Go big or go home
Het is tijd. Tijd voor jouw Grootsheid.

JE BENT TOE AAN EEN VOLGENDE STAP. EEN GROTE STAP.

Je weet wat je aan het doen bent. Je snapt het ondernemersspelletje. Je hebt al klanten en draait een redelijke omzet. Maar je voelt aan alles; er zit nog zoveel meer in. Je voelt al langer dat je een enorme potentie hebt, maar die lijkt er tot op heden nog niet echt uit te komen.

Je wilt meer. Zoveel meer. Meer plezier, meer gemak, meer rust, meer vrijheid, en meer omzet en klanten.

Maar wel op jouw voorwaarden en op jouw manier.

Geen trucjes, geen one-size-fits-all, maar eigen, echt en geweldig Groots vanuit JOU.

Herken je je hier in?

 • je wilt een wachtlijst met de meest leuke klanten die maar bedenken kan, en jij kan kiezen met wie je wilt werken
 • je wilt ondernemen op jouw eigen voorwaarden en op jouw manier
 • je wilt die mega potentie die erin zit er nu uit laten komen
 • je hebt geen zin (meer) in voorzichtig spelen, maar je wilt all-in
 • je wilt op een speelse en lichte manier ondernemen met impact

Wanneer je niet op zoek bent naar iemand die je handje vasthoudt, maar iemand die je aanzet tot Grootsheid, beweging en jouw potentie ziet, dan is deze Mentoring iets voor jou.

In het Mentorship ga je (nog scherper) vinden waar jouw zone of genius ligt, en waar  jij mega aantrekkelijk in bent voor de leukste klanten. Je gaat letterlijk en figuurlijk een stapje verder in jouw Grotere Zelf leven en werken, dat je terug ziet in je realiteit.

Je krijgt:

 1. Een mindset voor succes en energie die je helpt om makkelijker je doelen te behalen
 2. Een onderscheidend en waardevol aanbod, dat je met jouw simpele aanpak/strategie verkoopt
 3. Meer focus & fun in je bedrijf
 4. Energie die ON FIRE is
 5. leren hoe je groter gaat denken, handelen en verwachten

IK WIL DIT>>>>>

WAT HOUDT HET MENTORSHIP IN?

Mentoring bij Ciska is haar begeleiding en advies in je broekzak. 3 maanden lang.

Je zoekt niet iemand die je handje vasthoudt, maar wel iemand die je uitdaagt, groter laat denken en laat ZIEN, en vervolgens ook laat handelen.

We starten het Mentorship met een live 1-op-1 dag, waarin we de lijnen uitzetten voor de 3 maanden. We kijken naar jou, je potentie, waar je Zone of Genius ligt, waar de groeimogelijkheden van je bedrijf liggen, en waar je jezelf nog klein houdt. We brengen in kaart waar je naartoe wil, en welke route er naar toe helemaal freaking geweldig zou zijn.

Na deze VIP dag heb je daarna onbeperkt toegang tot Ciska via mail/whatsapp/coaching(sessies), en mag je gratis deelnemen aan Let’s Play. Ciska haar signature programma waarin ondernemers hun topomzet draaien.

Voor wie is het Mentorship?

Deze 1-op-1 Mentorship is bedoeld voor:

 • ondernemers die al omzet draaien en snappen hoe het spelletje werkt
 • ondernemers die voelen dat ze nog zoveel meer in hun mars hebben
 • ondernemers die naar die ton en ver daarover willen
 • ondernemers die ondernemen FUN willen maken en met nog veel vrijheid (in zichzelf) en speelsheid willen groeien
 • ondernemers die bereid zijn om in zichzelf te investeren, en weten dat dit altijd een veelvoud aan groei brengt
 • ondernemers die niet twijfelen aan zichzelf

Als je ergens TWIJFELT aan dit Mentorship, doe het dan niet. Dan is het niet voor jou. Ik doe geen kennismakingscalls of salescalls voor deze begeleiding. Ik werk alleen met ondernemers die 100% overtuigd zijn dat dit voor hen is en ik de juiste persoon voor hen ben.

