RISE & SHINE
In 4 maanden naar een consistente klantenstroom
> Is het iedere maand weer spannend of je wel voldoende omzet binnenhaalt?
> Schommelt je omzet nog enorm, met uitschieters naar boven maar ook vaak naar beneden?
> Werk je hard en soms (te) veel, en zou je graag meer rust en vertrouwen in het ondernemerschap ervaren?
> Heb je nog niet voldoende grip en controle op wanneer en hoeveel klanten er binnenkomen?
> Mis je focus en ben je nog met veel te veel dingen tegelijk bezig?
> Is het tijd om afscheid te nemen van dat stemmetje in je hoofd dat je nog wel eens ‘klein’ houdt of tegenhoudt?
> Ben je klaar met hobby-ondernemer zijn en wil je nu echt serieus werk maken van jouw missie en bedrijf?

Je bent niet voor niets voor jezelf begonnen. Je hebt een grote droom, en voelt het als jouw missie om een positieve bijdrage te leveren aan anderen of de wereld. Je voelt dat er veel in je zit, maar je weet nog niet precies hoe je dit eruit kunt laten komen en dit kunt vertalen naar een groeiend en winstgevend bedrijf. Je weet dat je maximale impact wilt maken, en je gelooft dat je dit kunt doen terwijl jij er ook een mooi leven mee kunt opbouwen voor jou en je dierbaren. Je hebt alleen nog wat hulp nodig in het ‘hoe’.

 • Ben je op zoek naar meer stabiliteit en een consistente stroom aan ideale klanten?
 • Zou je graag een slimme en effectieve strategie hebben gekoppeld aan een systeem dat je maandelijks tientallen leads en klanten oplevert?
 • Zou je willen leren hoe je niet harder, maar vooral ook slimmer kunt werken?
 • Wil je werken aan een sterke positie in de (volle) markt, zodat jouw ideale klant graag voor jou kiest?
 • Wil je jezelf een goed salaris kunnen uitkeren en zonder geldstress met plezier en rust ondernemen?

Heb je op 1 of meerdere van bovenstaande vragen ‘Ja!’ geantwoord, dan is het Rise & Shine programma mogelijk een goede volgende stap.

De volgende ronde van het Rise & Shine start op 8 november. Deelname is alleen op basis van een wederzijdse match. Plan hier direct een kennismaking in.

“SUCCESS LEAVES CLUES.”
– Tony Robbins

Voor wie is het Rise & Shine Programma?

 • ondernemers met een dienst, zoals coaches, therapeuten of adviseurs
 • ondernemers die al met klanten werken, maar nog geen consistentie zien in hun omzet en klantenstroom
 • ondernemers die minder dan 50.000,- per jaar omzetten
 • ondernemers die bereid zijn om zowel aan hun eigen mindset en energie te werken als aan marketing en strategie
 • ondernemers die zowel financiële als mentale vrijheid nastreven

Wat houdt het Rise & Shine programma praktisch in?

Het Rise & Shine is een programma van 4 maanden dat gefocused is op het creëren van een consistente stroom aan klanten. Je ontvangt toegang tot de Online Academy, waarin je 13 modules vindt over alles wat je nodig hebt om een succesvol bedrijf op te bouwen. De modules in de Academy gaan o.a. over zichtbaarheid, strategisch aanbod, je bereik vergroten, lanceren, verkoop en (money)mindset.

Het programma start met een  1-op-1 kick off van 1,5 uur, waarin we je doelen stellen, je aanbod onder de loep nemen en we een (marketing)plan maken voor de komende periode.

Vervolgens heb je om de week een 1-op-1 coaching call van 30 minuten met Ciska.

Iedere maand is er een masterclass/coaching call met Ciska en andere experts, waarmee je jouw kennis, mindset en vaardigheden als ondernemer vergroot en direct kunt vragen/sparren/connecten met gelijkgestemde ondernemers (GOUD waard!). Onderwerpen die aan bod komen zijn bijv. money mindset, planning, sales, positionering.

Je vindt elkaar buiten deze masterclasses/coaching calls ook in de community, waar je 24/7 met elkaar in contact kunt zijn, van elkaars netwerk gebruik kunt maken, je vragen kunt stellen en je succes en proces met elkaar kunt delen.

