(MEER) KLANTEN EN OMZET UIT JE SOCIAL MEDIA

Je bent druk met posten en besteedt best wel wat tijd aan je social media, maar het levert nog niets of weinig op? Herkenbaar?

Meld je dan nu aan voor de online masterclass op 23 mei 10.00 uur:

Creëer ‘n consistente klantenstroom

op een eenvoudige manier via social media

“Ik besteed veel tijd aan social media, want ja, daar moet je wel aanwezig zijn, maar het levert niets of weinig op.”

Je bent druk. Druk met mooie content maken, tips delen, zichtbaar zijn. Je weet dat social media een onmisbaar onderdeel is van ondernemen en (online) marketing. Maar hoe zorg je ervoor dat al die tijd die je erin stopt ook genoeg omzet en klanten oplevert?

Hoe zorg je ervoor dat je social media strategie ook echt een groeistrategie wordt voor jouw bedrijf? Een strategie die eigen, authentiek en persoonlijk is, eenvoudig blijft, maar wel tot de beste en leukste klanten leidt? En daarmee naar meer omzet, en dus ook winst en vrijheid?

ZICHTBAAR ZIJN OP SOCIAL MEDIA MAAKT NOG GEEN NIEUWE KLANTEN.

Je hoort altijd: “Je moet zichtbaar zijn.” “Zichtbaar zijn leidt tot meer klanten en omzet.”

Maar toch… je doet je best, je post regelmatig, bent zichtbaar op social media, maar het regent nog geen klanten. Waarom dan niet?

Helaas is het geen kwestie zijn van je koppie laten zien en de klanten komen dan vanzelf wel. In de enorme hoeveelheid content die er dagelijks gedeeld wordt, heb je iets anders te doen om je social media als lead/klantgenerator in te zetten.

En dat hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Gelukkig niet. Jij kan het ook.

Als je maar weet wat je moet doen en hoe.

En daarin neem ik je graag mee in de masterclass op 23 mei om 10.00 uur. Meld je hier gratis aan (replay is beschikbaar achteraf, mocht je niet live aanwezig kunnen zijn).

SUCCESS IS A CONSEQUENCE.
NOT A COINCIDENCE.

Hoe heerlijk zou het zijn als…

  • je zoveel vertrouwen en rust ervaart in het ondernemerschap en de groei van je bedrijf, dat je je geen zorgen meer maakt of je deze maand wel voldoende inkomsten hebt
  • je het spel ‘ondernemen ‘ snapt, waardoor je ook precies weet wat je kunt doen om meer klanten aan te trekken en je je omzet kunt plannen, beïnvloeden en creëren
  • je op een eenvoudige en authentieke manier nieuwe klanten aantrekt die echt bij je passen en waar je graag mee werkt
  • je geen kostbare tijd (en omzet) meer hoeft te verspillen, omdat je weet wat je aan het doen bent en het werkt
  • je niet meer hoeft te forceren in je business, maar vanuit flow, plezier en eigen kracht je bedrijf kunt laten groeien
  • je je echt verbonden voelt met je doelgroep en weet hoe je consistent met hen die verbinding kunt blijven maken en houden
  • je jezelf toestaat om schaamteloos ambitieus te mogen zijn en doet wat je echt leuk vindt
  • ‘verkopen’ voelt niet meer als leuren en sleuren of ongemakkelijk, maar je weet hoe je potentiële klanten laaiend enthousiast maakt over jou en je aanbod

“De afgelopen jaren is er enorm veel gebeurd in mijn business. Ik ben het ondernemen anders en vooral slimmer gaan aanpakken en ik weet precies hoe ik mijn doel voor dit jaar kan behalen. Ik doe niet zomaar wat, maar ik heb een plan en een simpele strategie die werkt.

Daardoor verdriedubbelde ik in omzet en klanten, en de laatste maanden groeide mijn omzet verder x 2,5.

Afgelopen zomer ben ik moeder geworden van mijn zoontje Mees, wat betekent dat ik er 4 maanden volledig tussenuit ben geweest. En nog voor mijn verlof had ik mijn omzet van het jaar ervoor al ver overtroffen.

Mijn bedrijf groeit, en ik voel de rust en heb grip op de resultaten. En bovendien werk ik niet harder of meer, maar snap ik ook hoe ik voor mezelf juist meer ruimte kan behouden.

En nee, dit is geen magic fairytale of leeg salesverhaal. Voor jou is dit ook echt mogelijk. Mits je de juiste dingen doet, op de juiste manier.

