Een succesvol bedrijf
komt niet zomaar uit de lucht vallen
Het vraagt een gedegen en slimme aanpak met een aantal essentiële stappen.
> Vind je het nog best lastig om consistent nieuwe klanten aan te trekken?
> Voelt het vaak als ‘toeval’ wanneer je een nieuwe klant krijgt?
> Is het iedere maand nog spannend of je wel genoeg omzet draait?
> Ben je al actief op social media, maar levert het weinig tot geen nieuwe klanten op?
> Droom je van een goedlopend bedrijf dat je vrijheid, rust en voldoening geeft, maar heb je eigenlijk niet zo’n goed idee waar je moet beginnen?
> Heb je een lange to do list en te weinig of geen focus?
> Wil je een positieve bijdrage leveren aan anderen of de wereld, maar weet je nog niet precies hoe je die ambitie moet gaan realiseren?

Dan is de 3-daagse ‘Bouw je succesvolle bedrijf’ van 11 t/m 13 januari echt iets voor jou.

Schrijf je hieronder in om gratis mee te doen om te leren hoe jij jouw bedrijf succesvol en slim kunt opbouwen.

Hoe geweldig zou het zijn als….

ook jij snapt waarom een succesvol bedrijf geen toeval is en hoe jij dit ook voor jezelf kunt opbouwen. Je weet hoe je makkelijker en zonder leuren en sleuren nieuwe klanten aan kunt trekken en je grip krijgt op je klantenstroom. Je voelt je niet meer afhankelijk van die ene persoon die wel klant MOET worden, zodat jij weer even uit de (geld)stress bent. Je weet hoe je jouw omzet en klant kunt beïnvloeden en zelfs plannen.

Je hebt een duidelijk en eenvoudig plan om jouw eigen succesvolle business op een fijne, overzichtelijke manier op te bouwen, zonder allerlei ingewikkelde processen of trucjes waar je je niet goed bij voelt.

Hoe heerlijk zou het zijn als je je geen enkele zorgen meer hoeft te maken om geld, genoeg omzet of waar je weer nieuwe klanten vandaan moet halen. Je weet hoe het ‘spelletje’ ondernemen werkt en dus ook hoe jij op een prettige en eigen manier klanten kunt aantrekken. Je bent zowel in het hier en nu bezig, maar ook strategisch en slim met een plan voor de komende maanden of zelfs het komende jaar bezig.

Je voelt je vol rust, vertrouwen en plezier en je weet hoe je kunt bouwen aan het uitdragen en uitvoeren van jouw belangrijke missie, datgene waarvoor jij begonnen bent met ondernemen. Je weet dat wanneer jij vol goede energie bent en je je energiek en gelukkig voelt je ook jouw klanten het meest optimaal kunt helpen.

Hoe heerlijk is het als straks jouw bedrijf en aanbod staan als een huis. Het zit goed in elkaar en zowel jouw klant als jij zelf profiteert er maximaal van. Jij weet precies welke klanten je waarmee het beste kunt helpen en de manier waarop je het aanbiedt, past bij jou, jouw agenda, jouw ambities en energieniveau.

Niet alleen harder werken is voor jou een manier naar succes en groei, maar je weet ook hoe je slimmer kunt werken om maximale impact te maken en meer dan genoeg te verdienen. Zowel voor jezelf als voor jouw dierbaren.

EEN SUCCESVOL BEDRIJF IS GEEN TOEVAL EN OOK GEEN ROCKET SCIENCE. JE MOET ALLEEN EVEN SNAPPEN HOE HET MOET.

Na de 3-daagse ‘Bouw jouw succesvolle bedrijf’ weet je:

– welke stappen er nodig zijn om een succesvol bedrijf te bouwen

– hoe je meer grip en controle krijgt op je omzet en groei

– zichtbaarheid die zorgt voor nieuwe klanten en omzet

– hoe je met minder moeite en zonder leuren en sleuren nieuwe klanten aantrekt

– hoe je jezelf kunt onderscheiden in een vaak (over)volle markt, zodat mensen in de rij staan om met JOU te werken

– hoe je een ijzersterke boodschap in combinatie met een strategisch slim en sterk aanbod bouwt

– hoe jij jezelf kunt klaarstomen voor zakelijk succes met je eigen bedrijf

Wat houdt de 3-daagse precies in?

