Business School
Een ijzersterke basis voor succes

HOE KRIJG IK MEER KLANTEN?

Je werkt hard om je bedrijf op te bouwen en genoeg leuke en goedbetalende klanten te vinden. Je voelt dat er veel meer in zit dan dat er nu uitkomt, zowel in jou als in jouw bedrijf. Nieuwe klanten krijgen gebeurt nog niet genoeg en voelt soms als leuren en sleuren. Vaak vraag je je af; ga ik het wel weer redden deze maand?

En dan heb je ook nog al die anderen die ook doen wat jij doet. De markt is vol, en onderscheidend door wat je doet, ben je allang niet meer. Hoe kan je ervoor zorgen dat mensen graag met JOU willen werken en voor jou kiezen? Hoe ga je ervoor zorgen dat nieuwe klanten niet meer ‘toevallig’ uit de lucht komen vallen?

Herken je je hier in?

 • “Ik wil meer klanten, maar weet niet zo goed hoe ik dat aan moet pakken.”
 • “Komt er deze maand wel weer genoeg binnen?”
 • “Ik vind zichtbaar zijn maar lastig.”
 • “Ik ben erg zoekende naar hoe ik mijn bedrijf naar het volgende level kan tillen.”
 • “Ik wil graag meer zichtbaar zijn, maar ik weet niet hoe.”
 • “Ik weet dat ik me te bescheiden opstel, en dat ik daardoor niet gezien wordt.”
 • “Ik weet vaak niet wat ik moet delen of hoe ik mijn verhaal kan vertellen.”
 • “Ik ben al wel actief op social media, maar ik haal er nog weinig of geen klanten uit.”

Zou je graag handvatten willen hoe je meer bereik opbouwt, hoe je een trouwe fanbase opbouwt en hoe je succesvol een programma of ander product in de markt zet, zonder leuren, sleuren of overtuigen?

Herken je je in 1 of meerdere van bovenstaande punten? Dan is de Business School echt iets voor jou.

In de Business School gaan we samen werken aan een ijzersterke en eenvoudige basis van jouw goedlopende bedrijf. De basis goed neerzetten, zodat je een stevig fundament hebt waar je de komende jaren op verder kunt bouwen.  We zorgen ervoor dat jij en jouw bedrijf op een positieve manier opvallen en de aandacht trekken van jouw ideale klant. We gaan werken aan:

 1. Een mindset voor succes en energie die je helpt om makkelijker je doelen te behalen
 2. Zichtbaarheid en sterke marketing/communicatie die zorgt voor meer bereik en dat volgers/kijkers vervolgens ook klant worden
 3. Het op gang brengen van een consistente stroom aan klanten

Na het volgen van de Business School weet je waar je jouw focus op mag leggen, hoe je vanuit vol vertrouwen met een hele duidelijke boodschap zichtbaar kan zijn aan een grotere groep mensen én hoe je hen vervolgens op tot klant kunt maken. Zodat je bedrijf groeit, zonder dat jij er keihard aan hoeft te trekken.

IK DURFDE NOG NIET EENS MIJN GEZICHT TE LATEN ZIEN

Ik begon I am Groots in 2016, zonder enige kennis of ervaring in het ondernemen. Na mijn studie Communicatie Management heb ik altijd in loondienst gewerkt en ik kom ook niet uit een ondernemersgezin.

Ik was erg bezig met wat anderen van me zouden vinden. Vooral de mening van mijn omgeving vond ik heel spannend; wat zouden mijn familie en vrienden er van vinden van wat ik deed en wat ik zei? Kijk maar eens terug naar het begin van mijn instagramfeed; ik durfde nog niet eens mijn gezicht te laten zien, laat staan mijn visie echt uitspreken. En; hoe moest ik dat dan delen? Hoe moest ik dan mijn visie verspreiden, goede content maken die werkt? Ik had toen ik begon ook geen groot budget waar ik bereik of klanten ‘mee kon kopen’.

Over de jaren heb ik geleerd, door te doen, te leren, te investeren, me te laten coachen, hoe ik mijzelf op een fijne, sterke en authentieke manier kan laten zien. En hoe ik me juist moet uitspreken en stelling in mag nemen om daarin mijn leiderschap te tonen en de juiste mensen aan te trekken. Mijn achtergrond in Marketing en Communicatie en het volgen van trainingen, coaching en het lezen van eindeloos veel boeken heeft me erg geholpen om mijn eigen merk te bouwen, goede content te creëren en op te vallen in een volle markt. Na jaren van proberen, experimenteren, vallen en opstaan heb ik geleerd wat werkt. En nu is het tijd om het jou ook te leren.

