Magic Number Masterclass

 

Ontdek jouw Magic Number: het bedrag dat voor jou klaarstaat in het Universum.
En daarnaast; hoe kun je met jouw Magic Number gaan werken, zodat je het ook daadwerkelijk in de realiteit kunt ontvangen?

Deze methode bracht mij in minder dan 3 maanden naar mijn allereerste Magic Number van 38.000,- omzet in 1 maand. Het werd zelfs meer dan dat (50.000,-).

In deze online sessie vertel ik je stap voor stap wat ik heb gedaan.

Ervaringen van klanten

De duidelijkheid die uit deze masterclass kwam is voor mij van grote waarde.

Ik besloot om mij in te schrijven voor de Magic Number Masterclass omdat ik al eerder met Ciska heb samengewerkt en dat altijd heel positief heb ervaren. Naast de inhoudelijke lessen haal ik ook inspiratie uit haar energie en hoe zij haar eigen verhaal en ervaringen deelt.

Mijn uitdaging lag op het durven definiëren van een doel, dat blijkt eigenlijk gewoon een kwestie van doen. Natuurlijk wordt je daar in de sessie goed mee geholpen door Ciska met een fijne visualisatie oefening. De duidelijkheid die uit deze masterclass kwam is voor mij van grote waarde. Ik weet nu dat ik hiernaar toe mag groeien, de uitkomst staat vast, alleen de weg ernaar toe mag nog bekend worden voor mij.

Ik kan het iedereen aanraden om deze Masterclass te volgen als jouw doel nog vaag of onduidelijk voor je is. Het is zoveel makkelijker om vol te houden als je weet waar je naartoe werkt.

Aurélie Veltema

Online tekstschrijver