RISE & SHINE
In 3 maanden naar een consistente klantenstroom
> Is het iedere maand weer spannend of je wel voldoende omzet binnenhaalt?
> Schommelt je omzet nog enorm, met uitschieters naar boven maar ook vaak naar beneden?
> Werk je hard en soms (te) veel, en zou je graag meer rust en vertrouwen in het ondernemerschap ervaren?
> Heb je nog niet voldoende grip en controle op wanneer en hoeveel klanten er binnenkomen?
> Mis je focus en ben je nog met veel te veel dingen tegelijk bezig?
> Is het tijd om afscheid te nemen van dat stemmetje in je hoofd dat je nog wel eens ‘klein’ houdt of tegenhoudt?
> Ben je klaar met hobby-ondernemer zijn en wil je nu echt serieus werk maken van jouw missie en bedrijf?

Je bent niet voor niets voor jezelf begonnen. Je hebt een grote droom, en voelt het als jouw missie om een positieve bijdrage te leveren aan anderen of de wereld. Je voelt dat er veel in je zit, maar je weet nog niet precies hoe je dit eruit kunt laten komen en dit kunt vertalen naar een groeiend en winstgevend bedrijf. Je weet dat je maximale impact wilt maken, en je gelooft dat je dit kunt doen terwijl jij er ook een mooi leven mee kunt opbouwen voor jou en je dierbaren. Je hebt alleen nog wat hulp nodig in het ‘hoe’.

 • Ben je op zoek naar meer stabiliteit en een consistente stroom aan ideale klanten?
 • Zou je graag een slimme en effectieve strategie hebben gekoppeld aan een systeem dat je maandelijks tientallen leads en klanten oplevert?
 • Zou je willen leren hoe je niet harder, maar vooral ook slimmer kunt werken?
 • Wil je werken aan een sterke positie in de (volle) markt, zodat jouw ideale klant graag voor jou kiest?
 • Wil je jezelf een goed salaris kunnen uitkeren en zonder geldstress met plezier en rust ondernemen?

Heb je op 1 of meerdere van bovenstaande vragen ‘Ja!’ geantwoord, dan is het Rise & Shine programma mogelijk een goede volgende stap.

De volgende ronde van het Rise & Shine start op maandag 30 november.

“SUCCESS LEAVES CLUES.”
– Tony Robbins

Voor wie is het Rise & Shine Programma?

 • ondernemers met een dienst, zoals coaches, therapeuten of adviseurs
 • ondernemers die al met klanten werken, maar nog geen consistentie zien in hun omzet en klantenstroom
 • ondernemers die minder dan 50.000,- per jaar omzetten
 • ondernemers die bereid zijn om zowel aan hun eigen mindset en energie te werken als aan marketing en strategie
 • ondernemers die zowel financiële als mentale vrijheid nastreven

Wat houdt het Rise & Shine programma praktisch in?

Het Rise & Shine is een programma van 3 maanden dat gefocused is op het creëren van een consistente stroom aan klanten. Je ontvangt toegang tot de Online Academy, waarin je 13 modules vindt over alles wat je nodig hebt om een succesvol bedrijf op te bouwen. De modules in de Academy gaan o.a. over zichtbaarheid, strategisch aanbod, je bereik vergroten, lanceren, verkoop en (money)mindset.

Het programma start met een  1-op-1 kick off van 1 uur, waarin we je doelen stellen, je aanbod onder de loep nemen en we een (marketing)plan maken voor de komende periode. Vervolgens is er om de week een coaching call met Ciska en alle deelnemers, waarin je al jouw vragen kunt stellen, cases kunt bespreken en je kunt sparren over je plannen en volgende stappen.

Er is 1 compleet verzorgde live dag op locatie (of online indien noodzakelijk) samen met de andere ondernemers in het Rise & Shine programma.

Je mag je vragen, plannen en teksten voor bijv website, salespages, ads of content per mail naar Ciska sturen voor persoonlijke feedback, die je binnen 48 uur zal ontvangen.

