Creëer ‘n consistente klantenstroom
Van ‘iedere maand maar weer hopen op voldoende omzet’
naar rust, grip en controle op wat je binnen krijgt

“IEDERE MAAND IS HET WEER AFWACHTEN OF ER WEL GENOEG BINNEN KOMT.”

Is het iedere maand weer spannend of er wel genoeg klanten en omzet komt? ‘Hoop’ je iedere maand maar weer op voldoende inkomsten, zodat je je facturen kunt betalen én jezelf ook nog een beetje kunt uitbetalen? Voelt het nog als toeval wanneer er weer een nieuwe klant komt?

Schommelt je omzet en het aantal klanten iedere maand nog enorm? De ene maand een goede maand, maar de volgende weer een heel magere maand?

AF EN TOE EENS EEN KLANT MAAKT NOG GEEN SUCCESVOL BEDRIJF.

Je hebt je zinnen gezet op je bedrijf succesvol maken, maar gaandeweg kom je er meer en meer achter dat je op het ondernemersvlak nog wat te leren hebt. Je bent goed in je vak, maar je merkt dat dat nog niet betekent dat je bedrijf ook succesvol is.

Je bent ongeduldig en wilt geen onnodige tijd verspillen door onhandige aanpak of gebrek aan kennis of strategie. Je weet dat het geen jaren nodig zou hoeven hebben om een goede boterham te kunnen verdienen met datgene wat je zo graag doet, maar hoe je dat proces kunt versnellen weet je ook niet precies.

Als dit herkenbaar voor je is, doe dan mee aan de 3-daagse Creëer een consistente klantenstroom van 25 t/m 28 oktober. Iedere dag om 10.00 uur gaan we samen live 1 uur aan de slag met het op gang brengen van jouw klantenstroom. Dit worden geen ellenlange masterclasses of lege webinars, maar we gaan samen concreet aan de slag.

Schrijf je hieronder in om gratis mee te doen, ook als je er niet live bij kunt zijn. Je ontvangt na afloop de replays om terug te kijken. Zorg dan dat je in die week 3x 1 uur tijd in je agenda plant om ermee aan de slag te gaan.

SUCCESS IS A CONSEQUENCE.
NOT A COINCIDENCE.

Hoe heerlijk zou het zijn als…

  • je zoveel vertrouwen en rust ervaart in het ondernemerschap en de groei van je bedrijf, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken of je deze maand wel voldoende inkomsten hebt
  • je het spel ‘ondernemen ‘ snapt, waardoor je ook precies weet wat je kunt doen om meer klanten aan te trekken en je je omzet kunt plannen, beïnvloeden en creëren
  • je geen kostbare tijd (en omzet) meer hoeft te verspillen, omdat je weet wat je aan het doen bent en het werkt
  • je niet meer hoeft te forceren in je business, maar vanuit flow, plezier en kracht je bedrijf kunt laten groeien
  • je je echt verbonden voelt met je doelgroep en weet hoe je consistent met hen die verbinding kunt blijven maken en houden
  • je jezelf toestaat om schaamteloos ambitieus te mogen zijn en doet wat je echt leuk vindt
  • ‘verkopen’ voelt niet meer als leuren en sleuren of ongemakkelijk, maar je weet hoe je potentiële klanten laaiend enthousiast maakt over jou en je aanbod
  • je tijdens deze 3 daagse al de eerste nieuwe klanten binnen hebt gehaald, waardoor je je omzet en klantenstroom meteen een goede boost geeft

“De afgelopen tijd is er enorm veel gebeurd in mijn business. Ik ben het ondernemen anders en vooral slimmer gaan aanpakken en ik weet precies hoe ik mijn doel voor dit jaar kan behalen.

Sinds afgelopen zomer verdriedubbelde ik in omzet en klanten, en de laatste 2 maanden groeide mijn omzet verder x 2,5.

Deze zomer ben ik moeder geworden van mijn zoontje Mees, wat betekent dat ik er 4 maanden volledig tussenuit ben geweest. En nog voor mijn verlof had ik mijn omzet van vorig jaar al ver overtroffen.

Mijn bedrijf groeit harder dan ooit, ik voel de rust en heb grip op de resultaten. En bovendien werk ik niet harder of meer, maar snap ik ook hoe ik voor mezelf juist meer ruimte kan behouden.

En nee, dit is geen magic fairytale of leeg salesverhaal. Voor jou is dit ook echt mogelijk. Mits je de juiste stappen zet en de rem eraf haalt.

Ik leerde na jarenlang maar wat aanrommelen dat het ondernemerschap niet per se moeilijk is, als je maar weet wat je moet doen en in welke volgorde. Dat maakte voor mij alle verschil!”

“TOEN IK EENMAAL SNAPTE HOE ‘HET’ WERKT, WERD ALLES HEEL LOGISCH EN EEN STUK EENVOUDIGER.”

Tijdens de 3-daagse ‘Creëer een Consistente Klantenstroom’ gaan we samen werken aan:

– hoe je kunt zorgen dat in jouw business een consistente stroom aan klanten op gang komt en blijft

– welke processen zorgen dat je omzet en verkopen snel en hard gaan groeien

– hoe je relatief makkelijk en snel kunt groeien en meer impact kunt maken, zonder een grote following op social media

– welke #1 valkuil vele ondernemers tienduizenden, wellicht meer, euro’s per jaar kost, en hoe jij deze kunt voorkomen

– een heel simpele techniek, waarmee je dit jaar direct de regie neemt over je bedrijf, klantenstroom en omzet

5 mindsethacks die je helpen om 10x meer succesvol en vol rust, vertrouwen en plezier te ondernemen

en hoe ik in korte tijd x4 ging met mijn omzet en wat jij ook kunt toepassen

Wat houdt de 3-daagse precies in?