Iedere ochtend gaan we samen live ONLINE van 9.00 tot 10.00 uur aan de slag. Ik leer je in een live masterclass hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien op een prettige manier, zonder leuren, sleuren of pushen. Samen gaan we aan de slag om je klaar te stomen voor een geweldig 2021 vol zakelijk succes en groei.

Er is iedere dag ruimte en tijd om al jouw vragen te stellen.

De 3-daagse vindt plaats van maandag 11 januari t/m woensdag 13 januari en deelname is gratis.

Ook wanneer je er niet live bij kunt zijn in de ochtenden kun je meedoen. Iedere dag ontvang je een opname van de live masterclass die je de hele week nog kunt terugkijken op een moment dat je beter uitkomt.

Schrijf je hieronder gratis in om mee te doen!

Toen ik in 2015 overspannen raakte, kwam alles in mijn leven ter discussie te staan. Ik had altijd gewerkt in loondienst, en ik wist 1 ding zeker; terug in de baan die ik had, ging niet meer. Maar wat dan wel?

Het antwoord op die vraag bleek; een eigen bedrijf beginnen! Het ondernemerschap was compleet nieuw voor mij en ook niet iets waar ik mezelf altijd had gezien ‘als ik later groot ben’. Ik had 0 ervaring en geen kennis over hoe je een succesvol bedrijf opbouwt.

De eerste 2 jaar heb ik vooral heel eigenwijs aangerommeld en dacht ik: “Dat kan ik zelf wel uitvogelen.” Mijn omzet schommelde enorm en het was iedere maand weer spannend of er weer genoeg binnen zou komen.

Geen idee had ik dat je wel een goede coach kon zijn, maar het daar alleen niet mee red. Je moet behalve goed zijn in je vak ook goed zijn in het ondernemerschap.

Toen ik me dat besefte heb ik me vanaf dat moment laten coachen door een business coach, zodat ik de kneepjes van het ondernemersvak kon leren. Ik ontdekte hoe ik mijn bedrijfsgroei niet langer aan het toeval kon overlaten en kreeg meer en meer grip op mijn bedrijf, impact, omzet en vrijheid. Ik ging binnen 3 maanden naar mijn eerste omzet van boven de 10.000,- euro per maand. Iets wat ik zonder die hulp nooit zo snel had kunnen bereiken.

En als ik het kan, dan kan jij het ook! Uit eigen ervaring weet ik dat succesvol ondernemen echt geen rocket science is, maar jezelf serieus nemen als ondernemer is echt essentieel.

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training?

De 3-daagse ‘Bouw je succesvolle bedrijf’ is geschikt voor ondernemers met een dienst die het nog lastig vinden om klanten te werven of leads te genereren. Het is ook voor startende ondernemers die hun bedrijf meteen sterk in de markt willen zetten en daar graag wat concrete stappen en hulp bij willen.

“Ik kan er niet live bij zijn.”

Geen probleem. Ook als je er niet iedere ochtend of niet alle ochtenden live bij kunt zijn tussen 9.00 en 10.00 uur kun je toch meedoen en maximaal profiteren. Je ontvangt iedere dag na afloop de opname, zodat je het op een ander moment kunt terugkijken.

Hoe kan ik meedoen aan de 3-daagse?

Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina. Daarna ben je ingeschreven. Je ontvangt vervolgens binnen enkele minuten een mail met daarin alle informatie over de 3-daagse en links naar de online masterclasses.

Is er mogelijkheid tot het stellen van vragen?

Ja. Iedere dag is er ruimte en tijd om jouw vragen te stellen.

Wat kost de 3-daagse?

Deelname aan de 3-daagse Bouw jouw succesvolle bedrijf is (nu nog) gratis.

Doe je mee?