Ik nam mijn allereerste podcast voor jullie op en deel hierin al mijn avonturen als ondernemer.

Gisteren had ik weer een hele bijzondere coachingsdag met mijn eigen coach. Ik kreeg het inzicht dat ik mijn missie vooral in mijn hoofd leefde in plaats van het uitdragen naar de wereld en actie ondernam. Maar je missie leven is niet alleen dromen, het is ook verantwoordelijkheid nemen. Luister de nieuwe podcast aflevering hieronder.

 

Speel jij de hoofdrol in je eigen leven?

Wat je in deze podcast kunt horen:

  • hoe ik erachter kwam dat ik vooral lekker in mijn eigen cocon zat
  • hoe ik nu de verantwoordelijkheid ga nemen om mijn missie te leven en te verspreiden
  • hoe je zelf jouw eigen verantwoordelijkheid kunt nemen en leiderschap kunt nemen in je leven tijdens de masterclass van a.s. vrijdag (meld je HIER aan)

Beluister de aflevering ook op ITunes en abonneer je op de I am Groots Podcast. Zo mis je geen enkele aflevering meer!
Of beluister hier de aflevering op Spotify of YouTube.

No Comments
Post a Comment