Gefeliciteerd, je hebt de eerste stap gezet naar

een consistente klantenstroom

Super tof dat je je hebt aangemeld voor de online workshop Creëer een consistente klantenstroom. Ik ben blij dat je het jezelf gunt om te leren hoe je van die steeds maar schommelende omzet meer stabiliteit en consistentie in je bedrijf en resultaten kunt creëeren. En creëeren; dat is het. Dit is niet iets dat je overkomt of dat alleen weggelegd is voor de lucky ones. Hier heb jij als ondernemer alle invloed op, mits je maar weet hoe dat kan en aan welke knoppen je kunt draaien.

Ik kijk er enorm naar uit om samen op 28 maart om 10.00 uur aan de slag te gaan. Het gaat een super waardevolle ochtend worden bomvol kennis, mechanismen en inzichten rondom omzet en klanten krijgen, strategie, je omzet- en klantenstroom beïnvloeden, marketing en je mindset, waarmee ook jij jouw klantenstroom op gang kunt gaan brengen. En houden.

LUCK IS NOT A BUSINESS MODEL.

Binnen enkele minuten ontvang je een mail van mij met daarin alle informatie over de online workshop. Mocht je er niet live bij kunnen zijn, geen zorgen! Je ontvangt na afloop de opname, zodat je het op een ander moment terug kunt kijken.

VOOR NU…

Ben je net als ik heel ongeduldig en wil je het liefst meteen aan de slag? Je vindt hier meer dan 50 artikelen met podcast afleveringen over ondernemen of neem eens een kijkje bij de online trainingen. Daarmee kun je direct meteen aan de slag. Wil je een super speciale – eenmalige – aanbieding ontvangen om direct je volledige potentieel en groei mindset te ontketenen? Kijk dan even hier. Dit is wel voor de lucky ones;).

Heb je voor nu vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Tot 28 maart 10.00 uur!