fbpx
Succes is geen toeval
In 10 weken een stevig fundament voor succes.
Ben jij een zelfstandig ondernemer die een dienst verleent, zoals coach, therapeut, adviseur, tekstschrijver, trainer, healer, en voel je je iedere maand weer onzeker of je wel genoeg omzet binnenhaalt? Heb je nog niet genoeg klanten of gaat het allemaal maar nét, terwijl je heel hard werkt? Wil je graag controle op je resultaten, maar heb je geen idee hoe?

Succes is geen toeval. Succesvolle ondernemers hebben een aantal dingen gemeen. Ze doen allemaal een aantal dingen goed. En dat kun jij ook leren. Zodat ook jij goed kunt leven van je bedrijf, terwijl je doet wat je het allerliefste doet en het allerbeste kan. Ondernemen met zekerheid, plezier en vanuit ontspanning, omdat je iedere maand weet dat je meer dan genoeg omzet draait.

Wat het verschil maakt

Mijn ondernemersavontuur begon in 2016. Ik had geen idee waar ik aan begon, ik kom niet uit een ondernemersgezin waar het mij met de paplepel werd ingegoten. Vanuit een idee en heel veel enthousiasme en passie ben ik gewoon begonnen. Al snel kwam ik erachter dat klanten krijgen en voldoende omzet draaien lastiger was dan ik had gedacht. Ik had mijn eigen vak, maar kwam er ook achter dat het ondernemerschap een vak apart is.
Kerst 2017 zat ik oververmoeid en overprikkeld thuis. Ik was ontzettend bang dat ik weer in een burn-out terecht zou komen. Mijn bedrijf ontstond namelijk vanuit die burn-out in 2015, had alles voor me veranderd. Maar dat nog een keer door moeten maken, zonder (financieel) vangnet wilde ik absoluut niet. Ik werkte keihard, vond het nog steeds geweldig wat ik te bieden had, maar twijfelde ook of ik het wel ging redden als ondernemer. Immers redden meer dan 6 van de 10 ondernemers het niet. Mijn bankrekening slonk en slonk, terwijl ik ook moest blijven investeren in de groei van mijn bedrijf.

Ik besloot toen dat het anders moest. Ik ging in de leer. Nam mijn eerste businesscoach in de arm. En daar leerde ik de essentiële elementen voor een succesvol bedrijf. Ik begon te snappen hoe belangrijk mijn communicatie is, en hoe je daarin je continu moet verplaatsen in je klant en zijn/haar probleem. Ik kreeg zichtbaar zijn meer en meer onder de knie en snapte steeds beter dat alleen je hoofd af en toe laten zien niet genoeg was. Ik leerde gebruik maken van goede marketing en bewezen strategieën, en hoe ik die op mijn eigen manier kon toepassen. En ik ontwikkelde mijn mindset. Mijn ondernemerschap ontwikkelde zich van maar wat aanrommelen naar een gedegen, slimme, effectieve aanpak, zonder meer te werken. Sterker nog; door de juiste dingen te doen, kon ik ook minder werken. En beter voor mijzelf zorgen.

Door ijzersterke communicatie die aansluit bij mijn klant, zichtbaarheid die authentiek en eenvoudig is én werkt, een mindset voor succes in combinatie met bewezen strategieën staat mijn bedrijf als een huis. Ik heb geen zorgen meer over mijn omzet, want ik weet wat ik moet doen. Ik geniet van het ondernemerschap, de vrijheid die ik ervaar en het werken met mijn geweldige klanten.

Rise & Shine

In het 10-weekse Rise & Shine programma leer jij hoe ook jij kunt opvallen in een volle markt en meer klanten en omzet kunt genereren met jouw bedrijf, met wat jij het liefste doet. Het programma is een combinatie van zelf leren en wekelijkse coaching, zodat je stap voor stap begeleidt wordt in je groei en je niet achterop kunt raken. Je hebt een stok achter de deur, zodat je echt gaat implementeren en over de drempels heen stapt die je eerder nog tegenhielden.

De belangrijkste elementen van het programma gaan over je energie en een helpende mindset creëeren, zodat je vanuit vertrouwen gaat ondernemen en jezelf vooral niet langer klein en onzichtbaar houden. Daarnaast gaan we concreet werken aan je zichtbaarheid en jouw duidelijke en sterke boodschap verspreiden. Zichtbaar zijn gaat over meer dan alleen je hoofd af en toe laten zien, er zijn bepaalde belangrijke concepten en mechanismen waar je rekening mee moet houden en mee kunt leren werken en spelen.

