WAT ALS JE ZOU ONTDEKKEN DAT JOUW AANPAK EN STRATEGIE VOOR SUCCES IN JE ZIT?

Je hebt al zoveel geprobeerd, en je ziet anderen hetzelfde doen en daar succesvol mee zijn. Maar waarom loopt het bij jou dan nog niet storm?

Ieder van ons wordt geboren met zijn eigen unieke blauwdruk. Waarin besloten ligt wat jouw unieke talenten zijn, maar ook hoe jouw energie werkt, of en hoe structuur, consistentie en plannen maken voor jou werkt. EN jouw strategie naar succes.

Alle antwoorden naar jouw succes en voldoening, zonder pushen of forceren of je voordoen als wat je niet bent, zitten in jouw blauwdruk.

Ontdek jouw eigen blauwdruk naar succes, voldoening en overvloed in 4 dagen in de gratis 4-daagse Human Design in business. We starten aanstaande maandag!
Meld je nu hieronder aan en doe mee.

ER IS NIET 1 WEG NAAR SUCCES. ER IS ALLEEN JOUW WEG.

Je hebt je zinnen gezet op je bedrijf succesvol maken, maar gaandeweg kom je er meer en meer achter dat goed zijn in je vak en passie voelen voor wat je doet nog niet garant staat voor een goedlopend bedrijf.

Je wordt ongeduldig. Het moet nu toch echt wel gaan lopen. Je weet dat het geen jaren zou hoeven duren om een goede boterham te kunnen verdienen met datgene wat je zo graag doet, maar hoe je dat proces kunt versnellen weet je ook niet precies.

En hoe komt het toch dat anderen zo succesvol zijn, maar dat het bij jou nog niet lukt? Terwijl je toch precies hetzelfde lijkt te doen?

Het antwoord ligt in jouw unieke blauwdruk, jouw Human Design. Want wat voor jou werkt, werkt niet voor een ander. Daar ben je uniek voor.

Wat kun je ontdekken in jouw blauwdruk?

In jouw unieke Human Design kun je zoveel waardevolle antwoorden vinden, zowel voor je privé leven als in je business. Je vindt er o.a.:

  • wat jouw strategie is naar succes (spoiler; het is voor 92% van de bevolking niet initiëren, wat ons door de maatschappij wordt verteld)
  • hoe je de beste beslissingen maakt
  • wat jouw klant van jou wil leren
  • wat voor omgeving het beste voor jou is en waar je het meest tot bloei komt
  • hoe mogelijkheden en kansen op je pad komen
  • of consistentie, structuur, plannen maken en doelen stellen werkt voor jou en hoe dan
  • hoe je overvloed aantrekt
  • hoe jouw energie werkt en hoe je hiermee het beste kunt omgaan
  • wat jouw meest aantrekkelijk en magnetische talenten zijn
  • en nog zoveel meer…

“Toen ik volgens mijn Design ging ondernemen, ging ik van 28.000 euro omzet in een jaar naar 62.000 euro omzet in iets minder dan 7 maanden.”

Aniek

“Had ik dit maar eerder geweten. Dit scheelt me 12 jaar aan therapie, doordat ik niet meer iets hoef te doen of hoef te zijn wat ik gewoon niet ben.”

Manon

Wil je ook jouw weg naar succes ontdekken?

Meld je dan nu hieronder gratis aan voor de 4-daagse Human Design in business. We starten aanstaande maandag!

HOE MEER JE LOSLAAT WAT NIET BIJ JE PAST, HOE MEER RUIMTE VOOR WAT VOOR JOU GEMAAKT IS.

Praktisch

De masterclasses ontvang je iedere dag ‘s ochtends vroeg om te kijken op een tijdstip dat jou uitkomt. Op donderdag sluiten we de masterclass samen af.

Je kunt de hele week, t/m zondagavond 23.59 uur, alles terugkijken.

Nog even kort over Ciska…

In 2015 kwam alles in mijn leven op losse schroeven te staan. Ik raakte overspannen, en begon aan alles te twijfelen. Uiteindelijk volgde de keuze om mijn baan in loondienst op te zeggen en te gaan ondernemen. Iets dat nooit eerder in mij op was gekomen en waar ik niet eerder in mijn leven mee in aanraking was geweest.

Mijn ondernemersverhaal is er niet 1 van ‘overnight success’. De eerste jaren waren zoeken, veel leren en op mijn bek gaan. Waarom? Achteraf met de kennis van nu zie ik dat ik van alles probeerde dat niet bij mij paste. Ik deed wat anderen ook deden. Ik was aan het pushen, forceren en hard werken. In plaats van mijn eigen strategie te volgen (die ik toen nog niet kende).

In 2022, of eigenlijk 2 jaar eerder al, kwam Human Design in mijn leven. Het leerde mij zoveel over mijzelf en ook waarom alles tot dan toe zo stroef ging. Ik leefde en werkte als een Manifestor, wat ik helemaal niet ben. Alles altijd maar ‘gewoon doen’, ‘ervoor gaan’ en initiëren. Toen ik ging leven als een Generator toen gingen dingen opeens veel makkelijker. Ik gaf een event die makkelijk uitverkocht raakte, ik werd aan de lopende band uitgenodigd voor samenwerkingen, podcast interviews en gastsessies en ik voelde veel meer plezier, rust en vertrouwen.

En dat hoop ik jou ook te geven door de 4-daagse.

BEN JIJ KLAAR OM JOUW WEG NAAR SUCCES EN PLEZIER TE ONTDEKKEN?

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik meedoen aan de online 4-daagse?

Schrijf je in via het formulier hierboven. Daarna ben je ingeschreven. Je ontvangt vervolgens binnen enkele minuten een mail met daarin alle informatie over de 4-daagse en alles wat je ervoor nodig hebt.

Voor wie is deze 4-daagse?

De training is geschikt voor ondernemers die het nog lastig vinden om consistent klanten te werven of leads te genereren OF voor ondernemers die juist met minder hard werken of minder gedoe een heel bloeiend bedrijf willen opbouwen. De 4-daagse is voor jou als je met meer flow, gemak, plezier en voldoening jouw dromen wilt waarmaken, en op zoek bent naar hoe dit voor jou zou kunnen.
Het is voor ondernemers die al wel klanten hebben, maar die erg behoefte hebben aan meer stabiliteit, consistentie en grip op hun groei en omzet, maar niet vanuit salesy aanpakken of heel hard werken.

Ik kan er niet live bij zijn. Kan ik me dan inschrijven?

Ja, zeker. Ook als je er niet live bij kunt zijn, kun je meedoen. Na afloop van de live sessies, ontvang je de opname die je na afloop kunt terugkijken t/m zondag.

Is er mogelijkheid tot het stellen van vragen?

Ja, er is ruimte en tijd om jouw vragen te kunnen beantwoorden.

Wat kost deze workshop?

Deelname aan de online 4-daagse Human Design in Business is nu nog gratis.