Bedankt voor het aanvragen van het gratis E-book, waarin ik 10 hele waardevolle tips met je deel voor meer klanten en omzet. Het verschijnt binnen 5 minuten in je inbox.

EN TERWIJL JE WACHT, HEB IK NOG IETS HEEL WAARDEVOLS VOOR JE.

Het is ontzettend goed dat je het e-book hebt aangevraagd, en je zult er echt toepasbare tips uit halen die je gaan helpen naar meer klanten en omzet. Echter, er is nog nooit iemand succesvol geworden van het downloaden van een e-book.

Omdat jij het e-book hebt aangevraagd, zegt dat mij dat je klaar bent voor een volgende stap in je bedrijf. Je bent klaar om te groeien en om niet alleen meer impact te maken met wat je doet, maar ook voor meer financiële en mentale vrijheid.

En daarom wil ik je graag mijn 3 uur durende training ‘Succesvol Zichtbaar voor meer omzet en klanten’ aanbieden, waarin je leert:

 • Wat de #1 stap is bij het opbouwen van een succesvol bedrijf waar 95% van de ondernemers al de mist mee in gaat
 • Hoe je jezelf kunt onderscheiden tussen al die anderen die ook doen wat jij doet
 • Hoe je van je volgers op social media klanten kunt maken
 • Hoe je een product ontwikkeld waar jouw klanten gewoon geen ‘Nee’ tegen kunnen zeggen
 • Wat je kunt doen (heel easy) om ervoor te zorgen dat je veel makkelijker kunt verkopen, zonder dat je een professionele verkoper hoeft te zijn (en zonder leuren en sleuren!)
 • Hoe je snel meer klanten kunt gaan helpen zonder een grote following op Instagram, Facebook of LinkedIn

De komende 30 minuten betaal je geen 49,- euro excl. btw voor deze training, maar slechts 25,- euro excl. btw.

Bekijk de video hieronder waarin ik je meer vertel over ‘Succesvol Zichtbaar voor meer klanten en omzet’.

Je bent ondernemer, omdat je iets positiefs hebt bij te dragen aan deze wereld. En terwijl je dat doet wil je vrijheid ervaren, zowel financieel als mentaal.

Maar het lukt nog niet om;

> consistent en voldoende klanten aan te trekken

> voldoende omzet te genereren, waarmee je die vrijheid ook echt kunt ervaren

> een simpel en concreet plan te maken, dat je ook daadwerkelijk dichter bij je doelen brengt

> op te vallen in die overvolle markt tussen al die andere coaches, therapeuten, adviseurs

Je bent vooral druk en hard aan het werk om ervoor te zorgen dat je bedrijf van de grond komt. Je weet dat het ook anders kan, dat je slimmer kunt werken in plaats van harder. Maar hoe dan?

Je wilt zo graag datgene doen waar jouw hart van overstroomt, maar de juiste klanten daarvoor vinden is moeilijker dan gedacht. Je weet dat je goed bent in je vak, maar je beseft je dat dat nog geen succesvolle ondernemer maakt.

Je bent ongeduldig, en daarom soms all over the place. Er zijn zoveel mogelijkheden, en daarom weet je vaak niet waar je moet beginnen of wat de beste eerstvolgende stap is. In plaats van focus ervaar je eerder dat je overweldigd bent door alles wat je wilt en denkt te moeten.

Je doet eigenlijk maar wat, en ‘hoopt’ iedere maand dat er onderaan de streep genoeg overblijft.

Terwijl jij blijft aanrommelen,
helpt een ander jouw klanten.

It’s your time to shine!

Je bent niet voor niets ondernemer geworden. Je wilt doen wat je het liefste doet en waar jij echt in geloofd. Je wilt je eigen tijd indelen, werken met wie je wilt, en misschien ook wel waar je wilt.

Je wilt vrijheid ervaren, in je hoofd en op je bankrekening. En dat alles, terwijl je een mooie en belangrijke bijdrage levert aan de wereld en anderen.

Je bent klaar om door te pakken en om het nu echt serieus aan te pakken. Je wilt niet meer blijven aanrommelen, maar een gedegen aanpak en weten dat je de juiste stappen zetten.

Je bent klaar om jezelf en je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Waarom ‘Succesvol Zichtbaar voor meer klanten en omzet’?

Er zijn de afgelopen jaren meer en meer zelfstandig ondernemers gestart. De markt is vol en de keuze is reuze. Er zijn duizenden loopbaancoaches, intuïtieve coaches, content marketeers of interieurstylisten. Dus waarom jij?

Het is deze tijd ontzettend belangrijk dat je enerzijds leert hoe je ‘aan de achterkant’ een succesvol bedrijf structureert en welke stappen je te zetten hebt, en anderzijds weet hoe je aan de voorkant jezelf en je bedrijf zichtbaar kunt maken en in de markt kunt zetten.

