Doorbreken met je bedrijf

Die doorbraak ben jij zelf. Punt.

Je voelt dat er nog zo veel meer in zit. In jou, in je bedrijf. Je hebt al van alles geprobeerd om tot die doorbraak te komen, waarvan je soms het gevoel hebt er tegenaan te hikken. Je hebt al allerlei trainingen gevolgd, bent naar seminars geweest, hebt ontelbare webinars gevolgd, (business)coaching. Maar tot nu toe is die grote doorbraak nog niet gekomen, of ebde het momentum snel weer weg.

Zelf heb ik het altijd gezocht in betere marketing (moeten) doen, of meer kennis over verkopen, social media of adverteren. Of nog meer leren over winstgevende webinars geven.

Maar nu, na jaren van het begeleiden van honderden ondernemers heb ik gezien dat het iets anders is dat groei veroorzaakt.
Ja, natuurlijk is kennis van het ondernemerschap, marketing en verkopen relevant. Maar dat maakt niet het grote verschil. Dat is misschien de laatste 10 of 20%.

Want als dit het verschil maakte, dan was iedereen die in een businesscoaching programma stapte wel rete-succesvol. En dat is niet zo. Kijk maar eens bij iedereen met wie jij misschien ooit in een programma hebt gezeten bij een business coach. Slechts een enkeling draait een goede ton of meer aan omzet. En nu niet dat het om die ton draait he, maar om een beetje een “normaal” salaris te verdienen dat je ook in loondienst verdient, zit je al snel aan een ton omzet.

Dé succesfactor in een tonnen- of miljoenenbedrijf; dat ben jij.

Iedereen kan het, maar bijna niemand doet het…

Na jaren van research, ondernemers begeleiden en zelf alles wat ik maar tegenkwam uitproberen, is de conclusie duidelijk. De redden dat je succesvol bent, of nog niet, dat ben jij zelf.

Jouw overtuigingen, jouw gedrag, jouw gewoontes, je Grootse of Kleine denken, je energie. Deze factoren bepalen je acties en daarmee je uitkomst.

Dus, het goede nieuws is; je hebt niet nog meer kennis nodig. Je hoeft ook niet te twijfelen of je wel goed genoeg bent. Je hebt alleen anders met jezelf en aan jezelf te gaan werken. Je hebt alles al in huis.

Nu is het alleen tijd voor die doorbraak. En die begint een keuze. Een keuze die je nu te maken hebt.

Wil ik die doorbraak? Wil ik die doorbraak echt? En wil ik die doorbraak nu?

99% van de ondernemers zegt die doorbraak te willen, maar er is maar een klein percentage die bereid is om het werk ervoor te doen. Elke dag een klein beetje.

Want; een quantum leap maak je door elke dag een kleine stap.

Put your money where your mouth is.

Ben je echt klaar voor die doorbraak?

Wil je echt een grotere impact maken, meer geld verdienen met dat wat je het liefste en het beste doet?

Ben je klaar om meer succes te creëeren?

En ben je klaar om het werk ervoor te doen, elke dag een klein beetje?

Dan verwelkom ik je graag in Breakthrough; In 30 dagen met praktische stappen naar een JIJ die het succes aantrekt en zelf maakt.

Meld je HIER direct aan.

JE BENT DE GROOTSTE REM, MAAR OOK JE GROOTSTE POTENTIE IN JE BEDRIJF.
Met Breakthrough kies je om de rem los te laten en de grootste bron van groei te zijn.

Na 30 dagen Breakthrough:

 • is je bedrijf in een stroomversnelling geraakt
 • heb je meer leads, klanten en omzet door kleine dagelijkse acties
 • heb je meer focus en overzicht in je bizz
 • ben je die ondernemer die wil, durft, doet en kan, omdat je minder last hebt van ruis in je hoofd, die vervelende stemmetjes van twijfel en onzekerheid
 • denk je groter, waardoor je acties steviger, meer JIJ zijn en daardoor meer tractie opleveren
 • heb je meer zelfvertrouwen en geloof in je dromen en doelen
 • voel je je energieker, positiever en gelukkiger
 • weet je hoe je het maximale uit jezelf kunt halen
 • heb je goede gewoontes die je helpen om succesvol te zijn

WAT HOUDT BREAKTHROUGH IN?

Breakthrough start met een live dag op locatie, waarin je compleet wordt AAN gezet. Alles begint weer te stromen; ideeën, inspiratie, maar ook zelfvertrouwen, lef en de durf om vooral heel dicht bij jezelf te blijven. Je gaat groter denken met meer vertrouwen in jezelf en wat je te brengen hebt.

Deze live dag wordt gevolgd door 30 dagen lang integratie en implementatie met de Breakthrough Audio Experience en concrete opdrachten voor in je business. Je krijgt 30 dagen lang iedere dag een vette, inspirerende of transformerende audio om jezelf blijvend in die nieuwe Identiteit (die je realiteit bepaalt!) te zetten. Elke dag opnieuw. Je gaat met een korte practice elke ochtend jezelf herprogrammeren voor meer succes, flow en plezier.

In combinatie met praktische en concrete opdrachten voor in je bedrijf om meer aantrekkelijk te zijn en meer klanten aan te trekken, zodat je ook al de resultaten gaat zien in je klanten en omzet.

Je zult versteld staan wat er in 30 dagen kan veranderen.

Voor wie is Breakthrough?

