Ik ging de uitdaging aan en ging een week op hakken lopen

Vaak hoor ik zowel klanten als vriendinnen zeggen: “Ik vind hakken heel erg mooi, maar ik kan er nooit lang op lopen. Ze zitten nooit lekker!”. Ik herken dit zelf ook wel, en heb nog nooit een paar hakken gevonden die echt goed zitten waar je makkelijk de hele dag op loopt. Toen ik Linja leerde kennen en hun claim hoorde dat hun pumps wel comfortabel zijn en je er 2x zo lang als andere pumps op kunt lopen, was ik erg nieuwsgierig. Ik ging de uitdaging aan en bracht een week lang op hun pumps door.

Pumps kunnen wel comfortabel zijn?

Linja beweert dus dat hun hakken wel comfortabel zijn en dat je er twee keer zo lang op kan lopen als je andere hakken. Ze maken pumps met een hak van 8 en 10 cm, en omdat ik de hele week zou doorbrengen op deze schoenen koos ik voor de hak van 8 cm. Om mijn ervaringen vast te leggen, vlogde ik de hele week en vertel ik je hoe deze week mij is vergaan. En deel ik natuurlijk mijn oordeel over deze pumps na 1 hele week op hakken lopen. Bekijk hier mijn hele week op hakken.

1 week op hakken lopen

Ik houd ontzettend van schoenen en ook van hakken, maar ik ben niet iemand die dagenlang of de hele week op hakken zou lopen. Daarom was deze challenge een extra grote uitdaging. De 8 cm pumps zitten heerlijk, maar er 7 dagen lang op lopen is toch heel andere koek. Toch moet ik zeggen dat mijn eindconclusie na deze week is dat de pumps echt lekker lopen. Voor mij niet iedere dag, maar als ik voor pumps kies dan toch het liefst deze Linja pumps. De claim dat je er twee keer zo lang op kunt lopen als je andere hakken klopt. Alhoewel ik sceptisch was voor ik aan de challenge begon, toch hebben de Linja’s mij verrast en vooral gezorgd voor genoeg comfort. Zelfs op hakken.

Wil jij ze ook eens proberen? Tot eind augustus heeft Linja een pop-up store op de Roelof Hartstraat in Amsterdam en kun je ze zelf ervaren. Deze zomer is er de ‘Every shade of skin’ limited edition met alle tinten nude pumps.

No Comments
Post a Comment