezien ‘als ik later groot ben’. Ik had 0 ervaring en geen kennis over hoe je een succesvol bedrijf opbouwt.

De eerste 2 jaar heb ik vooral heel eigenwijs aangerommeld en dacht ik: “Dat kan ik zelf wel uitvogelen.” Geen idee had ik dat je wel een goede coach kon zijn, maar het daar alleen niet mee red. Je moet behalve goed zijn in je vak ook goed zijn in het ondernemerschap.

Toen ik me dat besefte heb ik me vanaf dat moment laten coachen door een business coach, zodat ik de kneepjes van het ondernemersvak kon leren. Ik ontdekte hoe ik mijn bedrijfsgroei niet langer aan het toeval kon overlaten en kreeg meer en meer grip op mijn bedrijf, impact, omzet en vrijheid. Nieuwe klanten en omzet is geen abracadabra, maar het is iets waar je invloed op hebt en dat je kunt plannen. Het is alleen even leren hoe dan. Sindsdien groeit mijn bedrijf continu, en heb ik geen stress meer over voldoende klanten of omzet.

Succesvolle ondernemers doen een aantal dingen goed. En die kun je leren. Het is geen rocket science. En als ik het kan leren, dan kan jij het ook!

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training?

De training is geschikt voor ondernemers met een dienst, zoals coaches, therapeuten, tekstschrijvers etc. die het nog lastig vinden om klanten te werven of leads te genereren. Het is ook voor startende ondernemers die hun bedrijf meteen sterk in de markt willen zetten en daar graag wat concrete stappen en hulp bij willen.

Hoe kan ik meedoen aan de training?

Na aankoop ontvang je zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur toegang tot de online omgeving met de online training.

Is er mogelijkheid tot het stellen van vragen?

Ja. Reageer op de mail met de toegang tot de training en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug met een antwoord.

Wat kost deze training?

Deze training kost normaal gesproken 47,- euro excl. BTW (56,87 euro incl. BTW), maar nu nog heel even 25,- euro excl. BTW. De BTW is voor jou als ondernemer aftrekbaar.

Kan ik de investering in de training als zakelijke kosten opgeven?

Ja, zeker. Je ontvangt na aankoop een factuur die je als zakelijke kosten kunt boeken.

Niet goed, geld terug garantie.

Als de training niet is wat je ervan verwacht had, krijg je binnen 14 dagen je geld terug. No questions asked.

Doe je mee?