IK WIL DIT>>>>>

Ondernemen zat niet in mijn bloed, was mij niet met de paplepel ingegoten. En mijn mindset, met name op het gebied van geld was ook niet geweldig. Het was geen ramp, maar ik ben wel opgegroeid met gevoelens van schaarste, en voorbeelden van hoe geld ingewikkeld en ‘niet aanwezig’ kan zijn.

De eerste jaren als ondernemer waren dan ook geen denderend succes. Ik was vooral bezig met kijken naar anderen, het spelletje ‘veilig’ spelen en ik dacht ook klein. Ik durfde geen hoge(re) prijzen te vragen, en ik was vooral op zoek naar: waar ligt nou mijn onderscheidende kracht? Waarin ligt mijn zone of genius?

Jarenlang heb ik volgens het standaard stramien gecoacht; een online academy, met coaching sessies, Q&A’s en af en toe een live dag. Op zich niets mis mee, maar het is totaal niet mijn vorm.

Tot 2022. Daarin veranderde alles. Ik ontdekte onder andere Human Design, en kreeg daaruit heel veel fijne inzichten en hints in wat mijn weg mag zijn. Ik accepteerde mijn kracht, en hoe die niet past in het standaard riedeltje. En ik ging ondernemen op mijn manier; speels. Los. Vrij. Zonder regels.
Maar wel met een heldere en heel simpele aanpak.

En dat bracht me hier.

We maken het vaak veel te ingewikkeld, maar we houden het meestal ook te klein of te voorzichtig. Omdat we onze eigen potentie niet zien, of omdat het spannend is om buiten de bekende kaders te treden.

En daar ben ik voor. Mijn kracht ligt in jou potentie heel snel te zien, je uit te dagen, anders en groter te laten denken, en te durven spelen. Op jouw manier.

Voel je deze? Dan kunnen wij samen magie creëren.

YOUR PLAYING SMALL DOESN’T SERVE THE WORLD.

INVESTERING

MENTORING – 1 termijn

9999,- euro excl. btw.

MENTORING – 3 termijnen

3499,- euro excl. btw per maand

MENTORING – 6 termijnen

1799,- euro excl. btw per maand

Veelgestelde vragen

Is dit programma ook voor beginnende ondernemers?
Nee, dit programma is niet voor starters. In deze mentoring begeleid ik je, maar leer ik je niet hoe ondernemen werkt.

Hoe lang duurt deze Mentoring?
3 maanden. We starten met een live dag, op locatie of als dat niet mogelijk is online. En vanaf daar heb je onbeperkt coaching sessies, whatsapp contact of mail contact. Wanneer nodig plannen we nog een extra live dag of halve dag in. We do whatever it takes.
Daarnaast ga je tijdens deze Mentoring ook meedoen aan het Signature programma van Ciska; Let’s Play, waarin je in 30 dagen jouw beste maand ooit gaat draaien.

Wat gebeurt er nadat ik me aanmeld?
Je kunt je HIER aanmelden en we plannen dan zo snel mogelijk samen de start in de vorm van een live VIP dag in.

Maak je keuze of je eenmalig wilt investeren of liever in 3 of 6 maandelijkse termijnen.

Ik twijfel of het programma voor mij is. Kunnen jullie me adviseren?
Natuurlijk. Als je twijfelt, doe het NIET. Dan is dit niet voor jou. Deze mentoring is alleen voor ondernemers die zeker zijn van hun zaak en zeker weten dat ze deze begeleiding willen, en 1-op-1 met Ciska willen werken. We doen geen intake gesprekken, match calls of salesgesprekken. You are in or you are out. Zo simpel is het.

Staat je vraag er niet tussen?
Heb je een praktische vraag? Of mis je bepaalde informatie die belangrijk voor je is? Neem dan graag contact met ons op via hello@iamgroots.com. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

IK WIL DIT>>>>>