 • ondernemers die al weten met wie ze willen werken en al een aanbod hebben staan (dit kan veranderen, maar je moet wel iets hebben om te verkopen)
 • ondernemers die (meer) klanten en omzet willen
 • ondernemers die al aardig snappen hoe ondernemen werkt; je hebt al wat kennis over het ‘spelletje’
 • ondernemers die wellicht al van alles geprobeerd om tot die doorbraak te komen
 • ondernemers die nog meer willen gaan staan voor wie ze zijn en wat ze te bieden hebben
 • ondernemers die willen ondernemen vanuit hun eigen kracht en zich niet meer willen vergelijken met anderen
 • ondernemers die hun succes en resultaat in eigen handen willen nemen
 • ondernemers die meer geld willen verdienen met datgene wat ze het liefste doen
 • ondernemers die snappen dat hun ontwikkeling als ondernemer direct effect heeft op hun groei en omzet
 • iedereen die er ZIN IN heeft

En niet voor:

 • ondernemers die net starten en nog geen kennis hebben over ondernemerschap
 • ondernemers die erin geloven dat meer kennis en training hen vooral daar gaat brengen waar ze willen zijn
 • ondernemers die investeren zien als iets dat geld kost
 • ondernemers die nog niet weten wat ze willen
 • ondernemers die niet naar zichzelf willen kijken en met zichzelf aan de slag willen
 • ondernemers die niet bereid zijn om ‘het werk’ te doen – elke dag een beetje

Meld je HIER direct aan

Toen ik begon met ondernemen had ik geen idee waar ik aan begon. Ik werkte na mijn studie Communicatie Management jarenlang in loondienst. Eerder op de Marketing Communicatie afdeling van een grote retailer, en later op de Learning & Development afdeling.

Het ondernemerschap stond nooit in de planning, tot ik in 2015 overspannen raakte. Teruggaan in loondienst lukte niet meer. Ik kon me niet meer voegen in de regels en kaders van een baan. Het was nu of nooit; en ik heb de sprong gewaagd. I am Groots werd geboren.

Ik had een idee, maar geen enkele kennis of ervaring in het ondernemerschap. Jarenlang heb ik overal coaching gevolgd, cursussen gekocht en alles wat los en vast zat gelezen, webinars gekeken en alles uitgeprobeerd. Ik zocht het vooral in nog meer kennis en nog betere skills. Maar keer op keer leverde het niet de resultaten op waar ik op hoopte. Of zakte het na een paar maanden weer als een plumpudding in elkaar.

In de zomer van 2022 raakte ik in de ban van Human Design. Dit hielp me enorm om nog meer op mijn eigen manier te ondernemen. Het gaf me de bevestiging en de toestemming om mijn eigen vorm te kiezen en nog dichter bij mezelf te blijven. Waar ik jaren vooral toch naar anderen had gekeken en geluisterd, sloeg ik nu echt een andere weg in.

In de winter van 2022 kwam het grote inzicht en de grote les. Ik was weken ziek en na veel frustratie en ongeduld was daar de les; IK heb zelf het werk te doen om tot die doorbraak te komen. Na allerlei vormen van gewoontevorming, persoonlijk leiderschap en werk AAN mezelf begonnen dingen na 13 dagen al te bewegen. Er kwamen dingen op mijn pad, mensen begonnen mij te benaderen, ik durfde het roer nu echt om te gooien en ik heb niet meer achterom gekeken.

Gaan wij samen ook deze weg in? Ik gun het je zo.

INVESTERING

BREAKTHROUGH – pilotprijs 499,- euro excl. btw

 • livedag op locatie op vrijdag 17 maart
 • 30 dagen lang Audio Experience om jezelf te herprogrammeren
 • 30 dagen lang kleine opdrachten om direct te implementeren in je business
 • 30 dagen lang accountability en verbinding & contact met de andere ondernemers in de groep

BREAKTHROUGH – pilotprijs 3x maandelijks 175,- euro excl. btw

 • livedag op locatie op vrijdag 17 maart
 • 30 dagen lang Audio Experience om jezelf te herprogrammeren
 • 30 dagen lang kleine opdrachten om direct te implementeren in je business
 • 30 dagen lang accountability en verbinding & contact met de andere ondernemers in de groep

Veelgestelde vragen

Is dit programma ook voor beginnende ondernemers?
Ja, dit programma kan ook voor beginnende ondernemers zijn, maar het is wel belangrijk dat je al basiskennis van ondernemen hebt en al weet wie je wilt helpen en met welk aanbod (dit mag nog veranderen).

Is dit programma online of ook live?
Dit programma is zowel online als live. De live dag waar we mee beginnen is live op locatie. De rest van het programma is op je eigen locatie te volgen en geheel online.

Ik twijfel of Breakthrough voor mij is. Kunnen jullie me adviseren?
Natuurlijk. Allereerst zou ik zeggen; als je twijfelt; doe het niet. Je moet absoluut klaar zijn voor die doorbraak en bereid zijn om daar elke dag aan te werken. Het zal geen uren van je tijd kosten, maar toch niet altijd makkelijk zijn. Het vraagt van jou om een nieuwe identiteit aan te nemen, en dat gaat niet in 1 dag.
Twijfel je over iets anders? Neem dan even contact met Ciska op via Ciska@iamgroots.com. Ze zal met je meedenken en een eerlijk advies geven of dit nu een goede stap voor je is.

Staat je vraag er niet tussen?
Neem dan graag contact met ons op via hello@iamgroots.com. We helpen je graag verder en denken met je mee.

Heb je vragen?

Heb je een vraag over Breakthrough en kom je er hier niet uit? Stuur me even een bericht hieronder, en ik neem binnen 24 uur contact met je op.