Iedere dag, 3 dagen lang gaan we samen live online aan de slag van 10.00 tot 11.00 uur ‘s ochtends. Ik leer je in een live masterclass hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien op een prettige manier, zonder leuren, sleuren of pushen en hoe je jouw consistente stroom aan klanten op gang kunt brengen voor meer rust en stabiliteit in je business.

Er is iedere dag ruimte en tijd om al jouw vragen te stellen en je gaat zelf aan de slag tijdens deze 3 dagen.

De 3-daagse vindt plaats op maandag 25, dinsdag 26 en donderdag 28 oktober om 10.00 uur (woensdag is er geen masterclass, dan ben ik met mijn zoontje). Deelname is nu nog gratis.

Ook wanneer je er niet live bij kunt zijn, kun je meedoen. Iedere dag ontvang je een opname van de live masterclass die je een hele week kunt terugkijken op een moment dat je beter uitkomt.

JA, IK DOE MEE!

Nog even kort over Ciska…

Toen ik in 2015 overspannen raakte, kwam alles in mijn leven ter discussie te staan. Ik had altijd gewerkt in loondienst, en ik wist 1 ding zeker; terug in de baan die ik had, ging niet meer. Maar wat dan wel?

Het antwoord op die vraag bleek; een eigen bedrijf beginnen! Het ondernemerschap was compleet nieuw voor mij en ook niet iets waar ik mezelf altijd had gezien ‘als ik later groot ben’. Ik had 0 ervaring en geen kennis over hoe je een succesvol bedrijf opbouwt.

De eerste 2 jaar heb ik vooral heel eigenwijs aangerommeld en dacht ik: “Dat kan ik zelf wel uitvogelen.” Mijn omzet schommelde enorm en het was iedere maand weer spannend of er weer genoeg binnen zou komen om mezelf te kunnen uitbetalen. Ik was op een gegeven moment helemaal klaar met die onzekerheid en had behoefte aan stabiliteit en meer grip op mijn bedrijf. Ik heb zelfs overwogen om maar weer terug te gaan in loondienst, ook al wist ik dat ik dat helemaal niet wilde.

Geen idee had ik dat je wel een goede coach kon zijn, maar het daar alleen niet mee red. Je moet behalve goed zijn in je vak ook goed zijn in het ondernemerschap. En hoe je het ook wendt of keert; verkopen is een essentieel onderdeel in het ondernemen.

Toen ik me dat besefte heb ik me vanaf dat moment laten coachen door een business coach, zodat ik de kneepjes van het ondernemersvak kon leren. Ik ontdekte hoe ik mijn bedrijfsgroei niet langer aan het toeval kon overlaten en kreeg meer en meer grip op mijn bedrijf, impact, omzet en vrijheid. Ik gebruikte alles wat me werd aangereikt, bewezen strategieën én mijn eigen intuïtie en talent en probeerde heel wat uit. En zo ontdekte ik uiteindelijk hoe ik een aantal slimme, maar ook heel leuke strategieën, systemen en processen voor mezelf kon toepassen. Zo ging ik binnen minder dan 2 maanden x4 met mijn omzet en x10 in voldoening en plezier. En bovenal; rust!

Als ik het kan, dan kan jij het ook!

“TOEN IK ECHT KLAAR WAS MET AANROMMELEN, GING IK HET ONDERNEMERSCHAP PAS SERIEUS NEMEN. EN KWAM DE GROEI.”

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik meedoen aan de 3-daagse?

Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina. Daarna ben je ingeschreven. Je ontvangt vervolgens binnen enkele minuten een mail met daarin alle informatie over de 3-daagse en de links naar de live online masterclasses.

Voor wie is deze training?

De training is geschikt voor ondernemers met een dienst die het nog lastig vinden om consistent klanten te werven of leads te genereren. Het is voor ondernemers die al wel klanten hebben, maar die erg behoefte hebben aan meer stabiliteit, consistentie en grip op hun groei en omzet.

Wanneer vindt de 3-daagse plaats?

De 3-daagse Creëer een consistente klantenstroom vindt plaats van maandag 25 t/m donderdag 28 oktober. De live sessies zijn op maandag 25, dinsdag 26 en donderdag 28 oktober van 10.00 – 11.00 uur. Op woensdag is er geen live sessie.

Ik kan er niet live bij zijn. Is de 3-daagse dan ook voor mij?

Ja, zeker. Ook als je er niet live bij kunt zijn op 1 of zelfs alle dagen kun je meedoen aan de 3-daagse. Na afloop van de live masterclasses ontvang je de opname, zodat je die op een ander moment die week kunt terugkijken.

Is er mogelijkheid tot het stellen van vragen?

Ja. Iedere dag is er ruimte en tijd ingepland om jouw vragen te kunnen beantwoorden.

Wat kost de 3-daagse?

Deelname aan de 3-daagse ‘Creëer een consistente klantenstroom’ is nu nog gratis.

BEN JIJ KLAAR VOOR JOUW BIG BUSINESS?