Super tof dat je je hebt aangemeld voor de masterclass. Je ontvangt alle informatie binnen 5 minuten in je mailbox.

EN TERWIJL JE WACHT, HEB IK NOG IETS HEEL WAARDEVOLS VOOR JE.

Het is ontzettend goed dat je hebt aangemeld voor de gratis sessie om je eigen strategie en talenten te ontdekken, en je zult er echt super veel inzichten en concrete tools en tips uithalen die je direct kunnen gaan helpen naar meer klanten en omzet vanuit flow en jouw Goud. Maar, echt succesvolle bedrijven beginnen tussen je oren.

Omdat jij je hebt aangemeld voor de live sessie, zegt dat mij dat je klaar bent voor een volgende stap in je bedrijf. Je bent klaar om te groeien en om niet alleen meer impact te maken met wat je doet, maar ook voor meer financiële en mentale vrijheid. En de leukste klanten die op een fijne, eenvoudige manier bij je komen.

Maar dat alles begint met je gedachten en je energie. Want mensen kopen van mensen. Jouw klanten kopen een stukje van jou en je energie.

En pas als jouw gedachten gericht zijn op succes in plaats van angst, onzekerheid, of “wie ben ik nou om…?” zal je succesvol kunnen zijn.

En daarom wil ik je graag één van mijn best verkochte trainingen aanbieden; ‘Programmeer jezelf voor succes’, waarin je o.a. leert:

  • hoe je ervoor kunt zorgen dat je gedachten bij jezelf programmeert die je helpen groeien in plaats van dat ze je klein houden, belemmeren of onzeker houden
  • hoe je met je eigen energie kunt werken, zodat je aantrekkelijk bent voor klanten, maar je je ook goed, energiek en geïnspireerd voelt
  • wat je kunt doen om jezelf iedere dag weer ‘on top of your game’ te krijgen
  • hoe je jezelf in een staat van Overvloed in plaats van schaarste krijgt
  • hoe je jezelf losmaakt van de overtuigingen, angsten of twijfels van je omgeving

De komende 30 minuten betaal je geen 199,- euro excl. btw voor deze training, maar slechts 29,- euro excl. btw.

Claim nu jouw korting!

Je bent ondernemer, omdat je iets positiefs hebt bij te dragen aan deze wereld. En terwijl je dat doet wil je vrijheid ervaren, zowel financieel als mentaal.

Maar het lukt nog niet om;

> consistent en voldoende klanten aan te trekken

> echt je grote potentie te voelen en te geloven dat je die volledig kunt waarmaken

> vol zelfvertrouwen de stappen te zetten die leiden tot groots succes

> je niet meer te laten leiden door (stiekeme) gedachten die je onzeker maken, of niet meer te luisteren naar de angsten van je omgeving die je (onbedoeld) worden ingefluisterd

Je bent vooral druk en hard aan het werk om ervoor te zorgen dat je bedrijf van de grond komt. Je weet dat het ook anders kan, dat je slimmer kunt werken in plaats van harder. Maar ergens denk je ook; “Is dat echt wel zo? En hoe dan?”

Je wilt zo graag datgene doen waar jouw hart van overstroomt, maar soms voel je ook de twijfel of het wel gaat lukken. Want de resultaten waar je van droomt blijven nog uit.

Je bent ongeduldig, maar ook praktisch en een aanpakker. Maar toch merk je dat al dat harde werken zich nog niet uitbetaalt. Soms voel je je overweldigd door alles wat er bij het ondernemen komt kijken, en heel soms denk je wel eens; “Zal ik toch teruggaan in loondienst? Zou dat niet makkelijker zijn? Zit de wereld wel echt op mij te wachten?”

Je gedachten bepalen je realiteit. Change your mind and you will change your life.

Het is tijd om de rem eraf te halen.

Je bent niet voor niets ondernemer geworden. Je wilt doen wat je het liefste doet en waar jij echt in geloofd. Je wilt je eigen tijd indelen, werken met wie je wilt, en misschien ook wel waar je wilt.

Je wilt vrijheid ervaren, in je hoofd en op je bankrekening. En dat alles, terwijl je een mooie en belangrijke bijdrage levert aan de wereld en anderen.

Je bent klaar om zowel praktisch en strategisch aan de slag te gaan met je bedrijf, maar ook klaar om aan jezelf te werken. Meer en meer snap je hoe bepalend jouw eigen gedachten, patronen, routines en energie is om een (duurzaam) succesvol bedrijf te kunnen bouwen. Je wilt nu echt alles goed aanpakken, te beginnen bij jezelf. Want dat is de basis van alles.

