fbpx

Summer School Zichtbaar Worden – DEUREN ZIJN OPEN

Zou je graag meer of betere klanten willen aantrekken en daar minder moeite voor willen hoeven doen? Zou je graag meer controle willen op je omzet en klanten, maar weet je niet hoe? Klinkt het je als muziek in de oren dat je op een eenvoudige, kosteloze manier klanten kunt werven, en erop vertrouwt dat er iedere maand weer meer dan genoeg mensen zich bij je zullen melden? Wil je leren hoe je het ook LEUK kunt maken om je marketing te doen, én op zo’n manier die ook daadwerkelijk resultaat oplevert?

Meld je hier dan NU aan voor de Summer School, de deuren zijn geopend!

Vind je het heel erg spannend om jezelf en jouw bedrijf (meer) te laten zien? Zou je graag veel meer willen gaan staan voor wat je doet en waar je in gelooft? OF ben je nu al heel actief op social media, maar levert het nog niets of te weinig op?
Dan is de Summer School echt perfect voor jou!

De Summer School Zichtbaar worden
Tijdens de Summer School leer je in 2 maanden hoe jij ervoor kunt zorgen dat je de basis van je bedrijf stevig bouwt en het werven van klanten onder de knie krijgt, zonder veel gedoe en ingewikkelde (technische) snufjes.

De Summer School is gericht op mindset en zelfvertrouwen (50% van je succes) en op zichtbaarheid en goede marketing. Niet zomaar zichtbaar zijn, maar zichtbaar zijn op een authentieke en eigen manier die vervolgens ook resultaat oplevert. Je leert handige technieken, de psychologie erachter, hoe je meer bereik creëert en volgers tot klanten kunt maken.

Lijkt dat je wat en wil je deze zomer gebruiken om jouw groei een mega boost te geven? Zou je deze zomer, wanneer een vakantie er waarschijnlijk niet in zit willen gebruiken om er sterker dan ooit uit te komen en een betere ondernemer te worden?

Lees hier alles wat je wilt weten over de Summer School en grijp je kans!