Er is 1 compleet verzorgde, transformerende live dag op locatie samen met de andere ondernemers in het Rise & Shine programma.

Je mag je vragen, plannen en teksten voor bijv website, salespages, ads of content per mail naar Ciska sturen voor persoonlijke feedback, die je binnen 48 uur zal ontvangen.

Na het Rise & Shine programma:

 • heb je een consistente stroom aan klanten en omzet en weet je precies welke elementen ervoor zorgen dat deze op gang blijft of zelfs groter wordt
 • heb je een strategie die past bij jou en je bedrijf die jou de ruimte en focus geeft om te werken hoe jij wilt werken en ook voldoende vrij te nemen
 • hoe je meer bereik kunt opbouwen, zodat je jouw boodschap kunt verspreiden
 • hoe je een goedlopend systeem kunt bouwen voor doorlopend nieuwe klanten en leads, zodat niet alles afhangt van hoeveel en wanneer jij IN jouw bedrijf werkt
 • hoe je naast actief inkomen ook (semi)passief inkomen kunt opbouwen
 • hoe je op een prettige en authentieke manier jouw ideale klant kunt aantrekken zonder pushen en overtuigen
 • hoe en waar je jezelf zichtbaar kan maken om fijne en duurzame relaties op te bouwen met je doelgroep en klanten

De volgende ronde van het Rise & Shine start op 8 november. Deelname is alleen op basis van wederzijdse match. Plan hier direct een kennismaking in.

In 10 weken meer klanten

Nog even voorstellen…

Geboren en getogen in Veenendaal, middenin de Bible Belt, wist ik altijd al dat er voor mij een ander pad was. Ik verhuisde tijdens mijn studie naar Utrecht en later naar Amsterdam. Mijn opa had een eigen aannemersbedrijf en mijn vader begon op zijn vijftigste voor zichzelf, en toch heb ik niet het gevoel dat ik uit een ondernemersfamilie kom. Laat staan dat ik ooit had gedacht dat ik ooit een eigen bedrijf zou runnen!

Toen ik in 2015 overspannen raakte, was het vrij snel duidelijk dat ik niet gezond terug kon keren in mijn toenmalige baan. Zo kwam het ondernemerschap ‘opeens’ op mijn pad. In 2016 begon het avontuur en startte ik I am Groots.

Met veel vallen en opstaan en leren lukte het me om een goedlopend bedrijf op te bouwen. De eerste jaren waren vooral van alles-zelf-willen-doen, maar vanaf het moment dat ik me heb laten helpen en begeleiden door andere coaches ging het als een speer. Binnen 3 maanden zat ik op een omzet van boven de 10.000 euro en nog geen jaar later verdubbelde dat.

Ik leerde dat je wel degelijk controle kunt uitoefenen op je klanten en omzet, zonder dat op een pusherige manier te hoeven doen. Je kunt je omzet plannen en je doelen koppelen aan eenvoudige plannen die helemaal passen bij jou en hoe jij wilt werken.

Ervaringen van deelnemers

Voor mijn samenwerking met Ciska had ik nog niet helemaal duidelijk hoe ik mijn visie van ‘meer zijn dan een gewone kapper’ in een goed plaatje en aanbod kon krijgen. Hoe krijg ik die boodschap duidelijk overgebracht naar mijn klanten, zodat de juiste mensen in mijn stoel komen te zitten.

Onze samenwerking heeft voor een verdubbeling van mijn omzet gezorgd! Ik vond het super fijn om met iemand te kunnen sparren die al een aantal stappen verder is dan ik en het traject heeft me echt in mezelf laten geloven. Daarnaast is het fijn als iemand je soms met je neus op de feiten drukt, waardoor je zelf je overtuigingen leert inzien.

Ciska heeft me geleerd mijn waarde in te zien en te voelen dat ik echt iets bijzonders doe waar ik meer geld voor mag vragen. Daarnaast heeft de samenwerking me heel veel helderheid gegeven welke richting het op mag gaan en vielen de puzzelstukjes steeds meer op z’n plek. Ik vind het heel erg prettig hoe je net weer even die boost en inzichten krijgt na een coach call. Ik ben heel erg dankbaar dat wij hebben mogen samenwerken!

