Ciska ging in gesprek met Lize Mast, eigenaresse van vriendinnenonline.nl

Lize is eigenaresse en runt het online platform vriendinnenonline.nl; een website waar je nieuwe contacten kunt maken. Met haar platform helpt ze vele vrouwen in Nederland aan een nieuw maatje, om mee te sporten, naar concerten te gaan, of om ervaringen uit te wisselen over bijvoorbeeld het moederschap. Lize is een echte ondernemer, en heeft al jaren ervaring in de online wereld. Nadat ze het online platform voor Wendy Magazine uit de grond stampte, begon Lize in 2013 met haar vriendinnenavontuur. En met groot succes! Ze is dit jaar zelfs genomineerd voor een Viva 400 award in de categorie ‘Creatieven’. Ik ging met haar in gesprek, en was ontzettend benieuwd wat haar nou zo aantrekt in vriendschappen en anderen daarmee helpen.

In ons gesprek vraag ik Lize naar haar drijfveren, en waarom vriendschap voor haar zo’n belangrijk thema is. Wat ik een ontzettend mooie anekdote vindt, is dat er vroeger in haar familie altijd al een lege stoel was aan de kersttafel bij opa. Een lege stoel bedoeld voor iemand die kerst alleen moest vieren, die met open armen werd verwelkomd bij de familie aan tafel. Het lijkt erop dat gezelschap en niet alleen hoeven zijn er met de paplepel in is gegoten bij Lize.

De passie straalt er vanaf bij de onderneemster Lize. Ze is ontzettend gedreven, gaat 100% voor haar doelen en dromen, en neemt anderen hier ook graag in mee. Zo sprankelen haar ogen duidelijk als ze vertelt over de dagen dat zij met al haar contributors bijpraat en brainstormen over de toekomst. Ontzettend mooi om te zien.

Ben je nieuwsgierig naar ons hele gesprek? Check dan de video, en laat ons weten wat jou het meeste bijblijft van Lize en haar tips en ervaringen!

 

Wil je meer video’s zien? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal en mis nooit meer een nieuwe video.
Volgende week nemen we een kijkje in de kledingkast van Lize, dus houd het in de gaten.

 

No Comments
Post a Comment