Summer School

ZICHTBAAR WORDEN

WIE ZIT ER NU OP MIJ TE WACHTEN?

Je werkt hard om je bedrijf op te bouwen en genoeg, leuke en goedbetalende klanten te vinden. Je voelt dat er veel meer in zit dan dat er nu uitkomt, zowel in jou als in jouw bedrijf. Nieuwe klanten krijgen gebeurt nog niet genoeg en voelt soms als leuren en sleuren. Vaak vraag je je af; ga ik het wel weer redden deze maand?

En dan heb je ook nog al die anderen die ook doen wat jij doet. Waar je jezelf best wel eens mee vergelijkt, want zij lijken zo veel verder, en zo veel beter te zijn dan jij. Je zoekt geregeld naar bevestiging of je het wel goed doet en of je ‘het wel waard bent’. Zit er wel iemand te wachten op mij? En ben ik echt wel het juiste aan het doen?

Herken je je hier in?

Twijfel je ook wel eens of je het wel goed doet, of er wel mensen zitten te wachten op jou, of je de prijzen die je vraagt wel waarmaakt? Stel je je eigenlijk veel te bescheiden op, en verschuil je je wel eens achter je laptop, veilig thuis, een beetje onzichtbaar? Je wilt best wel meer zichtbaar zijn, maar je vraagt je ook af; hoe dan? Wat moet ik dan delen? Hoe vertel ik mijn verhaal? Waar haken mijn klanten dan op aan? Hoe kan ik mezelf meer laten zien op een manier die mij past én die werkt?

Of ben je juist wel bezig met meer zichtbaar zijn? Deel je geregeld op social media, heb je misschien zelfs wel eens een filmpje gemaakt of een webinar gegeven, maar komt er nog weinig uit? Zou je graag handvatten willen hoe je meer bereik opbouwt, hoe je een trouwe fanbase opbouwt en hoe je succesvol een programma of ander product in de markt lanceert?

Dan is de Summer School Zichtbaar Worden echt iets voor jou.

In de Summer School Zichtbaar Worden gaan we samen werken aan een ijzersterke en eenvoudige basis van jouw goedlopende bedrijf. De basis goed neerzetten, zodat je een stevig fundament hebt waar je de komende jaren op verder kunt bouwen.  We zorgen ervoor dat jij en jouw bedrijf op een positieve manier opvallen en de aandacht trekken van jouw ideale klant. We gaan werken aan:

 1. Een mindset voor succes en energie die je helpt om makkelijker je doelen te behalen
 2. Zichtbaarheid en sterke marketing/communicatie die zorgt voor meer bereik en dat volgers/kijkers vervolgens ook klant worden

Na het volgen van de Summer School weet je waar je jouw focus op mag leggen, hoe je vanuit vol vertrouwen met een hele duidelijke boodschap zichtbaar kan zijn aan een grotere groep mensen én hoe je hen vervolgens op tot klant kunt maken. Zodat je bedrijf groeit, zonder dat jij er keihard aan hoeft te trekken.

IK DURFDE NOG NIET EENS MIJN GEZICHT TE LATEN ZIEN

Ik begon I am Groots in 2016, zonder enige kennis of ervaring in het ondernemen. Na mijn studie Communicatie Management heb ik altijd in loondienst gewerkt en ik kom ook niet uit een ondernemersgezin.

Ik was erg bezig met wat anderen van me zouden vinden. Vooral de mening van mijn omgeving vond ik heel spannend; wat zouden mijn familie en vrienden er van vinden van wat ik deed en wat ik zei? Kijk maar eens terug naar het begin van mijn instagramfeed; ik durfde nog niet eens mijn gezicht te laten zien, laat staan mijn visie echt uitspreken. En; hoe moest ik dat dan delen? Hoe moest ik dan mijn visie verspreiden, goede content maken die werkt? Ik had toen ik begon ook geen groot budget waar ik bereik of klanten ‘mee kon kopen’.

