Ciska ging in gesprek met Janne Colenbrander, PR expert en marketeer

Janne Colenbrander zei anderhalf jaar geleden haar baan op bij een uitgeverij om als freelancer aan de slag te gaan in de Marketing & PR in boekenland. Zij werkte mee aan de lancering van meerdere bestsellers. Ik ging in gesprek met Janne Colenbrander over waarom zij deze stap heeft gemaakt naar zelfstandige, en wat zij zo mooi en belangrijk vindt aan verhalen.

Opgroeiende in Drenthe was er veel tijd om te lezen. Nadat ze de hele kinderboekenafdeling wel gehad had, mocht Janne van haar vader aan de boeken voor volwassenen beginnen. Robinson Crusoƫ was de eerste titel die ze las, en ze werd hierdoor meteen gegrepen. Nu, als volwassene terugkijkend, was haar passie en grote liefde voor verhalen altijd al aanwezig, en was het overduidelijk dat ze hier haar werk van wilde maken.

Als ik in het gesprek met Janne vraag naar haar tips voor anderen die nog niet zo’n duidelijke richting hebben in hun leven, is haar antwoord helder. Voor haarzelf werkt het altijd het beste om dingen maar gewoon te doen en uit te proberen. Toen zij zelf nadacht over voor haarzelf beginnen, was haar gedachte dat het in Nederland wel heel raar moet lopen wil je onder een brug moeten slapen. Dus zonder plan B, met een klein beetje spaargeld is ze maar gewoon begonnen. En met veel succes. Het bleek makkelijker dan gedacht, en nu 18 maanden later heeft ze meerdere grote bestsellers met veel succes gelanceerd.

Wil je nog meer van Janne leren? Kijk dan hier het de video waarin ik in gesprek met Janne Colenbrander ga.

Vond je dit een interessant gesprek? Wil je meer tips en inspiratie van succesvolle en bijzondere vrouwen? Je kunt HIER alle vorige afleveringen rustig terugkijken, en de vele wijze lessen van deze dames in je opnemen. Abonneer je gratis op ons YouTube kanaal, en je hoeft nooit meer een nieuwe video te missen.

Check hier ons YouTube kanaal en abonneer je gratis
Volg ons ook op Instagram en Facebook

No Comments
Post a Comment