Ik nam mijn allereerste podcast voor jullie op en deel hierin al mijn avonturen als ondernemer.

Eind januari brak ik mijn been. Op die ene dag in Nederland dat er sneeuw was deze winter. Een ongelukkige val met gevolg dat ik gedwongen rust moest houden, nog geen week later geopereerd werd en ik bovenal ook zo ontzettend veel leerde van deze hele situatie. Wat ik precies leerde, hoor je in deze podcast aflevering.

 

Gedwongen nietsdoen leidt tot inzicht

Wat je in deze podcast kunt horen:

  • hoe ik leerde dat altijd in de actie modus staan helemaal niet werkt
  • hoe om hulp vragen eerst voelde als ‘oppas krijgen’, maar later heel welkom was
  • hoe elke situatie, hoe naar, vervelend of mooi ook, je iets wil laten zien¬†

Beluister de aflevering ook op ITunes en abonneer je op de I am Groots Podcast. Zo mis je geen enkele aflevering meer!
Of beluister hier de aflevering op Spotify of YouTube.

No Comments
Post a Comment