Meld je HIER direct aan voor de volgende ronde die start op 6 december 2021.

VOL ZELFVERTROUWEN JEZELF DURVEN LATEN ZIEN
MÉT RESULTAAT

Na het volgen van de Business School durf je vol vertrouwen en met plezier jouw boodschap over te brengen. Je weet:

 • hoe je meer leads en klanten kunt werven
 • wie jouw ideale klant is en welk probleem hij/zij ervaart
 • wat jouw kernboodschap is waar jouw ideale klant op aanhaakt
 • hoe je meer bereik kunt opbouwen, zodat je jouw boodschap groots kunt verspreiden
 • hoe je een strategisch en sterk aanbod opbouwt
 • hoe je een goedlopend salesfunnel bouwt dat je continue omzet, leads en klanten oplevert
 • hoe je jezelf kunt onderscheiden in een volle markt
 • hoe je het maximale uit jezelf kunt halen
 • hoe je invloed uitoefent op je omzet en groei
 • hoe je makkelijker een ‘JA!’ krijgt van jouw ideale klant

WAT HOUDT DE BUSINESS SCHOOL IN?

De Business School is een compact en intensief groepsprogramma van 4 maanden voor ondernemers die willen groeien, zonder allerlei ingewikkelde, technische snufjes of processen.

Je krijgt toegang tot 13 online modules die je alles leren wat je nodig hebt om een goedlopend bedrijf op te bouwen, stap voor stap. Denk aan modules over een succes mindset creëren, ijzersterke communicatie,  goede (wervende) content creëeren, marketing en sales.

Je houdt 1 jaar tot alle modules.

Elke maand is er een live online Q&A van 1,5 uur, waarin je al jouw persoonlijke vragen kunt stellen.

De live Q&A’s worden opgenomen, dus ook wanneer je er niet live bij kunt zijn kun je al je vragen stellen en enorm veel leren van de vragen van anderen. Je kunt alle Q&A’s later terugkijken op ieder moment, en ook deze opnames blijven na afloop beschikbaar.

Wekelijks staat er een korte mini-masterclass voor je klaar om je een extra boost te geven, je iets extra’s te leren of je te helpen de juiste focus te houden.

Je krijgt 4 maanden lang toegang tot de online community met alle anderen, waarin je jezelf mag pitchen, elkaar vragen kan stellen, om hulp kunt vragen en waardoor je gemotiveerd blijft.

Start volgende ronde: 6 december 2021

Geen geduld? Wellicht is de VIP-versie met 1-op-1 begeleiding en feedback voor jou.

Deze ronde zijn er een aantal plekjes beschikbaar voor de uitgebreide VIP-versie van de Business School.

Hierin krijg je alles wat hoort bij de reguliere Business School,

+ elke maand een 1-op-1 coaching call met Ciska
+ persoonlijke feedback per mail op al je teksten, plannen, content

Toegang tot de VIP-versie van het programma is alleen op basis van klik en intake. Vraag deze hier aan wanneer je interesse hebt.

13
ONLINE MODULES

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving met 13 modules over marketing, sales, mindset. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om een succesvol bedrijf op te bouwen.

4
COACHING CALLS

Elke maand zien we elkaar in de live Q&A’s, waarin je al jouw vragen kunt stellen en kunt leren van de vragen van de andere ondernemers in de groep.

1
COMMUNITY MET GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS

Ondernemen kan best eenzaam zijn. In de community kun je successen met elkaar vieren en elkaar helpen als je vastloopt. Dat steuntje in de rug en die support is een hele waardevolle boost aan jou en je business.

1
BONUS MODULE OVER JE PERSOONLIJKE STIJL

Zet je boodschap extra kracht bij door je uitstraling aan te passen aan je boodschap.

12
MAANDEN TOEGANG

Je houdt na afloop van het programma toegang tot het programma, zodat je alle modules, Q&A’s en bonussessies nog kunt terugkijken op je gemak. In totaal houd je maar liefst 1 jaar toegang, zodat je alle tijd hebt om jouw bedrijf echt goed van de grond te krijgen.

