6 FIGURE METHOD

 

Zo effectief en eenvoudig mogelijk naar de ton omzet

1 van de belangrijkste redenen die ik zie dat we de 6-figures niet halen in ons bedrijf is omdat we dingen overcompliceren, niet bezig zijn met de juiste dingen en we niet volhouden op onze koers.

Afgelopen jaar heb ik 6-figures met een eigenlijk heel eenvoudige aanpak gerealiseerd. Zonder fluff, zonder onnodige to do’s en vooral ook met veel FUN.

In de 6 figure method neem ik je graag mee in deze simpele methode en de implementatie daarvan, zodat ook jij deze ton omzet dit jaar kunt gaan aantikken.

Wat gaan we doen?
We gaan de 6 pijlers voor een 6-figure business in jouw business implementeren op de manier die past bij jou, jouw behoeften en jouw visie:
  1. Je aanbod – een onweerstaanbaar aanbod dat ready is voor de 6-figures of meer én waar jij bovendien heel blij van wordt
  2. Content – de basis van een goedlopende klantenstroom en altijd meer dan genoeg toestroom van hete leads
  3. Personal brand – hoe zorg je ervoor dat je “volgwaardig” bent en mensen aan je lippen hangen bij alles wat je zegt (inclusief wanneer je je aanbod doet)
  4. Sales – zonder aanbod, geen aanvraag. Sales gaan we leuk, licht én resultaatgericht maken.
  5. Leiderschap – hoe leid je jezelf door alles heen? De afleidingen, de meningen van anderen, het vergelijken met anderen, teleurstellingen, tegenvallers én succes.
  6. Energy en frequentie van geld – geld is de levensader van je bedrijf. Breng de stroom van geld in beweging en ontdek hoe je deze continue kunt laten groeien.
Hoe ziet het programma er uit?
3 maanden wekelijkse sessies incl. coachingsessies.
Daarna follow-ups en accountability sessies voor het finetunen en aanscherpen tot einde van het jaar 2024.
Totale duur: 11 maanden.
Start: begin februari