Het was voor mij de eerste keer dat ik een bedrijf startte, dus ik had nog niet veel kennis over automatiseren en opschalen. Ik wilde niet alleen een goede start met mijn bedrijf, maar ik wilde vooral blijven groeien. Ik wilde weten hoe ik het moest aanpakken om “groter te worden”. Niet alleen in denken, maar vooral in doen. 

Het Rise & Shine programma heeft mij over een aantal grote drempels heen laten stappen. Ik heb samen met Ciska in de Kick-off meteen een duidelijk stappenplan voor 2021 gemaakt met daarbij behorende doelen. Ik ben mijn eerste groepsprogramma gaan lanceren en had meteen een uitverkochte groep!

Het Rise & Shine programma is voor mij een hele fijne stok achter de deur om ook echt achter mijn doelen aan te gaan. Uit de online leeromgeving haal ik enorm veel informatie & de coachingcalls zijn heel leerzaam en inspirerend. Daarnaast heeft Ciska mij geleerd groter te denken en daar ook in te geloven!

Doordat ik niet veel van ondernemen afwist, was ik op zoek gegaan naar een business coach. De start van mijn onderneming voelde als beginnersgeluk, en daarom was ik op zoek naar meer structuur en strategie. Ik wilde vooral dat de klantenstroom op gang zou blijven én ik wilde meer leren over het ondernemen. Daarom koos ik voor het Rise & Shine programma, want Ciska en dit programma voelde precies goed voor mij. Ik vond het investeren wel spannend, maar ik wist dat ik het alleen niet zou kunnen.

Mijn bedrijf is nu een veel logischer geheel geworden waar ik en mijn klanten blij van worden. Ook denk ik veel meer in mogelijkheden en dat werpt zijn vruchten af. Vooral het een-op-een samenwerken vond ik heel fijn. Ik paste het gelijk toe en kon daardoor ook feedback krijgen. Wat ik nu in korte tijd heb weten te behalen, had ik nooit op eigen kracht kunnen doen. Ik heb de groei van mijzelf als mijn bedrijf echt aan Ciska en haar Rise & Shine programma te danken. Ik kom in de toekomst zeker terug!

Het voelde goed om na de Business School weer een stapje verder te gaan. Ik wilde graag werken aan een goede strategie nadat ik een jaar van alles had geprobeerd, en het was tijd om verder te groeien.

Ik heb veel praktische dingen geleerd en een plan gemaakt voor dit jaar waar ik echt houvast aan heb. Het helpt me om nu meer gericht aan twee programma’s te werken en een idee te hebben van hoe ik hier de klanten voor werf. Ik voel me ook enorm gegroeid in mijn rol als ondernemer, ik durf meer leiderschap te tonen en meer te staan voor waar ik in geloof en voor wat ik te bieden heb.

Waar ik veel van heb geleerd is, is over sales doen op een fijne manier. Verkopen, maar ook het contact houden. Mezelf steeds weer te durven laten zien waar ik eerder dacht dat dat teveel was.

Ik ben vooral heel verrast door Ciska en heb bewondering haar beschikbaarheid. Met zoveel klanten tegelijk werken, en er voor iedereen zijn en goed in beeld hebben wat iedereen nodig heeft. Ook de snelheid waarmee ze mailtjes beantwoordt heb ik erg gewaardeerd.

Onze samenwerking heeft voor een verdubbeling van mijn omzet gezorgd! Ik vond het super fijn om met iemand te kunnen sparren die al een aantal stappen verder is dan ik en het traject heeft me echt in mezelf laten geloven. Daarnaast is het fijn als iemand je soms met je neus op de feiten drukt, waardoor je zelf je overtuigingen leert inzien.

Ciska heeft me geleerd mijn waarde in te zien en te voelen dat ik echt iets bijzonders doe waar ik meer geld voor mag vragen. Ik ben heel erg dankbaar dat wij hebben mogen samenwerken!

