Styling

Laat zien wie je bent

Als ondernemer, manager of spreker ben je zichtbaar voor verschillende groepen. Zichtbaar voor je (potentiële) klanten, jouw team, je publiek, en misschien wel in de media. Een uitstraling die past bij wie jij bent en waar jij voor staat versterkt je boodschap en vergroot je effectiviteit.

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 55% van de indruk die je maakt, wordt gebaseerd op je uiterlijk.

Hoe jij eruit ziet heeft dus een groot effect op jouw resultaat. Een uitstraling die klopt bij jouw doelen en boodschap helpt je om gemakkelijker en sneller datgene te bereiken wat je voor ogen hebt.

Bovendien heeft wat je draagt ook veel invloed op hoe je je voelt. Als jij je krachtig, mooi, slank, (vul zelf in) voelt in je kleding heeft dat veel effect je gevoel, en daarmee indirect op je succes en geluk.

ONLINE PROGRAMMA

Aan de slag in je eigen tempo, waar en wanneer jij wilt

Met het online programma “365 dagen stijlvol” leer je hoe je jouw eigen persoonlijke stijl kunt ontwikkelen, en hoe je een georganiseerde en complete garderobe opbouwt die past bij jou, jouw werk en ambities. Daarnaast leer je alle kneepjes van het stylingvak, zodat jij er elke dag weer op je best uit ziet.

Wordt verwacht: voorjaar 2019

Met het online programma leer je hoe je een eigen stijl kunt ontwikkelen en er elke dag op je best uit kunt zien.
Met het startpakket leggen we de basis voor jouw ideale kledingstijl en garderobe.

STARTPAKKET

Leg de basis voor jouw ideale garderobe

Merk jij dat jouw kledingstijl niet (meer) matcht met wie je bent en wat je wilt? Sta je vaak voor je kledingkast en weet je niet wat je aan moet? Met het startpakket werken we 1-op-1, en gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw persoonlijke stijl. Vervolgens ruimen we jouw garderobe op en gaan we samen shoppen.

Wil je meer weten over het startpakket? Ga dan met me in gesprek. Boek hieronder meteen een gratis adviesgesprek.

3/6 MAANDEN TRAJECT

1-op-1 begeleiding voor Grootse impact

Een 3- of 6-maandentraject is voor ambitieuze en succesvolle ondernemers en managers met grote verantwoordelijkheden die zichtbaar zijn of meer zichtbaar willen zijn. Het is een traject voor vrouwen die in the spotlight staan; bij hun (potentiële) klanten, investeerders, pitchpodia, voor hun team, in de media of letterlijk op het podium als expert/spreker.

In een traject werken we samen aan het vertalen van jouw persoonlijkheid, bedrijf, visie en ambities naar een krachtige uitstraling. Naar een kledingstijl die spreekt, die iets zegt over jou en jouw visie. Die bijdraagt aan het overbrengen van jouw boodschap en helpt nog meer impact te maken.

Uit onderzoek blijkt dat we gemiddeld maar liefst 2700 euro aan ongedragen kleding in onze kast hebben hangen. Gemiddeld is dit maar liefst 60% van je garderobe. Dat zorgt voor chaos, rommel en vaak stress. In de trajecten leer je niet alleen hoe jij jouw uitstraling kunt bepalen, maar ook hoe je jouw beste kleuren, pasvormen en texturen kunt kiezen. Je leert hoe je jouw garderobe overzichtelijk en efficiënt kunt opbouwen, zodat je 100% van je garderobe benut en geen overbodige uitgaven meer doet.

Wil je meer weten over deze trajecten? Ga dan met me in gesprek. Boek hieronder meteen een afspraak.

Stijlvol en stressvrij de feestdagen door

Over Ciska

Ciska werkt al jaren als stylist voor bladen, merken en bekende en onbekende Nederlandse vrouwen. Ze is ooit begonnen voor Libelle, en werkte daarna ook voor merken als Zalando, C&A en Van den Assem. Ze werkt nu al jaren als personal stylist met ambitieuze carrièrevrouwen en onderneemsters.

Je ziet hier een kleine greep uit haar portfolio.

Wil je graag 1-op-1 met haar werken aan jouw unieke en krachtige uitstraling? Boek dan hier een adviesgesprek.