6
UUR AAN WAARDEVOLLE VIDEO'S

In de online leeromgeving vind je ruim 6 uur aan videomateriaal met werkboeken en opdrachten aan de hand waarvan je jouw business op jouw tempo kunt laten groeien naar jouw volgende niveau.

4
GELEIDE VISUALISATIES

Ondernemen vanuit je hart en ziel heeft alles te maken met contact maken met je intuïtie en je gevoel volgen. De visualisaties helpen om je richting te geven.

1
BONUS TRAINING 'PROGRAMMEER JEZELF VOOR SUCCES'

Een succesvol bedrijf is niet alleen strategie en marketing, maar heeft ook alles te maken met hoe je denkt en jouw energie.

Voor wie is de Business School?

De Business School is bedoeld voor:

 • startende ondernemers die direct een vliegende start willen maken met hun bedrijf en geen tijd willen verspillen aan aanrommelen en ‘proberen’
 • ondernemers die (meer) klanten en omzet willen
 • ondernemers die nog meer willen gaan staan voor wie ze zijn en wat ze te bieden hebben
 • ondernemers die willen ondernemen vanuit hun eigen kracht en zich niet meer willen vergelijken met anderen
 • ondernemers die hun succes en resultaat in eigen handen willen nemen
 • ondernemers die meer geld willen verdienen met datgene wat ze het liefste doen
 • ondernemers die het leuk vinden om te leren en open staan voor nieuwe kennis en ideeën
 • ondernemers die snappen dat hun ontwikkeling als ondernemer direct effect heeft op hun groei en omzet
 • ondernemers die hun eigen netwerk willen vergroten en graag in de nabijheid zijn van andere, fijne ondernemers die ook bezig zijn met hun groei
 • iedereen die er ZIN IN heeft

En niet voor:

 • ondernemers die wel tevreden zijn met waar ze staan en niet geloven dat ze nog wat te leren hebben
 • ondernemers die het zelf allemaal willen uitvogelen
 • ondernemers die investeren zien als iets dat geld kost
 • ondernemers die nog niet weten wat ze willen
 • ondernemers die niet coachbaar zijn

Meld je HIER direct aan voor de volgende ronde die start op 6 december 2021.

Toen ik begon met ondernemen had ik geen idee waar ik aan begon. Ik werkte na mijn studie Communicatie Management jarenlang in loondienst. Eerder op de Marketing Communicatie afdeling van een grote retailer, en later op de Learning & Development afdeling, waar we high potentials opleidden om het bedrijf te runnen.

Het ondernemerschap stond nooit in de planning, tot ik in 2015 overspannen raakte. Teruggaan in loondienst lukte niet meer. Ik kon me niet meer voegen in de regels en kaders van een baan. Het was nu of nooit; en ik heb de sprong gewaagd. I am Groots werd geboren.

Ik had een idee, maar geen enkele kennis of ervaring in het ondernemerschap. De eerste twee jaren waren heel moeilijk en zwaar. Ik werkte nog meer dan in loondienst en verdiende nog weinig. Toen ik rond kerst in 2017 bijna weer overspannen thuis zat, heb ik het roer omgegooid. Ik ging mezelf serieus nemen als ondernemer, en wist dat ik moest investeren in het ontwikkelen van mijn ondernemersskills.

Na het volgen van trajecten bij meerdere businesscoaches en het volgen van trainingen, het lezen van boeken, het modelleren van succesvolle ondernemers en het eindeloos uitproberen en experimenteren van allerlei concepten en theorieëen, kwam ik tot een belangrijke conclusie. Ik houd van eenvoudig ondernemen, en voor mij zijn er een aantal hele belangrijke basiselementen, waarmee ik een nu heel succesvol bedrijf heb opgebouwd; een sterke mindset die opgezet is voor succes, het werken met je energie en de wetten van het universum, en je marketing en zichtbaarheid goed doen. Dat gaat bijvoorbeeld over het hebben van een hele duidelijke boodschap, maar ook gebruikmaken van slimme technieken en mechanismen die werken. En ook; jouw bedrijf op jouw eigen voorwaarden opbouwen. Jij staat aan het roer.

