Rise & Shine programma

Zou je graag meer stabiliteit en consistentie in je bedrijf, omzet en klantenstroom willen ervaren? Schommelt je omzet nog erg elke maand, en is het toch nog steeds een beetje afwachten hoe de komende maanden zullen zijn?

Zorg dan dat je gaat toewerken naar het op gang brengen en vergroten van je consistente klantenstroom en daarmee meer consistentie in je groei en grip op je omzet.

Klinkt dat als precies waar je nu mee aan de slag mag in jouw business?

Zet jezelf dan nu op de wachtlijst voor het Rise & Shine programma dat in het najaar van 2021 weer van start gaat.

Het Rise & Shine programma
De prille start van je bedrijf is iets heel anders dan van je eerste klanten uitbouwen naar een goedlopend bedrijf. Het vraagt een andere aanpak en vraagt ook van jou om nóg meer ondernemer te zijn.

Het Rise & Shine programma is gemaakt precies voor deze fase. Je hebt al wel klanten, zij zijn tevreden en de basis van je bedrijf heb je uitgedacht en staat. Tijdens de 3 maanden in het R&S programma wordt je begeleid in de volgende stap van het ondernemen; het op gang brengen en vergroten van je consistente klantenstroom. Zodat jij in de regie bent van jouw groei en resultaten en je precies weet wat je mag doen om jouw mooie doelen te realiseren.

We gaan 3 maanden samen aan de slag om de juiste systemen en processen te integreren in jouw bedrijf, zodat je minder afhankelijk wordt van jouw fysieke aanwezigheid of werk, maar ook kunt gaan vertrouwen op systemen die vóór jou werken (zoals het werven van leads en klanten). Ook gaan we een voor jou passende, simpele en effectieve strategie ontwikkelen, waarmee jij grip krijgt op je bedrijf en klantenstroom. Zodat jij gaat toewerken naar die echte vrijheid en nog meer plezier in het ondernemerschap!

Wil je ook leren en implementeren wat de stappen zijn naar een consistente stroom aan klanten? Zet je dan nu hieronder op de wachtlijst (helemaal vrijblijvend), en ontvang als eerste een seintje wanneer de deuren open gaan.

Houd me op de hoogte!

Laat hier je gegevens achter en je hoort als eerste wanneer de volgende editie van start gaat.