Waar we aan gaan werken in 10 weken:

 • een mindset voor succes die je helpt bij het zetten van je volgende stappen – niet meer jezelf klein houden!
 • het creëeren van een ijzersterke communicatieboodschap en communicatiestrategie
 • hoe je kunt opvallen in een volle markt en onderscheidend kunt zijn
 • businessstrategieëen kiezen die passen bij jou en jouw bedrijf
 • je zichtbaarheid vergroten onder jouw doelgroep
 • je zichtbaarheid op een slimme manier doen, zodat het ook tot klanten leidt
 • personal branding, zodat jouw following graag voor jou kiest i.p.v. al die andere aanbieders in jouw niche
 • groeien op instagram, LinkedIn en andere platforms
 • goede content creëeren die resoneert bij je klant
 • jezelf leren neerzetten als de succesvolle expert die je bent

Wat krijg je?

 • levenslange toegang tot de online omgeving met modules over bovenstaande topics (mindset, zichtbaarheid, ijzersterke communicatie, personal branding etc)
 • 10 weken lang wekelijks een 1-op-1 coaching call van 1-1,5 uur
 • opnames van de coaching calls, zodat je deze later nog eens kunt terugkijken.
 • een live dag op locatie, 1-op-1 met Ciska, helemaal op maat voor jou
 • BONUS: de online training “Programmeer jezelf voor succes” t.w.v. 199,- excl. BTW
Wanneer starten we?

Je kunt op elk gewenst moment starten, mits er ruimte is. Plan een gesprek met Ciska in als je meer wilt weten en wanneer er (weer) plek is.

Plan bij interesse een gesprek met Ciska in.

Creëer ook een continue stroom aan klanten

Het programma zal je helpen om een consistente stroom aan klanten op gang te brengen, zodat je je niet meer onzeker hoeft te voelen of je het wel gaat redden deze maand. Je hebt grip op je resultaten en je weet dat je jezelf voldoende kunt uitbetalen. Die andere succesvolle ondernemers waar je jezelf nu wel eens mee vergelijkt, voelen nu niet meer zo intimiderend, want je weet: “Ik ben het ook aan het doen!”

Het programma helpt je om:
– voldoende omzet en klanten te krijgen waar je van kunt leven (en meer!)
– meer zelfvertrouwen te krijgen in het ondernemerschap en je aanpak
– jezelf stevig op de kaart te zetten, zodat mensen niet meer om je heen kunnen
– op te vallen tussen al die andere coaches/therapeuten/fotografen/tekstschrijvers, zodat mensen voor jou kiezen
– te weten hoe jij jezelf kunt positioneren met een hele duidelijke boodschap. Van daaruit weet je altijd wat je mag delen en hoe jij in contact kunt komen met je doelgroep
– je omzet minimaal te verdubbelen
– je programma’s, workshops, sessie volgeboekt te krijgen
– op een ontspannen en plezierige manier te ondernemen
– jezelf niet meer klein te houden!

In 10 weken meer klanten

Van stress naar vrijheid!

Ciska heeft een achtergrond in marketing/communicatie en Learning & Development. Na haar studie Communicatie Management werkte ze jarenlang op de marketingafdeling van een grote internationale retailer. Ze maakte een switch naar de ontwikkeling van leiderschap en jonge mensen. Na jaren in loondienst zorgde een overspannenheid voor weer een grote ommezwaai. In 2016 zei ze haar baan vaarwel en startte haar eigen bedrijf I am Groots.

Het ondernemen was één groot avontuur, het succes kwam niet vanzelf. Na 2 jaar zelf proberen en ‘aanmodderen’ werkte Ciska met verschillende (business)coaches en volgde ze diverse programma’s, waardoor ze uiteindelijk ontdekte hoe ze haar grootste talenten kon verzilveren in haar bedrijf. Niet alleen leerde ze praktische tips en theorieën, ook ontdekte ze hoe ze haar bedrijf op haar eigen manier en onder haar eigen voorwaarden Groots kan maken.

Nu, jaren later, runt ze met veel plezier en ontspanning een heel succesvol bedrijf en werkt ze nationaal en internationaal met de leukste klanten. Ze kon in korte tijd haar omzet meer dan verviervoudigen door de combinatie te maken van bewezen businessstrategieën en -tips én ondernemen op je eigen manier.

Ervaringen van deelnemers

Voor mijn samenwerking met Ciska had ik nog niet helemaal duidelijk hoe ik mijn visie van ‘meer zijn dan een gewone kapper’ in een goed plaatje en aanbod kon krijgen. Hoe krijg ik die boodschap duidelijk overgebracht naar mijn klanten, zodat de juiste mensen in mijn stoel komen te zitten.

Onze samenwerking heeft voor een verdubbeling van mijn omzet gezorgd! Ik vond het super fijn om met iemand te kunnen sparren die al een aantal stappen verder is dan ik en het traject heeft me echt in mezelf laten geloven. Daarnaast is het fijn als iemand je soms met je neus op de feiten drukt, waardoor je zelf je overtuigingen leert inzien.