Over de jaren heb ik geleerd, door te doen, te leren, te investeren, me te laten coachen, hoe ik mijzelf op een fijne, sterke en authentieke manier kan laten zien. En hoe ik me juist moet uitspreken en stelling in mag nemen om daarin mijn leiderschap te tonen en de juiste mensen aan te trekken. Mijn achtergrond in Marketing en Communicatie en het volgen van trainingen, coaching en het lezen van eindeloos veel boeken heeft me erg geholpen om mijn eigen merk te bouwen, goede content te creëren en op te vallen in een volle markt. Na jaren van proberen, experimenteren, vallen en opstaan heb ik geleerd wat werkt. En nu is het tijd om het jou ook te leren.

WAT IS DE SUMMER SCHOOL ZICHTBAAR WORDEN

De Summer School Zichtbaar Worden is een compact en intensief groepsprogramma voor ondernemers die willen groeien, zonder allerlei ingewikkelde, technische snufjes of processen. De eerste editie in 2019 was een groot succes, waar we met 7 deelnemers geweldige resultaten hebben behaald!

In 2 maanden gaan we deze zomer werken aan mindset, zichtbaarheid die werkt, marketing en sales.

Je krijgt wekelijks toegang tot nieuwe online modules die gaan over het programmeren van een succesmindset, ijzersterke communicatie, positionering, goede (wervende) content creëeren, hoe je kunt groeien in je bereik op social media en sales. Als leuke bonus ontvang je ook een module over hoe je door middel van je uitstraling en kleding je boodschap succesvol overbrengt en versterkt.

Je houdt levenslang toegang tot alle modules, dus je kunt ook na afloop van de 2 maanden het programma bekijken en meerdere keren doorlopen.

Wekelijks is er een live online coaching call van 1,5 uur, waarin Ciska je alles vertelt en leert over bovenstaande onderwerpen en is er ruim de tijd voor al jouw persoonlijke vragen en cases. De groep zal niet te groot zijn, zodat er genoeg tijd en ruimte is voor elke deelnemer.

De coaching calls worden opgenomen, dus ook wanneer je er niet live bij kunt zijn kun je profiteren van de coaching en al je vragen stellen. Je kunt alle calls later terugkijken op ieder moment, en ook deze opnames blijven na afloop in de online omgeving staan.

Start: maandag 7 september
Eind: vrijdag 6 november

Online modules

Je ontvangt online materiaal met video’s, werkboeken en opdrachten over hoe jij jezelf zichtbaar kan maken, content creëren die verbindt, opvalt en leidt tot klanten, marketing, sales en hoe je nog meer in jezelf gaat geloven en voluit durft te gaan staan voor waar je in gelooft. Als bonus ontvang je een module over de kracht van je uitstraling en kleding, en hoe je dit ook kunt gebruiken in het overbrengen van je boodschap.

Wekelijkse online masterclass

De wekelijkse coaching calls starten met een inhoudelijke masterclass over een bepaald thema, zoals goede content leren creëren, bereik opbouwen op verschillende social media kanalen, verkopen, blijvende relaties opbouwen met je doelgroep etc. Hierin word je stap voor stap meegenomen hoe jij dit ook voor jezelf kunt toepassen en DOEN.

Ruimte voor JOU en een stok achter de deur

Tijdens de wekelijkse coaching is er ook alle ruimte voor jouw vragen en cases waar je misschien nu mee bezig bent of tegenaan loopt. De calls zijn een stok achter de deur om ook echt met het materiaal aan de slag te gaan en te zorgen dat je niet alleen leert, maar ook gaat DOEN.

Community met like-minded mensen

Behalve alles wat je gaat leren en doen in de Summer School, is ook de groep waarmee we aan de slag gaan heel waardevol. Je begeeft je in een groep met like minded ondernemers die allemaal willen groeien. Je helpt elkaar, steunt elkaar en we zijn elkaar stok achter de deur.

Voor wie is de Summer School?

