Summer School Zichtbaar Worden

Zou je graag meer klanten willen aantrekken en daar minder moeite voor willen hoeven doen? Zou je graag meer controle willen op je omzet en klanten, maar weet je niet hoe? Klinkt het je als muziek in de oren dat je op een eenvoudige manier klanten kunt werven, en weet dat je een aanpak hebt waarmee je weet dat er iedere maand weer meer dan genoeg mensen zich bij je zullen melden? Wil je leren hoe je het ook LEUK kunt maken om je marketing te doen, én op zo’n manier die ook daadwerkelijk resultaat oplevert?

Zet jezelf dan nu op de wachtlijst voor de Summer School Zichtbaar worden – de volgende editie start begin 2021.

Weet je niet zo goed hoe je een succesvol bedrijf kunt opzetten? Zou je graag veel meer willen gaan staan voor wat je doet en waar je in gelooft? OF ben je nu al heel actief op social media, maar levert het nog niets of te weinig op?
Dan is de Summer School echt perfect voor jou!

De Summer School Zichtbaar worden
Tijdens de Summer School leer je in 2 maanden hoe jij ervoor kunt zorgen dat je de basis van je bedrijf stevig bouwt en het werven van klanten onder de knie krijgt, zonder veel gedoe en ingewikkelde (technische) snufjes.

De Summer School is gericht op mindset en zelfvertrouwen (50% van je succes) en op zichtbaarheid en goede marketing (de andere 50% voor succes). Niet zomaar zichtbaar zijn, maar zichtbaar zijn op een authentieke en eigen manier die vervolgens ook resultaat oplevert. Je leert handige technieken, de psychologie erachter, hoe je meer bereik creëert en volgers tot klanten kunt maken.

Wil je ook weten wat de stappen zijn naar meer klanten en omzet? Zet je dan nu hieronder op de wachtlijst (helemaal vrijblijvend), en ontvang als eerste een seintje wanneer de volgende editie start.

Houd me op de hoogte!

Laat hier je gegevens achter en je hoort als eerste wanneer de volgende editie van start gaat.