Waarom ‘Programmeer jezelf voor succes’?

Je kunt nog zo hard werken en elke strategie uitproberen die er is, maar als er nog te veel gedachten zijn die je tegenhouden of klein houden, gaan die strategieën niet werken.

Succes zonder je ook (financieel) vrij te VOELEN is nog steeds geen succes. Om echt te kunnen genieten van je groei en de reis naar succes heb je ook aan jezelf te werken.

We bevinden ons allemaal in een volle markt. Als jij niet vol zelfvertrouwen en geloof op komt dagen, kiest jouw klant (onbewust) voor een ander.

Na het volgen van de training ‘Programmeer jezelf voor succes’ weet je:

  • hoe je belemmerende gedachten en patronen kunt opsporen, zodat je er mee aan de slag kant
  • hoe je jouw overtuigingen, patronen en gedachten kunt omvormen naar helpende gedachten die je groei niet langer in de weg staan
  • hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en je bedrijf inricht op wat jij nodig hebt
  • hoe je energetisch meer klanten en omzet kunt aantrekken
  • hoe je kunt afrekenen met angsten of onzekerheden

De training is de komende 30 minuten geen 199,- euro excl. btw maar slechts 29,- euro excl. btw.

Claim nu jouw korting!

JE KUNT ELKE STRATEGIE OP AARDE UITPROBEREN, MAAR ALS JE GEDACHTEN NIET GERICHT ZIJN OP SUCCES EN GROEI, GAAT GEEN ENKELE STRATEGIE ECHT WERKEN.

Wat houdt de training ‘Programmeer jezelf voor succes’ in?

Deze training is een online training van ruim 3 uur die je op je eigen tempo op je eigen moment kunt volgen.

Je ontvangt binnen 24 uur toegang tot alle video’s met bijbehorende oefeningen en meditaties.

Na aanschaf houd je levenslang toegang tot de training, en je ontvangt automatisch alle toekomstige updates en extra’s.

Nog even voorstellen…

Ik kom uit een boerenfamilie, zonder enige kennis van ondernemen. Toen ik in 2016 met I am Groots startte had ik nog nooit ook maar een boek over ondernemerschap gelezen. Ik ben gewoon begonnen.

Dus aan moed ontbrak het me niet. Maar een succesvol bedrijf bouwen bleek moeilijker dan gedacht.

In de zomer van 2017 zat ik vast. Ik had ruim een jaar heel hard gewerkt, alles aangepakt wat ik maar kon, allerlei strategieën geprobeerd. Ik wist het even niet meer. En toen ben ik begonnen met heel bewust en heel actief mijn eigen toekomst te ontwerpen en mijn verhaal te herschrijven.

Waar ik dacht dat een beetje moed en gezond verstand me vanzelf wel naar een Groots bedrijf zou leiden, kwam ik erachter dat ik nog wel heel wat werk aan mezelf te doen had. Onder andere op het gebied van geld, maar ook in het niet té hard werken en mezelf voorbij rennen.

En met consistent, bewust hiermee aan de slag gaan heb ik mijn totale situatie kunnen veranderen. Uiteraard in combinatie met een werkende strategie, maar dat had niet gewerkt zonder dit belangrijke werk aan mijzelf.

En die transformatie, al jouw dromen kunnen waarmaken, dat gun ik jou ook zo.

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training?

De training is geschikt voor ondernemers met zowel een dienst als een product die nog niet het bedrijf en de winst hebben waar ze van dromen. Ze laten zich (soms) nog tegenhouden en voelen soms onzekerheid of twijfel.

Hoe kan ik meedoen aan de training?

Na aankoop ontvang je binnen enkele minuten een mail met de factuur en binnen 24 uur ontvang je toegang tot de online omgeving met alle video’s, meditaties en oefeningen.

Is er mogelijkheid tot het stellen van vragen?

Ja. Reageer op de mail met de toegang tot de training en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug met een antwoord.

Wat kost deze training?

Deze training is normaal gesproken 199,- euro excl. btw, maar nu nog heel even 29,- euro excl. btw. De btw is voor jou als ondernemer aftrekbaar.

Kan ik de investering in de training als zakelijke kosten opgeven?

Ja, zeker. Je ontvangt na aankoop een factuur die je als zakelijke kosten kunt boeken.

Niet goed, geld terug garantie.

Als de training niet is wat je ervan verwacht had, krijg je binnen 14 dagen je geld terug. No questions asked.

Ben je klaar voor meer succes en meer zelfvertrouwen?

De training is normaal gesproken 199,- euro excl. btw, en nu nog heel even slechts 29,- euro excl. BTW.

Claim nu jouw korting!