De Summer School is bedoeld voor:

 • ondernemers die nog meer willen gaan (durven) staan voor wie ze zijn en wat ze te bieden hebben
 • ondernemers die klaar zijn met ‘proberen’ en bescheiden zijn
 • ondernemers die willen ondernemen vanuit hun eigen kracht en zich niet meer willen vergelijken met anderen
 • ondernemers die hun succes en resultaat in eigen handen willen nemen
 • ondernemers die meer geld willen verdienen met datgene wat ze het liefste doen
 • ondernemers die het leuk vinden om te leren en open staan voor nieuwe kennis en ideeën
 • ondernemers die snappen dat hun ontwikkeling als ondernemer direct effect heeft op hun groei en omzet
 • ondernemers die hun eigen netwerk willen vergroten en graag in de nabijheid zijn van andere, fijne ondernemers die ook bezig zijn met hun groei
 • iedereen die er ZIN IN heeft

En niet voor:

 • ondernemers die wel tevreden zijn met waar ze staan en niet geloven dat ze nog wat te leren hebben
 • ondernemers die het zelf allemaal willen uitvogelen
 • ondernemers die investeren zien als iets dat geld kost
 • ondernemers die nog niet weten wat ze willen
 • ondernemers die niet coachbaar zijn

VOL ZELFVERTROUWEN JEZELF DURVEN LATEN ZIEN
MÉT RESULTAAT

Na het volgen van de Summer School durf je vol vertrouwen en met plezier jouw boodschap over te brengen. Je weet:

 • dat je echt iets met grote waarde te bieden hebt en dat je het waard bent!
 • wie jouw ideale klant is en welk probleem hij/zij ervaart
 • wat jouw kernboodschap is die kristalhelder is en waar jouw ideale klant op aanhaakt
 • hoe je meer bereik kunt opbouwen, zodat je jouw boodschap kunt verspreiden
 • hoe je hele sterke content kunt creëren, waarmee je mensen aan je lippen hebt hangen
 • hoe je van jouw volgers/kijkers/bezoekers klanten maakt
 • hoe je makkelijker een ‘JA!’ krijgt van jouw ideale klant
 • hoe je je dagelijkse kledingstijl kunt gebruiken om je visie uit te dragen en je communicatie kracht bij kunt zetten
 • hoe je jouw bedrijf op jouw manier kunt laten groeien, zonder ingewikkelde processen of door harder te werken
 • hoe je een bedrijf bouwt en jouw visie uitdraagt waar je TROTS op bent

Toen ik begon met ondernemen had ik geen idee waar ik aan begon. Ik werkte na mijn studie Communicatie Management jarenlang in loondienst. Eerder op de Marketing Communicatie afdeling van een grote retailer, en later op de Learning & Development afdeling, waar we high potentials opleidden om het bedrijf te runnen.

Het ondernemerschap stond nooit in de planning, tot ik in 2015 overspannen raakte. Teruggaan in loondienst lukte niet meer. Ik kon me niet meer voegen in de regels en kaders van een baan. Het was nu of nooit; en ik heb de sprong gewaagd. I am Groots werd geboren.

Ik had een idee, maar geen enkele kennis of ervaring in het ondernemerschap. De eerste twee jaren waren heel moeilijk en zwaar. Ik werkte nog meer dan in loondienst en verdiende nog weinig. Toen ik rond kerst in 2017 bijna weer overspannen thuis zat, heb ik het roer omgegooid. Ik ging mezelf serieus nemen als ondernemer, en wist dat ik moest investeren in het ontwikkelen van mijn ondernemersskills.

Na het volgen van trajecten bij meerdere businesscoaches en het volgen van trainingen, het lezen van boeken, het modelleren van succesvolle ondernemers en het eindeloos uitproberen en experimenteren van allerlei concepten en theorieëen, kwam ik tot een belangrijke conclusie. Ik houd van eenvoudig ondernemen, en voor mij zijn er een aantal hele belangrijke basiselementen, waarmee ik een nu heel succesvol bedrijf heb opgebouwd; een sterke mindset die opgezet is voor succes, het werken met je energie en de wetten van het universum, en je marketing en zichtbaarheid goed doen. Dat gaat bijvoorbeeld over het hebben van een hele duidelijke boodschap, maar ook gebruikmaken van slimme technieken en mechanismen die werken. En ook; jouw bedrijf op jouw eigen voorwaarden opbouwen. Jij staat aan het roer.

