Alles weer scherp & helder

1-op-1 VIP sessie

Je voelt dat er nog zo veel meer in zit. In jou, in je bedrijf. Je hebt al van alles geprobeerd om tot die doorbraak te komen, waarvan je soms het gevoel hebt er tegenaan te hikken. Je hebt al allerlei trainingen gevolgd, bent naar seminars geweest, hebt ontelbare webinars gevolgd, (business)coaching. Maar tot nu toe is die grote doorbraak nog niet gekomen, of ebde het momentum snel weer weg.

In ons hoofd worden dingen vaak (veel te) ingewikkeld.
Misschien voelt het wel alsof je vast zit, je even niet weet welke kant je uit moet of waar je moet beginnen. Je verzandt vaak in de details of blijft hangen in het blijven nadenken.
Of je wilt gewoon even iemand die meekijkt, jou en je talenten scherp ziet en je de juiste vragen stelt om met meer focus en snelheid weer verder te gaan. Je wilt voor de komende maand(en) je plan of strategie weer even scherp neerzetten en wilt dit met een fijne sparringpartner doen.

Van wolken in je hoofd naar je hart weer in de fik.

Mijn grote kracht is dingen weer simpel en overzichtelijk maken.

Ik prik zo door je bullshit heen of breek door alle ruis, twijfels en afleiding heen.

Met de juiste vragen, mijn strategische blik, maar ook vooral mijn focus op jou en wat er bij jou past, heb je in een halve dag alles weer helemaal op een rijtje.

Na een VIP sessie;

  • heb je alles weer helder en duidelijk voor ogen
  • heb je weer focus, maar ook weer zin en plezier in wat je (gaat) doen
  • sta je weer helemaal aan en stroomt alles weer
  • zijn dingen in je bedrijf weer simpel en makkelijk
  • heb je weer een upgrade gemaakt van jezelf, je idee, je aanbod of wat je vraagstuk was

Boek nu je VIP-dag

COMPLEXITY IS YOUR ENEMY. ANY FOOL CAN MAKE SOMETHING COMPLICATED. IT IS HARD TO KEEP THINGS SIMPLE.

Richard Branson

Wat houdt een VIP-sessie praktisch in?

Een 1-op-1 VIP sessie is hier live bij mij op kantoor of indien onmogelijk live online. We starten om 10.00 uur en ronden om 15.00 uur samen af. Tijdens de dag hebben we een lekkere lunch samen, en na deze dag ga je weer met volle focus en energie naar huis.
Ter voorbereiding vul je een korte vragenlijst in, zodat ik precies weet waar je vraagstuk ligt en ik daar op kan voorbereiden en we zo snel mogelijk tot de juiste oplossing en weg daarnaar toe komen.

Je kunt hieronder direct je VIP-sessie boeken. Na het boeken krijg je een bevestiging en de mogelijkheid om op korte termijn in mijn agenda een VIP-sessie te plannen.

De investering voor de VIP-sessie is 1997 euro excl. btw.

Boek nu je VIP-dag

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze sessie?
De 1-op-1 VIP sessie met Ciska is voor ondernemers die even vastlopen en een frisse en scherpe blik willen op hun situatie, uitdaging of idee. Het is ook geschikt voor ondernemers die hun business nog meer persoonlijk, uniek of vetter willen neerzetten. En het is perfect voor als je even niet weet waar te beginnen, je te veel ruis in je hoofd hebt en het even allemaal niet meer zo helder ziet. Je kunt de sessie ook inzetten om de stappen/plan/strategie te bepalen voor de komende maanden.

Hoe kan ik een VIP-sessie boeken?
Boek je sessie hier op deze pagina. Nadat je hebt geboekt, kun je direct een dagdeel in Ciska haar agenda plannen.

Hoe zorg ik dat mijn vraagstuk opgelost wordt in de sessie?
Bereid goed voor. Ter voorbereiding krijg je ook een vragenlijst toegestuurd, zodat Ciska een helder beeld krijgt van je situatie en vraagstuk. Bepaal voor jezelf duidelijk wat je uit de sessie komt halen. Hoe meer helder je dat hebt, hoe beter het resultaat zal zijn.

Ik kan niet live bij jou op kantoor komen. Kan het ook online?
Ja, zeker. Mijn voorkeur is om het live samen te doen, maar we kunnen elkaar ook online treffen.

Wat kost deze sessie?
De investering voor deze 1-op-1 VIP sessie is 1997 euro excl. btw. Betaling in termijnen is mogelijk. Dit is inclusief eventuele benodigdheden, koffie/thee, lunch en lekkers.

Heb je vragen?

Heb je een vraag over een VIP-sessie en kom je er hier niet uit? Stuur me even een bericht hieronder, en ik neem binnen 24 uur contact met je op.