Live dag: Versnellen
Verdubbel je omzet en klantenstroom

Je hebt al best wat klanten en die zijn enthousiast over jou. Je weet wat je aanbiedt en wat werkt voor jouw klanten. En je hebt er enorm plezier in.

Maar je bent ook ongeduldig.

Je omzet schommelt nog en gaat soms alle kanten uit. Een hele goede maand wisselt een mindere maand af. Je weet wat je moet doen met je klanten, maar een echt goede en consistente klantenstroom blijft nog uit.

Je bent klaar voor groei. Grote groei.

Herken je dit?

> Je voelt dat je een grote impact kan maken op het leven van veel meer mensen dan je nu helpt.

> Je voelt ook dat je eigenlijk veel meer zou willen en kunnen verdienen met jouw bijzondere werk.

> Je bent ambitieus, gedreven en weet dat er veel mensen gebaat zouden bij met jouw hulp.

> Je droomt van een booming business mét impact. Een business die iets positiefs bijdraagt. Aan jou, je geliefden, je klanten en de wereld.

> Je wilt graag meer omzet, meer klanten en weten dat er iedere maand een hele mooie omzet binnenkomt.

> Je wilt precies weten wat je moet en kunt doen om je doelen te behalen, zonder gedoe, ingewikkelde fratsen of sleasy sales trucjes.

WAANZIN IS IEDERE KEER HETZELFDE DOEN EN TOCH EEN ANDER RESULTAAT VERWACHTEN.

– Albert Einstein

Na deelname aan de live dag ‘Versnellen’:

 • weet je hoe je grip en controle hebt op je omzet en het behalen van je doelen
 • snap je hoe je je omzet kunt plannen
 • weet je hoe je met dezelfde (of zelfs minder) effort veel meer impact en omzet kunt maken
 • heb je een op maat en concreet plan om in het komende kwartaal te gaan verdubbelen in impact en omzet
 • weet je hoe je kunt zorgen voor continuïteit in je omzet en klanten
 • heb je altijd focus op het juiste en daarmee afleiding en b*llshit verbannen uit je bedrijf en mind
 • kun je op een fijne en ‘eigen’ manier kunt verkopen vanuit verbinding i.p.v. pushen of overtuigen

Zodat je na de live dag je omzet kunt gaan verdubbelen of zelfs meer! Zonder meer te hoeven werken.

Voor wie is Versnellen?

 • ondernemers met een dienst die werken met (coaching)programma’s, trajecten, (online) trainingen, workshops of events
 • ondernemers die ambitieus zijn en met hun mooie werk een positieve bijdrage willen leveren aan de wereld
 • ondernemers die snel willen groeien en willen leren groter te denken en te handelen
 • ondernemers die vooral ‘slimmer’ willen leren werken en niet harder

Voor wie is Versnellen niet?

 • startende ondernemers die nog geen aanbod hebben of nog niet met klanten werken
 • ondernemers die met een los product of alleen losse sessies werken
 • ondernemers die niet bereid zijn om kritisch te kijken naar hun aanpak, acties en strategie
 • ondernemers die niet uit hun comfort zone willen of durven gaan

Praktische informatie

De live dag ‘Versnellen’ vindt plaats online via Zoom donderdag 17 december, dus geheel corona-proof. We hebben besloten om geen risico te nemen gezien de huidige omstandigheden, en daarom geen live dag op locatie te organiseren, maar live online.

Starttijd: 10.00 uur
Eindtijd: 17.30 uur

De dag is actief en interactief, dus niet alleen maar luisteren en meeschrijven. We gaan daadwerkelijk aan de slag om jouw omzet en klanten te kunnen gaan verdubbelen.

Investering

De investering is 397,- excl. btw. Je ontvangt na het boeken van je ticket een factuur met daarop de btw voor je administratie.

T/m zondag 29 november geldt het early bird tarief van 197,- excl. btw.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Ik was niet naar iets specifieks op zoek, maar ik was best zoekende naar vervolgstappen, en voelde me door Ciska’s stories ontzettend aangesproken.
Ik heb een boeiend inzicht gekregen over mijn premium aanbod, en mijn ideeën-molen is weer flink aan het draaien naar deze eye-opener! Het was heel fijn om met een klein groepje ondernemers te kunnen brainstormen.
Het was een fijne dag en zeker een aanrader voor andere ondernemers die wakker geschud moeten worden!

Ik zocht een bepaalde focus waarmee ik meer memberships kon verkopen van mijn online yoga-lessen. Ciska sprak me ontzettend aan door haar manier van werken, maar ook als mens. Dit maakte dat ik me voor Versnellen opgaf. Ook het thema en de concreetheid, en het samenzijn met andere ondernemers sprak mij ontzettend aan.
Ik weet nu waar en waarom ik op sommige vlakken blokkeer. Dit heeft mijn vuurtje aangewakkerd, en ik weet nu waar ik wel en niet goed in ben. Naast inzicht heeft het me ook focus opgeleverd en weet ik waar ik nu naar toe wil werken.
Dit was een fantastische dag vol energie!