Nu, jaren later, geef ik graag door wat ik in die jaren heb geleerd en hoe ook jij op een relatief eenvoudige manier ook jouw bedrijf succesvol kunt maken. Zodat ook jij de vrijheid kunt ervaren die voor jou belangrijk is en jij de impact kan maken die jij graag wilt.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Ik wilde heel graag een duidelijk en sterk verhaal naar buiten toe kunnen uitzenden en mezelf laten zien met video’s, los van wat anderen daar van denken. En JA dat is gelukt!

Mijn omzet is maand na maand verhoogd tot een nieuw record. Ik kreeg zelfs 7 nieuwe klanten in 1 week! Waar ik eerder mijn workshop niet vol kreeg, heb ik deze nu ver van tevoren al helemaal uitverkocht. En de allergrootste mindset-doorbraak voor mij is dat ik nu leer hoe ik slimmer kan werken i.p.v. hard te moeten werken voor meer klanten en die gewenste omzet.

Ik heb het traject als heel leerzaam ervaren. De opdrachten zetten je zeker aan het denken. Ook vind ik het heel persoonlijk omdat er wekelijks een coachcall was met persoonlijk contact en ruimte voor vragen.

Ik leef mijn leven nu echt meer vanuit mijn gevoel zonder me druk te maken wat anderen denken en of vinden.

Ik ben SUPER DANKBAAR dat ik met je heb mogen werken!

Demi

Ik vond het enorm waardevol en leerzaam.

Ik wilde graag meer doen en bereiken met mijn ondernemerschap. Na een tijdlang klussen op interimbasis te doen, gaf dit geen voldoening meer.

Het traject heeft me laten zien wat ik te bieden heb, hoe ik dat duidelijk kan maken en hoe en waar vertel ik dat. Het is erg fijn om regelmatig te kunnen sparren en met andere ondernemers te zijn. Iedere call was waardevol en ook de opdrachten vond ik erg leerzaam om te doen. Ik kreeg de bevestiging dat het goed is om mijn hart te volgen en werk te doen waar ik blij van word en energie van krijg.

Ik werk nu niet meer op interimbasis, en ik heb de luxepositie dat ik nu uit opdrachten kan kiezen. Ik heb eerder te veel werk/klanten dan te weinig!

Maaike

Ik sta versteld van wat er bij mij gebeurd is en staat te gebeuren. Dit heb ik altijd gewild en het is zich nu aan het ontvouwen.

Het programma heb ik als heel positief ervaren en vooral Ciska die op een zeer sympathieke manier zaken direct kan en durft te benoemen.

Ik sta nu iedere ochtend op met het ultieme gevoel dat ik met mijn werk een daadwerkelijke bijdrage aan deze wereld lever.

Ik wil je bedanken voor je inzichten en jouw talent, waarmee je mij naar mijn idee aanvoelt op mijn zwakke punten, zodat ik daar iets aan kan doen.

Raoul

INVESTERING

De investering voor de Summer School is dit jaar voor een hele scherpe prijs i.v.m. het Corona virus en de gevolgen die veel ondernemers hiervan ondervinden. De investering mag geen bezwaar vormen om jouw bedrijf te laten groeien en bestand te maken tegen deze en volgende uitdagende periodes, zoals we deze nu ervaren.

Als bonus ontvang je de training ‘Programmeer jezelf voor succes’ t.w.v. 199,- excl. btw, ontvang je als bonus in de module ‘Stijl jezelf voor succes’ over hoe je ook je kledingstijl kunt gebruiken als communicatietool de zeer gewilde styleguide ‘Combineren kun je leren’ met meer dan 30 tips & tricks die ik als styliste toepas om een hele sterke en interessante look te creëeren met een waarde van 19,95 excl. btw.