Actief zijn op social media, je website online zetten of visitekaartjes laten drukken is geen garantie voor succes. De manier HOE je dat doet, maakt het verschil.

Na het volgen van de training ‘Succesvol Zichtbaar voor meer klanten en omzet’ weet je:

 • hoe je een strategisch en sterk aanbod vormgeeft, waar je klanten van gaan kwijlen
 • hoe je dit veel makkelijker en organischer kunt verkopen, zonder te hoeven leuren en sleuren
 • hoe je de juiste en leukste mensen bij je krijgt om te mogen helpen
 • hoe je jezelf zichtbaar kunt maken met een boodschap, waarvan jouw ideale klant meteen weet dat ze bij jou moeten zijn
 • welke grootste valkuilen er zijn om te groeien, zodat jij daar niet hoeft in te trappen
 • hoe je focus houdt, zodat je snel en slim kunt werken en groeien, en je meer ruimte in je hoofd en in je dag houdt

Bovendien zie je aan het einde van de training hoe ik moeiteloos en vanuit de juiste energie een upsell doe, waar ik in 10 dagen meer dan 14.000,- euro mee omzette.

De training is de komende 30 minuten geen 49,- euro excl. btw maar slechts 25,- euro excl. btw.

ALS JE PSYCHOLOOG WILT WORDEN, VINDEN WE HET
HEEL NORMAAL OM 4 JAAR TE STUDEREN. ALS JE
ONDERNEMER WILT ZIJN, WILLEN WE HET VOORAL
‘ZELF PROBEREN.’

Wat houdt de training ‘Succesvol Zichtbaar voor meer klanten en omzet’ in?

Deze training is een online training van ruim 3 uur die je op je eigen tempo op je eigen moment kunt volgen.

Je ontvangt direct toegang tot 3 video’s van ruim een uur met bijbehorende templates.

Na aanschaf houd je levenslang toegang tot de online training en de templates.

Nog even voorstellen…

Toen ik in 2015 overspannen raakte, kwam alles in mijn leven ter discussie te staan. Ik had altijd gewerkt in loondienst, en ik wist 1 ding zeker; terug in de baan die ik had, ging niet meer. Maar wat dan wel?

Het antwoord op die vraag bleek; een eigen bedrijf beginnen! Het ondernemerschap was compleet nieuw voor mij en ook niet iets waar ik mezelf altijd had gezien ‘als ik later groot ben’. Ik had 0 ervaring en geen kennis over hoe je een succesvol bedrijf opbouwt.

De eerste 2 jaar heb ik vooral heel eigenwijs aangerommeld en dacht ik: “Dat kan ik zelf wel uitvogelen.” Geen idee had ik dat je wel een goede coach kon zijn, maar het daar alleen niet mee red. Je moet behalve goed zijn in je vak ook goed zijn in het ondernemerschap.

Toen ik me dat besefte (ik moest wel, want mijn spaarrekening was leger dan leeg na 2 jaar geld bijleggen), heb ik me vanaf dat moment laten opleiden en coachen door een business coach, zodat ik de kneepjes van het ondernemersvak kon leren. Ik ontdekte hoe ik mijn bedrijfsgroei niet langer aan het toeval kon overlaten en kreeg meer en meer grip op mijn bedrijf, impact, omzet en vrijheid. Binnen 3 maanden na de start met een coach haalde ik al mijn eerste 10.000 euro omzet in 1 maand binnen. Iets waar ik daarvoor alleen maar van kon dromen.

En als ik het kan leren, dan kan jij het ook!

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training?

De training is geschikt voor ondernemers met zowel een dienst als een product die het nog lastig vinden om klanten te werven of leads te genereren.

Het is ook voor startende ondernemers die hun bedrijf meteen sterk in de markt willen zetten en daar graag wat concrete stappen en hulp bij willen.

Hoe kan ik meedoen aan de training?

Na aankoop ontvang je binnen enkele minuten een mail met de links naar de online training. Je kunt dus bijna direct beginnen.

Is er mogelijkheid tot het stellen van vragen?

Ja. Reageer op de mail met de toegang tot de training en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug met een antwoord.

Wat kost deze training?

Deze training is normaal gesproken 49,- euro excl. btw, maar nu nog heel even 25,- euro excl. btw. De btw is voor jou als ondernemer aftrekbaar.

Kan ik de investering in de training als zakelijke kosten opgeven?

Ja, zeker. Je ontvangt na aankoop een factuur die je als zakelijke kosten kunt boeken.

Niet goed, geld terug garantie.

Als de training niet is wat je ervan verwacht had, krijg je binnen 14 dagen je geld terug. No questions asked.

Ben je klaar voor meer klanten?

De training is normaal gesproken 49,- euro excl. btw, en nu nog heel even slechts 25,- euro excl. BTW (30,25 euro incl. BTW).