Nu, jaren later, geef ik graag door wat ik in die jaren heb geleerd en hoe ook jij op een relatief eenvoudige manier ook jouw bedrijf succesvol kunt maken. Zodat ook jij de vrijheid kunt ervaren die voor jou belangrijk is en jij de impact kan maken die jij graag wilt.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Ik wilde heel graag een duidelijk en sterk verhaal naar buiten toe kunnen uitzenden en mezelf laten zien met video’s, los van wat anderen daar van denken. En JA dat is gelukt!

Mijn omzet is maand na maand verhoogd tot een nieuw record. Ik kreeg zelfs 7 nieuwe klanten in 1 week! Waar ik eerder mijn workshop niet vol kreeg, heb ik deze nu ver van tevoren al helemaal uitverkocht. En de allergrootste mindset-doorbraak voor mij is dat ik nu leer hoe ik slimmer kan werken i.p.v. hard te moeten werken voor meer klanten en die gewenste omzet.

Ik heb het traject als heel leerzaam ervaren. De opdrachten zetten je zeker aan het denken. Ook vind ik het heel persoonlijk omdat er wekelijks een coachcall was met persoonlijk contact en ruimte voor vragen.

Ik leef mijn leven nu echt meer vanuit mijn gevoel zonder me druk te maken wat anderen denken en of vinden.

Ik ben SUPER DANKBAAR dat ik met je heb mogen werken!

Demi Willemsen

Kapper en kleurcoach

De Business School heeft me in zoveel opzichten geholpen! Voor mijn samenwerking met Ciska durfde ik niet eens een foto van mijzelf te plaatsen, laat staan een filmpje. De Business School heeft mij geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en het echt te gaan doen.

Zakelijk gezien heb ik ook echt sprongen gemaakt. Zo heb ik twee retreats georganiseerd die beiden zijn uitverkocht! Ik ben dingen gaan doen vanuit mijn eigen identiteit, passend bij hoe ik graag wil werken. Ik vond het fijn om onderdeel van een groep te zijn en met like minded mensen te zijn. Ciska haar support heeft mij echt zelfvertrouwen gegeven en daarnaast bevat het programma echt een schat aan content. De Business School heeft echt mijn verwachtingen overtroffen!

Ik vond het enorm waardevol en leerzaam.

Ik wilde graag meer doen en bereiken met mijn ondernemerschap. Na een tijdlang klussen op interimbasis te doen, gaf dit geen voldoening meer.

Het traject heeft me laten zien wat ik te bieden heb, hoe ik dat duidelijk kan maken en hoe en waar vertel ik dat. Het is erg fijn om regelmatig te kunnen sparren en met andere ondernemers te zijn. Iedere call was waardevol en ook de opdrachten vond ik erg leerzaam om te doen. Ik kreeg de bevestiging dat het goed is om mijn hart te volgen en werk te doen waar ik blij van word en energie van krijg.

Ik werk nu niet meer op interimbasis, en ik heb de luxepositie dat ik nu uit opdrachten kan kiezen. Ik heb eerder te veel werk/klanten dan te weinig!

Ik liep vast in het ondernemen en moest gaan kijken of ik door kon gaan met ondernemen of dat ik daarnaast part-time werk moest gaan vinden. Door Ciska kwam ik erachter dat ik niet ‘vast liep’, maar gewoon niet goed wist “hoe” ik het moest aanpakken. Ik had enkel een ondernemingsidee, voordat ik aan de Business School begon. Nu heb ik een doordacht plan hoe ik verder ga bouwen aan mijn bedrijf met duidelijke focus. Maar ook op emotioneel vlak is er meer vertrouwen en geloof gekomen in het volgen van mijn ondernemerspad.

Voor mij is de Business School echt de juiste keuze geweest. In drie maanden kan je zo veel doen en kan er zoveel veranderen! Wat begon als een idee werd een doordacht plan, waarmee ik ook mijn eerste klanten heb geworven. Ciska gaf me het overzicht in welke stappen ik moest gaan zetten en ook de handvatten om die stappen te zetten. Samen met liefdevolle duwtjes en in een veilige omgeving. Niet vanuit pushen en duwen, maar vanuit durven doen.