Ciska heeft me geleerd mijn waarde in te zien en te voelen dat ik echt iets bijzonders doe waar ik meer geld voor mag vragen. Daarnaast heeft de samenwerking me heel veel helderheid gegeven welke richting het op mag gaan en vielen de puzzelstukjes steeds meer op z’n plek. Ik vind het heel erg prettig hoe je net weer even die boost en inzichten krijgt na een coach call. Ik ben heel erg dankbaar dat wij hebben mogen samenwerken!

Demi

Voor onze samenwerking twijfelde ik of iemand mij wel kon helpen bij het worden van een ondernemer, het vinden van mijn identiteit en mijn groei ook kunnen bijbenen. Na een introductiegesprek met Ciska was ik er gelijk van overtuigd dat dit me ging brengen waar ik naar opzoek was.

Dankzij onze samenwerking ben ik gegroeid in de meest grote zin van het woord. Als ondernemer durf ik dingen te doen en los te laten, zodat dingen hun gang kunnen gaan. Dat is het GROOTSte wat me is kunnen overkomen! Ik weet heel goed weet wat ik waard ben, maar ik liet dat altijd van anderen afhangen. Ik heb geleerd dat ik mijn eigen ideeën moet ontwikkelen en moet vasthouden aan die ideeën. Mijn omzet groeide met ettelijke procenten alleen al door deze duidelijkheid. Als je dat uitstraalt dan komt de rest vanzelf.

Ik durf op te komen als iemand iets vervelends doet of zegt. Eerder ging ik twijfelen aan de prijzen in mijn zaak, nu straal ik in alles kwaliteit uit. Ook kwaliteit als eigenaar, overtuigd en vol passie. Alleen dat gaat maken dat mijn bedrijf nog groter gaat groeien. Ik wil Ciska heel erg bedanken voor alles wat ze voor me gedaan hebt en wat ze blijft doen. Ik ben mede door haar gegroeid als mens en als ondernemer!

Marion

Ik vond het enorm waardevol en leerzaam.

Ik wilde graag meer doen en bereiken met mijn ondernemerschap. Na een tijdlang klussen op interimbasis te doen, gaf dit geen voldoening meer. 

Het traject heeft me laten zien wat ik te bieden heb, hoe ik dat duidelijk kan maken en hoe en waar vertel ik dat. Het is erg fijn om regelmatig te kunnen sparren. Iedere call was waardevol en ook de opdrachten vond ik erg leerzaam om te doen. Ik kreeg de bevestiging dat het goed is om mijn hart te volgen en werk te doen waar ik blij van word en energie van krijg. 

Ik werk nu niet meer op interimbasis, en ik heb de luxepositie dat ik nu uit opdrachten kan kiezen. Ik heb eerder te veel werk/klanten dan te weinig!

Maaike

Plan bij interesse een gesprek met Ciska in.

De investering

 • 1 termijn
 • euro 1997,- /in 1 keer
  • levenslang toegang tot de online modules
  • wekelijkse live coaching call
  • opnames van alle coaching calls om later (nog eens) terug te kijken
  • 1 volledig verzorgde live dag
  • BONUS: training ‘Programmeer jezelf voor succes’
 • 3 termijnen
 • euro 749,- /maandelijks
  • levenslang toegang tot de online modules
  • wekelijkse live coaching call
  • opnames van alle coaching calls om later (nog eens) terug te kijken
  • 1 volledig verzorgde live dag
  • BONUS: training ‘Programmeer jezelf voor succes’

Wanneer je niet tevreden bent of het programma voldoet niet aan je verwachtingen, krijg je tot 14 dagen na de start van het programma je volledige investering terug. No questions asked.

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma?

Het programma is geschikt voor zelfstandig ondernemers die een dienst verlenen. Het is bij uitstek gemaakt voor coaches, trainers, therapeuten, adviseurs, tekstschrijvers, diëtisten. Het is geschikt voor startende ondernemers, en voor ondernemers die al even bezig zijn, maar voelen dat er nog veel meer in zit of die merken geen grip te voelen op hun bedrijf en resultaten.

Ik twijfel of dit iets voor me is. Hoe kom ik erachter of dit programma bij me past?

Als je niet zeker weet of dit programma nu iets voor je is, help ik je graag even verder. Stuur ons even een mail op hello@iamgroots.com met je telefoonnummer, en dan neemt Ciska contact met je op of plan hier direct een kennismaking met Ciska in. Ze zal met je meedenken en je altijd eerlijk adviseren, ook als dit nu niet het beste voor je is.

Wat gebeurt er nadat ik me aanmeld?

Je ontvangt alle belangrijke informatie van ons, en we spreken samen een startdatum af. Vanaf dat moment krijg je toegang tot alle online modules en plannen we de wekelijkse coaching calls in.
Mocht je vooraf vragen hebben, schroom dan niet om ze ons te sturen op hello@iamgroots.com.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Schroom dan niet om ze ons te sturen op hello@iamgroots.com. We helpen je graag verder.

Plan bij interesse een gesprek met Ciska in.