Ik liep al een tijdje rond met de gedachte dat ik graag een coaching traject wilde volgen. Het kwam nu op het juiste moment in m’n leven. Ik had je al eens ontmoet, en omdat ik een fijne connectie met Ciska voelde, was de keus snel gemaakt.

Door vallen en op te staan, en gewoon uit te proberen heb ik al mijn bedrijven opgezet. Dit wilde ik nu anders aanpakken. Het sprak me zo aan toen je vertelde dat meer geld verdienen los staat van veel harder te werken. Dit was voor mij een compleet nieuwe wereld. 

Mijn doelen waren hogere inkomen, meer structuur in mijn bedrijf en minder hard te hoeven werken. Na korte tijd had ik direct al 1 van mijn doelen behaald; een veel hoger inkomen en een consistente stroom aan klanten.

Jij gaf mij vertrouwen en een bom vol positiviteit, inspiratie en het gevoel dat ik het eindelijk niet helemaal alleen hoef te doen.

Het programma was zeker een stok achter de deur en het gaf mijn enorm veel nieuwe energie. Eerlijke meningen en inzichten van Ciska hebben mij ook heel goed gedaan. Ze heeft mij eigenlijk weer meer naar mezelf gebracht, focus gegeven, waardoor ik na korte tijd al 1 van mijn doelen had behaald.

Dankzij het Rise & Shine programma is het mij gelukt om zo snel al een consistente stroom aan klanten te genereren. Zonder dat ik harder moet werken.

Maaike Manshanden

Newborn & kids Fotograaf

Na het volgen van een online training van Ciska realiseerde ik me dat mijn bedrijf nog niet stevig genoeg stond. Ik had het gevoel dat ik zomaar wat deed in mijn bedrijf, zondere stevige basis. Ik wist niet hoe ik klanten moest opvolgen, er was geen structuur, en ik had geen kennis van marketing Het was nodig dat ik leerde hoe ik een degelijke opbouw van mijn bedrijf kon maken.

Wat zo fijn was aan het programma was dat ik op mijn eigen tempo met alle kennis en materiaal aan de slag kon en ik waar ik wilde feedback kon vragen. Deze feedbackmomenten, maar ook het feit dat we in groep waren vond ik ontzettend fijn. Hierdoor had je het gevoel een team te hebben die hetzelfde proces doorliepen.

Door het volgen van het Rise & Shine programma heb ik nu een onderbouwd plan voor mijn bedrijf en weet ik, ondanks dat ik hartstikke vol zit, toch door kan groeien.

Jolien Lintermans

Grafisch vormgever

De investering

De investering voor de het Rise & Shine programma is 2997,- euro excl. BTW. Het is ook mogelijk om in 4 termijnen van 775,- excl. BTW te betalen.

Veelgestelde vragen

Is dit programma voor beginnende ondernemers?

Nee, dit programma is niet geschikt voor beginnende ondernemers, maar is echt bedoeld voor ondernemers die al met klanten werken en die graag meer rust, stabiliteit en consistentie in hun bedrijf willen. En van daaruit makkelijk en snel verder willen groeien.

Wat is de investering voor dit programma?

De investering is eenmalig 2997,- euro excl. BTW of 4 termijnen van 775,- euro excl. BTW.

Wanneer start het Rise & Shine programma?

De startdatum van de volgende ronde is op maandag 8 november. Je kunt je matchcall onderaan de pagina aanvragen.

Ik twijfel of het programma voor mij is. Hoe kom ik daar achter?

Plan even een gesprek met me in via het formulier onderaan deze pagina of stuur een mail aan ciska@iamgroots.com. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op en dan bellen we even. Ik zal je eerlijk adviseren en met je meedenken wat de beste volgende stap voor je is.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan graag contact met me op via ciska@iamgroots.com. Ik help je graag verder en denk met je mee.

Wanneer je niet tevreden bent of het programma voldoet niet aan je verwachtingen, krijg je tot 14 dagen na de start van het programma je volledige investering terug. No questions asked.

Ben je coach, therapeut of adviseur en denk je dat het Rise & Shine programma mogelijk iets voor je is? Laat hieronder even je gegevens achter wanneer je hier met mij over wilt sparren, en ik neem binnen 24 uur persoonlijk contact met je op.