Armanda Kieft

Start-up coach

Ondanks dat ik een bedrijf heb gehad, wist ik niet veel van ondernemen. Ik wilde nu een goede start maken. Het verhaal moest sterk zijn, en ikzelf veel meer zichtbaar. Ik voelde heel erg dat dit traject mij verder ging helpen, daardoor had ik weinig twijfels en bezwaren om er mee te starten. Zeker nadat Ciska mij in een kennismakingsgesprek vertelde wat ik uit het traject kon halen, had ik er een veilig en vertrouwd gevoel bij. 

Ik ben gegroeid qua zichtbaarheid en ik heb nu een duidelijk verhaal. Door Business School heb ik veel vertrouwen in mezelf gekregen. De diverse onderdelen van het programma en het korte lijntje met Ciska waren heel fijn. Ik weet nu dat ik goed genoeg ben, en ik ben mentaal gegroeid. Ik heb geleerd hoe kwetsbaar en sterk ik me tegelijkertijd kan voelen. Dit maakte zoveel bij me los. 

Ciska, onwijs bedankt voor de reis die we samen hebben mogen maken!

Mariska Verspuij

Lifecoach

Ik deed mee aan Business School omdat ik echt niet wist hoe verder moest met mijn bedrijf, maar voelde heel sterk dat jij mij wel eens zou kunnen helpen. Ik zocht een oplossing voor mijn onzichtbaarheid, en was ik op zoek naar klanten. Tijdens mijn zoektocht naar een training of cursus die aansloot bij wat ik zocht, kwam ik jou tegen! 

Ik weet nu dat ik niet alles alleen hoef te doen, en dat ik hulp kan en mag vragen. Al de vragen die gesteld werden in Summer School werden serieus genomen, en we moesten niks, maar mochten een heleboel. Mijn bedrijf begint bij mij, en ik mag ook echt mijn plek innemen. Naast een zakelijke shift, voel ik ook in mijn privé-leven veranderingen.

Ciska, bedankt voor alle mooie inzichten, tips en tricks. Jouw modules steken fijn in elkaar, en ik ben daar dan nog ook mee bezig. Zodra de tijd daar is, sluit ik me weer bij je aan.

Wat leer je in de online modules?

1

Je bent wat je denkt

Je creëert je eigen realiteit door je gedachten en overtuigingen. In deze module leer je hoe je deze in positieve zin kunt beïnvloeden, zodat je wél, sneller en makkelijker bereikt waar je naartoe wilt.

2

Werken met de Wet van Aantrekking en energie

Hoe kun je (starten) met het voor je laten werken van de Wet van Aantrekking, zodat je niet met pushen en forceren resultaat kunt bereiken.

3

Wie ben je en wat is jouw superpower

Als oprichter van je bedrijf begint en eindigt alles bij jou. In deze module ga je dieper in op wie jij bent, waar jouw talent ligt en waar je onderscheidend/uniek in bent. Zodat je jezelf op een goede en slimme manier kunt positioneren én keuzes kunt maken die echt goed bij jou passen.

4

Je ideale klant

Voor wie ben jij en voor wie niet? Deze eerste cruciale strategische stap wordt in 90% van de gevallen niet grondig of niet juist doorlopen, waardoor je klantenstroom niet of heel moeizaam op gang komt.

5

Strategisch productaanbod

Hoe creëer je een slim en strategisch sterk aanbod dat naadloos aansluit op je ideale klant en hem/haar op een makkelijke manier uitnodigt om met jou te gaan werken. Je leert ook hoe je je prijzen bepaalt.

6

Een ijzersterke boodschap

Hoe vertel je wat je doet en houd je een scherp, helder en duidelijk verhaal, waar jouw ideale klant op aanhaakt?

7

Een converterende website

In deze module leer je hoe je niet alleen een mooie website maakt, maar vooral een website die zorgt voor doorlopend leads en klanten. Je krijgt toegang tot templates voor alle belangrijke pagina’s, zodat je heel makkelijk je opbouw en teksten op de juiste manier kunt invullen.

8

Contentmarketing

In modules 8 en 9 leer je hoe je zichtbaar kunt zijn op social media, en hoe je dat ook inzet om tot leads en klanten te komen. Ik leer je bovendien hoe je alles uit 1 van mijn social media kanalen haalt, namelijk Instagram!

10

Je gratis weggever

Waarom een gratis weggever nog steeds werkt en hoe je ervoor zorgt dat ook jij een weggever creëert die de juiste leads en klanten genereert.