Na het Rise & Shine programma:

 • heb je een consistente stroom aan klanten en omzet en weet je precies welke elementen ervoor zorgen dat deze op gang blijft of zelfs groter wordt
 • heb je een strategie die past bij jou en je bedrijf die jou de ruimte en focus geeft om te werken hoe jij wilt werken en ook voldoende vrij te nemen
 • hoe je meer bereik kunt opbouwen, zodat je jouw boodschap kunt verspreiden
 • hoe je een goedlopend systeem kunt bouwen voor doorlopend nieuwe klanten en leads, zodat niet alles afhangt van hoeveel en wanneer jij IN jouw bedrijf werkt
 • hoe je naast actief inkomen ook (semi)passief inkomen kunt opbouwen
 • hoe je op een prettige en authentieke manier jouw ideale klant kunt aantrekken zonder pushen en overtuigen
 • hoe en waar je jezelf zichtbaar kan maken om fijne en duurzame relaties op te bouwen met je doelgroep en klanten

De volgende ronde van het Rise & Shine programma start op 30 november. Meld je hieronder direct aan en verzeker je plekje.

Liever eerst nog even bellen? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en dan neemt Ciska binnen 24 uur contact met je op.

In 10 weken meer klanten

Nog even voorstellen…

Geboren en getogen in Veenendaal, middenin de Bible Belt, wist ik altijd al dat er voor mij een ander pad was. Ik verhuisde tijdens mijn studie naar Utrecht en later naar Amsterdam. Mijn opa had een eigen aannemersbedrijf en mijn vader begon op zijn vijftigste voor zichzelf, en toch heb ik niet het gevoel dat ik uit een ondernemersfamilie kom. Laat staan dat ik ooit had gedacht dat ik ooit een eigen bedrijf zou runnen!

Toen ik in 2015 overspannen raakte, was het vrij snel duidelijk dat ik niet gezond terug kon keren in mijn toenmalige baan. Zo kwam het ondernemerschap ‘opeens’ op mijn pad. In 2016 begon het avontuur en startte ik I am Groots.

Met veel vallen en opstaan en leren lukte het me om een goedlopend bedrijf op te bouwen. De eerste jaren waren vooral van alles-zelf-willen-doen, maar vanaf het moment dat ik me heb laten helpen en begeleiden door andere coaches ging het als een speer. Binnen 3 maanden zat ik op een omzet van boven de 10.000 euro en nog geen jaar later verdubbelde dat.

Ik leerde dat je wel degelijk controle kunt uitoefenen op je klanten en omzet, zonder dat op een pusherige manier te hoeven doen. Je kunt je omzet plannen en je doelen koppelen aan eenvoudige plannen die helemaal passen bij jou en hoe jij wilt werken.

Ervaringen van deelnemers

Voor mijn samenwerking met Ciska had ik nog niet helemaal duidelijk hoe ik mijn visie van ‘meer zijn dan een gewone kapper’ in een goed plaatje en aanbod kon krijgen. Hoe krijg ik die boodschap duidelijk overgebracht naar mijn klanten, zodat de juiste mensen in mijn stoel komen te zitten.

Onze samenwerking heeft voor een verdubbeling van mijn omzet gezorgd! Ik vond het super fijn om met iemand te kunnen sparren die al een aantal stappen verder is dan ik en het traject heeft me echt in mezelf laten geloven. Daarnaast is het fijn als iemand je soms met je neus op de feiten drukt, waardoor je zelf je overtuigingen leert inzien.

Ciska heeft me geleerd mijn waarde in te zien en te voelen dat ik echt iets bijzonders doe waar ik meer geld voor mag vragen. Daarnaast heeft de samenwerking me heel veel helderheid gegeven welke richting het op mag gaan en vielen de puzzelstukjes steeds meer op z’n plek. Ik vind het heel erg prettig hoe je net weer even die boost en inzichten krijgt na een coach call. Ik ben heel erg dankbaar dat wij hebben mogen samenwerken!