De totale waarde van de Summer School is:

Summer School Zichtbaar worden t.w.v. 1197,-
+ Training ‘Programmeer jezelf voor succes t.w.v. 199,-
+ Styleguide ‘Combineren kun je leren’ t.w.v. 19,95

= 1415,95 excl. btw

Nu voor maar 997,- excl. btw of 3x 349,- excl. btw

 • In 1 termijn
 • euro 997,- /eenmalig
  • 8 online modules met levenslang toegang
  • 9 wekelijkse coachingcalls met masterclasses
  • opnames van alle coachingcalls die levenslang zijn terug te kijken
  • community van gelijkgestemde ondernemers
  • een direct lijntje met Ciska
  • BONUS: module Succeskleding over hoe je je uiterlijk en styling kunt gebruiken om je boodschap te versterken
  • BONUS: Online training Programmeer jezelf voor succes (je krijgt direct toegang!) t.w.v. 199,- excl. btw
  • BONUS: Styleguide Combineren kun je leren t.w.v. 19,95 excl. btw
 • In 3 termijnen
 • euro 349,- /maandelijks
  • 8 online modules met levenslang toegang
  • 9 wekelijkse coachingcalls met masterclasses
  • opnames van alle coachingcalls die levenslang zijn terug te kijken
  • community van gelijkgestemde ondernemers
  • een direct lijntje met Ciska
  • BONUS: module Succeskleding over hoe je je uiterlijk en styling kunt gebruiken om je boodschap te versterken
  • BONUS: Online training Programmeer jezelf voor succes (je krijgt direct toegang!) t.w.v. 199,- excl. btw
  • BONUS: Styleguide Combineren kun je leren t.w.v. 19,95 excl. btw

Wanneer je niet tevreden bent of het programma voldoet niet aan je verwachtingen, krijg je tot 14 dagen na de start van het programma je volledige investering terug. No questions asked.

Veelgestelde vragen

Is dit programma ook voor beginnende ondernemers?
Ja, dit programma is geschikt voor beginnende ondernemers, maar ook voor ondernemers die al een tijdje bezig zijn, maar meer resultaat willen. Belangrijke voorwaarde is dat je in grote lijnen helder hebt wat je wilt bieden en voor wie.

Is dit programma online of ook live?
Dit programma is geheel online, geheel Corona-proof. De modules waar je toegang toe krijgt, zijn allemaal online inclusief het werkmateriaal. De wekelijkse coaching calls vinden plaats via Zoom, dus ook online, en zijn live. Ciska neemt je hierin iedere week mee in een onderwerp, en jij krijgt de gelegenheid om al jouw vragen te stellen.

Wat als ik niet iedere week bij de coaching calls kan zijn?
Geen zorgen. Alle calls worden opgenomen, en zijn meteen na afloop terug te vinden in de online omgeving. Van tevoren kun je al je vragen per mail insturen, zodat ook jouw vragen beantwoord worden. Of je er nu live bij kunt zijn of niet.
Tijdens de vorige editie was er een deelnemer die nooit bij de coaching calls aanwezig kon zijn door andere verplichtingen, en zij behaalde iedere maand een nieuwe recordomzet én al in de eerste maand van de Summer School meerdere nieuwe klanten per week. Het gaat er dus vooral om wat jij met de aangeboden materie doet.

Wat gebeurt er nadat ik me aanmeld?
Je kunt je HIER aanmelden. Maak hiervoor je keuze of je eenmalig wilt investeren of liever in 3 maandelijkse termijnen. In geval van keuze voor 3 maandelijkse termijnen voldoe je de eerste termijn nu, en ontvang je de volgende facturen maandelijks per mail wanneer de Summer School van start is gegaan.
Je ontvangt na betaling en aanmelding een mail ter bevestiging en krijgt onmiddellijk toegang tot de training ‘Programmeer jezelf voor succes’.
Op de startdatum ontvang je toegang tot de eerste module, de community in Signal en krijg je alle informatie, data en links voor de online coaching calls.
Wanneer je tussentijds vragen hebt, schroom dan niet contact op te nemen per mail.

Ik twijfel of het programma voor mij is. Kunnen jullie me adviseren?
Natuurlijk. Neem even contact met Ciska op via Ciska@iamgroots.com. Ze zal met je meedenken en een eerlijk advies geven of dit nu een goede stap voor je is.

Staat je vraag er niet tussen?
Neem dan graag contact met ons op via hello@iamgroots.com. We helpen je graag verder en denken met je mee.

Denk je dat de Summer School Zichtbaar Worden mogelijk iets voor je is, en wil je hier met mij over sparren? Laat dan hieronder je gegevens achter, en ik neem binnen 24 uur contact met je op.