11

Salesfunnels

Salesfunnels zijn nog steeds een heel goede manier om het proces van volger naar lead naar klant te stroomlijnen en op een heel fijne manier het kennismakingsproces en salesproces in te richten. En bovendien 1 van de onmisbare elementen om je consistente klantenstroom op gang te brengen.

12

Winstgevend adverteren

in deze module laat ik je stap voor stap zien hoe je je advertentieaccount inricht en goede advertenties maakt voor op Facebook en Instagram. Van teksten schrijven tot de technische stappen.

13

Verkopen vanuit verbinding

Zonder klanten geen bedrijf. Maar zonder vervelende koude acquisitie. Ik leer je aan de hand van templates en inzichten hoe je op een fijne en eigen manier kunt verkopen, zonder een sleasy verkoper te hoeven zijn.

Meld je HIER direct aan voor de volgende ronde die start op 6 december 2021.

INVESTERING

De investering voor de Business School is 1197,- euro excl. btw of 4 maandelijkse termijnen van 325,- euro excl. btw.

De Business School VIP is 1997,- euro excl. btw of 4 maandelijkse termijnen van 525,- euro excl. btw.

Als bonus ontvang je de complete training ‘Programmeer jezelf voor succes’ t.w.v. 199,- excl. btw, de module ‘Style jezelf voor succes’ over hoe je ook je kledingstijl kunt gebruiken als communicatietool met daarbij de zeer gewilde styleguide ‘Combineren kun je leren’ met meer dan 30 tips & tricks die ik als styliste leerde om een hele sterke en interessante look te creëeren met een waarde van 19,95 euro excl. btw.

Wanneer je niet tevreden bent of het programma voldoet niet aan je verwachtingen, krijg je tot 14 dagen na de start van het programma je volledige investering terug. No questions asked.

Veelgestelde vragen

Is dit programma ook voor beginnende ondernemers?
Ja, dit programma is juist geschikt voor beginnende ondernemers, maar ook voor ondernemers die al een tijdje bezig zijn, maar meer resultaat willen. Belangrijke voorwaarde is dat je in grote lijnen helder hebt wat je wilt bieden en voor wie.

Is dit programma online of ook live?
Dit programma is geheel online. De modules waar je toegang toe krijgt, zijn allemaal online inclusief het werkmateriaal. De Q&A’s vinden plaats via Zoom, dus ook online, en zijn live.

Wat als ik niet bij de live Q&A’s kan zijn?
Geen zorgen. Alle Q&A’s worden opgenomen, en zijn na afloop terug te kijken online. Van tevoren kun je al je vragen per mail insturen, zodat ook jouw vragen beantwoord worden. Of je er nu live bij kunt zijn of niet.
Tijdens de vorige editie was er een deelnemer die nooit bij deze Q&A’s aanwezig kon zijn door andere verplichtingen, en zij behaalde iedere maand een nieuwe recordomzet én al in de eerste maand van de Business School meerdere nieuwe klanten per week. Het gaat er dus vooral om wat jij met de aangeboden materie doet.

Wat gebeurt er nadat ik me aanmeld?
Je kunt je HIER aanmelden voor de volgende ronde.

Maak je keuze of je eenmalig wilt investeren of liever in 4 maandelijkse termijnen. In geval van keuze voor 4 maandelijkse termijnen voldoe je de eerste termijn nu, en ontvang je de volgende facturen maandelijks per mail wanneer de Business School van start is gegaan.
Je ontvangt na betaling en aanmelding een mail ter bevestiging en krijgt onmiddellijk toegang tot de training ‘Programmeer jezelf voor succes’.
Op de startdatum ontvang je toegang tot de online modules, de community en krijg je alle informatie, data en links voor de online Q&A’s.
Wanneer je tussentijds vragen hebt, schroom dan niet contact op te nemen per mail.

Ik twijfel of het programma voor mij is. Kunnen jullie me adviseren?
Natuurlijk. Neem even contact met Ciska op via Ciska@iamgroots.com. Ze zal met je meedenken en een eerlijk advies geven of dit nu een goede stap voor je is.

Staat je vraag er niet tussen?
Neem dan graag contact met ons op via hello@iamgroots.com. We helpen je graag verder en denken met je mee.

Even sparren?

Denk je dat de Business School mogelijk iets voor je is, en wil je hier met mij over sparren? Laat dan hieronder je gegevens achter, en ik neem binnen 24 uur contact met je op.