Ciska ging in gesprek met Marij de Vries

In deze aflevering van Binnenstebuiten ging ik op bezoek bij Marij de Vries. Marij heeft haar eigen evenementen productie bureau genaamd Marij Regelt. Daarnaast startte zij afgelopen jaar Granny Yoga, een initiatief dat yogadocenten verbindt aan verpleeghuizen in Amsterdam. Deze combinatie van het hectische bestaan in de evenementen business en aan de andere kant yoga met ouderen is een interessante mix. In ging in gesprek met Marij de Vries en vroeg haar daar alles over.

Bekijk hier de hele aflevering:

Wat ik erg bijzonder vindt aan het gesprek met Marij de Vries is haar enorme liefde en passie voor yoga én de oudere generatie. Dat deze generatie haar zo raakt, ontdekte ze in het doen van vrijwilligerswerk. Dat ze hier werk van maakt met Granny Yoga vind ik ontzettend inspirerend en ik gun haar van harte dat ze hieraan heel Amsterdam én uiteindelijk heel Nederland verbindt.

Interesse in Granny Yoga? Check dan vooral de Facebookpagina om je aan te melden én op de hoogte te blijven van de avonturen in het verpleegtehuis.

Vind je deze soort video’s en gesprekken interessant? Eerder ging ik in gesprek met Lize Mast, eigenaar van online platform vriendinnenonline. Maar ook sprak ik met Janne Colenbrander die de PR doet voor de mooiste bestsellers én een hele mooie minimale vintage garderobe heeft. Kijk de video’s via de links of check ons YouTube kanaal hier.

No Comments
Post a Comment