Omarm je volledige zelf voor succes

In deze episode deel ik met je welke verbazingwekkende dingen ik over mijzelf en mijn geldblokkades leerde tijdens een coaching dag. Met behulp van mijn coach en de mededeelnemers, ontdekte ik dat er nog een stuk van mij was dat ik niet geïntegreerd heb en nog steeds niet durf te omarmen.

Nu ik besloten heb om volledig vanuit mijn zielsmissie te gaan leven, kwamen die weggestopte blokkades weer met volle kracht terug.

Gelukkig kon ik samen met mijn coach deze blokkades opruimen en direct werd ik beloond met allerlei mooie instant manifestaties. Hoe ik mijn volledige zelf in mijn leven en bedrijf aan het integreren ben en waarom het delen van je kwetsbare kant zo belangrijk is, vertel ik je in deze episode!

 

Hoogtepunten uit deze episode:

[1:03] Ziek worden op vakantie, keelpijn en wat dit te maken heeft met blokkades

[4:14] Waarom het krampachtig wegdrukken van negativiteit en het opzetten van een positief masker naar de buitenwereld niet werkt

[6:43] Wat ik leerde over intenties tijdens het spelen van het Transformatiespel

[8:24] Welke money blokkade ik bij mezelf ontdekt heb met behulp van mijn coach

[13:00] Welke instant manifestaties zich voordoen zodra je een blokkade oplost

[19:00] Hoe je alles wat bij jou hoort mag inzetten in je leven en je bedrijf, ondanks dat het spannend is om je volledige zelf te delen

[21:03] Wanneer er telkens iets niet lekker loopt in jouw leven, dan is dat een spiegel van wat er in jou speelt en de oplossing voor je problemen ligt dus ook bij jouzelf

[24:46] Waarom het zo fijn is om een coach te hebben die je echt verder kan helpen

 

Links uit deze episode:

Ook meer overvloed ervaren in je leven? Probeer dan deze meditatie:

https://iamgroots.com/product/meditatie-voor-meer-overvloed/

Volg me op Instagram: https://www.instagram.com/ciska_iamgroots/

 

 

Beluister de aflevering ook op iTunes en abonneer je op de I am Groots Podcast. Zo mis je geen enkele aflevering meer!
Of beluister hier de aflevering op Spotify of YouTube. Lees en beluister hier ook de vorige aflevering.

1 Comment
  • Helen

    Net deze podcast beluisterd en ik vind het zo mooi om te horen hoe je het belang van spiritualiteit in je bedrijf hebt ervaren. Ik herken mij zo in jouw verhaal en denk echt dat je veel mensen kan helpen door jezelf zo open te stellen!

    14 mei 2019at11:57 Beantwoorden
Post a Comment