Aletta Helena

Yogadocente

Ik vond het heerlijk om met andere ondernemers te werken en mezelf te laten inspireren. Ook was ik op zoek naar meer regie en groei in mijn bedrijf. ‘Verbinding’ staat nu dagelijks bij mij centraal, want dit is de sleutel naar fijn werken en wat voor mij het allerbelangrijkste is.
Het liefst zou ik eenmaal per kwartaal met een vaste groep een live-dag willen, zodat we een soort online Mastermind-groepje kunnen vormen. Ik vond dit zo fijn!

Ik was vooral op zoek naar concrete manieren en een overzicht hoe ik mijn bedrijf de komende periode kon vormgeven. Ciska is, als authentiek en mooi persoon, iemand van wie ik graag leer. Ik heb nu een simpel plan voor de komende periode en ik weet nu dat ik toegewijd mag zijn aan mijn doelen, maar dat mijn identiteit er niet vanaf hangt.

Doordat de groep overzichtelijk was, was er ook oprechte en ruim voldoende tijd voor eigen inbreng en feedback.
Ik zou me zo weer aanmelden!

Marjolein Stokker

Intuïtief psycholoog

Als beginnende, maar snel groeiende ondernemer is het soms lastig te bepalen waar ik heen wil. Zonder een doel of plan zwom ik eigenlijk alleen maar rondjes. Ik wist dat Ciska’s kennis mij een richting zou geven voor de komende tijd. Ciska daagde mij uit om groter te denken en een doel te stellen. Ik weet nu precies wat ik moet doen om binnen mijn business mijn doel te gaan behalen.

Versnellen leerde mij doelen te stellen, om mijn business van een afstandje te bekijken en te onderzoeken of wat ik doe echt bij mij past. Mijn business laten groeien op mijn voorwaarden, dat is waar Ciska mij ontzettend mee geholpen heeft.

Volgend jaar ben ik er zeker weer bij. Wat een power, en wat een magisch gevoel!

Myrthe Wortman

Ondernemerscoach

In 10 weken meer klanten

Nog even voorstellen…

Ik ben Ciska en sinds zomer 2016 fulltime ondernemer. Zonder enige kennis of ervaring stortte ik me na een burn-out in het ondernemerschap. In mijn oude baan ging niet meer, en de vrijheid van het ondernemerschap lonkte.

Na een paar maanden ondernemen kwam ik erachter dat er toch ‘iets meer bij kwam kijken’ dan gedacht. Ook al had ik een marketing communicatie achtergrond, toch bleek het veel lastiger om klanten en omzet te maken dan ik dacht.

Maar ik was ook koppig en eigenwijs. Ik bleef denken dat ik het zelf wel kon uitvogelen. Tot kerst 2017 ik bijna weer overspannen thuis zat met een lege bankrekening en geen vangnet van een vaste baan. Het moest echt anders.

Vanaf dat moment heb ik me laten coachen en trainen als ondernemer. Je kunt wel een verdomd goede coach zijn, maar dat maakt je nog geen succesvol ondernemer. Ik leerde hoe je klanten kunt werven, hoe je de fundering van een bedrijf bouwt en hoe je kunt groeien en opschalen. In minder dan 3 maanden verdriedubbelde ik mijn omzet.

Het is geen rocket science. Want als het moeilijk zou zijn, zou ik het ook niet kunnen.

En ik weet zeker; ook jij kunt het leren!

Veelgestelde vragen

Is deze live dag voor beginnende ondernemers?

Nee, deze live dag is niet voor starters. Het is belangrijk dat je al met klanten werkt en weet wat je aanbiedt. Je draait al omzet, maar deze is of nog te laag naar jouw zin of schommelt nog. Je wilt meer grip en controle, en vooral een hele flinke push geven aan de groei van je omzet en klanten.

Wanneer vindt de live dag plaats?

‘Versnellen’ vindt plaats op donderdag 17 december via Zoom. Na wikken en wegen hebben we besloten om het risico nu niet te nemen om de live dag op locatie te laten plaatsvinden. En dat is goed nieuws voor jou; én geen reistijd en reiskosten én vanuit je luie stoel meedoen én 100,- euro korting, omdat we geen kosten voor locatie zullen maken.

De live dag is interactief en we proberen om de dag net zo leuk en sociaal te maken als het live op locatie zou zijn.

Wat is de investering voor deze live dag?

De reguliere investering voor deze dag is 397,- euro excl. BTW. T/m zondag 29 november geldt het early bird tarief van 197,- excl. btw.

Ik twijfel of ‘Versnellen’ voor mij is. Hoe kom ik daar achter?

Plan even een gesprek met me in via het formulier onderaan deze pagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op en dan bellen we even. Ik zal je eerlijk adviseren en met je meedenken wat de beste volgende stap voor je is.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan graag contact met me op via ciska@iamgroots.com. Ik help je graag verder en denk met je mee.

Ben je coach, therapeut of adviseur en denk je dat de live dag Versnellen iets voor je is? Laat hieronder even je gegevens achter wanneer je hier met mij over wilt sparren, en ik neem binnen 24 uur persoonlijk contact met je op.