Ciska ging in gesprek met Emilie Sobels

Met grote trots presenteren wij de allereerste aflevering van de nieuwe online serie: Binnenstebuiten. Hierin spreek ik met vrouwen die ik bijzonder en inspirerend vind, over wat zij doen en wat hen drijft. In de volgende aflevering neem ik ook een kijkje in hun kledingkast, om te zien wat hun garderobe over hen zegt. Zien we hier hun persoonlijkheid in terug?

In deze eerste aflevering ga ik in gesprek met Emilie Sobels, oprichtster van #workmode, een co-workingspace voor alleen vrouwen. Zij zei twee jaar geleden haar baan op bij Fashiolista, zonder enig idee wat ze wilde gaan doen. Tot ze op het idee kwam voor een shared office voor vrouwen in de creatieve en online industrie. Nu, twee jaar later, heeft ze met #workmode drie vestigingen, heeft ze net bestseller ‘Babe, you got this’ uitgebracht, en schrijft ze maandelijks een column voor Glamour. Kijk nu snel de hele aflevering, want deze stoere vrouw heeft heel wat wijze woorden en goede tips met ons te delen!

Deel je hieronder wat je ervan vond? Ben of ken jij iemand die ik ook echt een keertje moet spreken? Laat dat dan ook hieronder weten.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze laatste video’s? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal, of volg ons op Instagram en Facebook.

2 Comments
 • Chantal Horsthuis

  Cis, you’re made for this! Super super leuk! Nu al zin in de volgende aflevering!

  1 september 2017at09:38 Beantwoorden
 • Hasnaa Alaoui

  Erg leuk, openhartig en inspirerend interview..! En je bent inderdaad nooit te oud om hetgeen te gaan doen waar je blij van wordt … Ik ben net 40 geworden en heb recentelijk die switch gemaakt.
  Míjn droom heeft weer alles te maken met het opbergen van je fashion items, dus ik ben héél benieuwd naar het vervolg met Emilie!!!

  1 september 2017at18:27 Beantwoorden
Post a Comment