Demi

Voor onze samenwerking twijfelde ik of iemand mij wel kon helpen bij het worden van een ondernemer, het vinden van mijn identiteit en mijn groei ook kunnen bijbenen. Na een introductiegesprek met Ciska was ik er gelijk van overtuigd dat dit me ging brengen waar ik naar opzoek was.

Dankzij onze samenwerking ben ik gegroeid in de meest grote zin van het woord. Als ondernemer durf ik dingen te doen en los te laten, zodat dingen hun gang kunnen gaan. Dat is het GROOTSte wat me is kunnen overkomen! Ik weet heel goed weet wat ik waard ben, maar ik liet dat altijd van anderen afhangen. Ik heb geleerd dat ik mijn eigen ideeën moet ontwikkelen en moet vasthouden aan die ideeën. Mijn omzet groeide met ettelijke procenten alleen al door deze duidelijkheid. Als je dat uitstraalt dan komt de rest vanzelf.

Ik durf op te komen als iemand iets vervelends doet of zegt. Eerder ging ik twijfelen aan de prijzen in mijn zaak, nu straal ik in alles kwaliteit uit. Ook kwaliteit als eigenaar, overtuigd en vol passie. Alleen dat gaat maken dat mijn bedrijf nog groter gaat groeien. Ik wil Ciska heel erg bedanken voor alles wat ze voor me gedaan hebt en wat ze blijft doen. Ik ben mede door haar gegroeid als mens en als ondernemer!

Marion

Ik vond het enorm waardevol en leerzaam.

Ik wilde graag meer doen en bereiken met mijn ondernemerschap. Na een tijdlang klussen op interimbasis te doen, gaf dit geen voldoening meer. 

Het traject heeft me laten zien wat ik te bieden heb, hoe ik dat duidelijk kan maken en hoe en waar vertel ik dat. Het is erg fijn om regelmatig te kunnen sparren. Iedere call was waardevol en ook de opdrachten vond ik erg leerzaam om te doen. Ik kreeg de bevestiging dat het goed is om mijn hart te volgen en werk te doen waar ik blij van word en energie van krijg. 

Ik werk nu niet meer op interimbasis, en ik heb de luxepositie dat ik nu uit opdrachten kan kiezen. Ik heb eerder te veel werk/klanten dan te weinig!

Maaike

De investering

De investering voor de het Rise & Shine programma is 2497,- euro excl. BTW. Het is ook mogelijk om in 3 termijnen van 875,- excl. BTW te betalen.

Veelgestelde vragen

Is dit programma voor beginnende ondernemers?

Ja, dit programma is geschikt voor beginnende ondernemers, maar ook voor ondernemers die al een tijdje bezig zijn, maar meer resultaat en consistentie willen. Belangrijke voorwaarde is dat je helder hebt wat je wilt bieden en voor wie, en dat je al met klanten werkt.

Wat is de investering voor dit programma?

De investering is eenmalig 2497,- euro excl. BTW of 3 termijnen van 875,- euro excl. BTW.

Wanneer start het Rise & Shine programma?

De startdatum van de volgende ronde is op maandag 30 november. Het programma loopt t/m vrijdag 19 maart 2021. Er zal een kerstvakantie-stop van 2 weken zijn tussen 21 december en 3 januari.

Ik twijfel of het programma voor mij is. Hoe kom ik daar achter?

Plan even een gesprek met me in via het formulier onderaan deze pagina of stuur een mail aan ciska@iamgroots.com. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op en dan bellen we even. Ik zal je eerlijk adviseren en met je meedenken wat de beste volgende stap voor je is.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan graag contact met me op via ciska@iamgroots.com. Ik help je graag verder en denk met je mee.

Wanneer je niet tevreden bent of het programma voldoet niet aan je verwachtingen, krijg je tot 14 dagen na de start van het programma je volledige investering terug. No questions asked.

Ben je coach, therapeut of adviseur en denk je dat het Rise & Shine programma mogelijk iets voor je is? Laat hieronder even je gegevens achter wanneer je hier met mij over wilt sparren, en ik neem binnen 24 uur persoonlijk contact met je op.