Ik leerde na jarenlang maar wat aanrommelen dat het ondernemerschap niet per se moeilijk is, als je maar weet wat je moet doen en in welke volgorde. Dat maakte voor mij alle verschil!”

“TOEN IK EENMAAL SNAPTE HOE ‘HET’ WERKT, WERD ALLES HEEL LOGISCH EN EEN STUK EENVOUDIGER.”

In de workshop ‘(Meer) Klanten en omzet via social media’ gaan we samen werken aan:

– hoe je kunt zorgen dat in jouw business een consistente stroom aan klanten op gang komt en blijft via je social media

– hoe je relatief makkelijk en snel kunt groeien en meer impact kunt maken, zonder een grote following op social media

– wat je nodig hebt om op een makkelijke en eigen manier klanten te werven

– welke stappen er zijn in het proces van klanten werven, wat je in elke stap te doen hebt en hoe je de juiste focus daarin bepaalt, zodat je sneller kunt groeien

– welke #1 valkuil vele ondernemers tienduizenden, wellicht meer, euro’s per jaar kost, en hoe jij deze kunt voorkomen

en hoe ik in korte tijd x4 ging met mijn omzet en wat jij ook kunt toepassen

Even praktisch

De masterclass vindt live online plaats op maandag 23 mei van 10.00 tot 11.30 uur ‘s ochtends. Je ontvangt na aanmelding alle informatie en de link om er bij te zijn. Achteraf ontvang je automatisch de opname die gedurende korte tijd beschikbaar is om terug te kijken.

Er is ook ruimte en tijd om jouw vragen te stellen.

De online workshop vindt plaats op maandag 23 mei om 10.00 uur. Deelname is gratis.

Ook wanneer je er niet live bij kunt zijn, kun je meedoen. Je ontvangt de opname van de sessie die je kunt terugkijken op een ander moment.

JA, IK DOE MEE!

Nog even kort over Ciska…

Toen ik in 2015 overspannen raakte, kwam alles in mijn leven ter discussie te staan. Ik had altijd gewerkt in loondienst, en ik wist 1 ding zeker; terug in de baan die ik had, ging niet meer. Maar wat dan wel?

Het antwoord op die vraag bleek; een eigen bedrijf beginnen! Het ondernemerschap was compleet nieuw voor mij en ook niet iets waar ik mezelf altijd had gezien ‘als ik later groot ben’. Ik had 0 ervaring en geen kennis over hoe je een succesvol bedrijf opbouwt.

De eerste 2 jaar heb ik vooral heel eigenwijs aangerommeld en dacht ik: “Dat kan ik zelf wel uitvogelen.” Mijn omzet schommelde enorm en het was iedere maand weer spannend of er weer genoeg binnen zou komen om mezelf te kunnen uitbetalen. Ik was op een gegeven moment helemaal klaar met die onzekerheid en had behoefte aan stabiliteit en meer grip op mijn bedrijf. Ik heb zelfs overwogen om maar weer terug te gaan in loondienst, ook al wist ik dat ik dat helemaal niet wilde.

Geen idee had ik dat je wel een goede coach kon zijn, maar het daar alleen niet mee red. Je moet behalve goed zijn in je vak ook goed zijn in het ondernemerschap. En hoe je het ook wendt of keert; verkopen is een essentieel onderdeel in het ondernemen.

Toen ik me dat besefte heb ik me vanaf dat moment laten coachen door een business coach, zodat ik de kneepjes van het ondernemersvak kon leren. Ik ontdekte hoe ik mijn bedrijfsgroei niet langer aan het toeval kon overlaten en kreeg meer en meer grip op mijn bedrijf, impact, omzet en vrijheid. Ik gebruikte alles wat me werd aangereikt, bewezen strategieën én mijn eigen intuïtie en talent en probeerde heel wat uit. En zo ontdekte ik uiteindelijk hoe ik een aantal slimme, maar ook heel leuke strategieën, systemen en processen voor mezelf kon toepassen. Zo ging ik binnen minder dan 2 maanden x4 met mijn omzet en x10 in voldoening en plezier. En bovenal; rust!

Als ik het kan, dan kan jij het ook!

“TOEN IK ECHT KLAAR WAS MET AANROMMELEN, GING IK HET ONDERNEMERSCHAP PAS SERIEUS NEMEN. EN KWAM DE GROEI.”

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik meedoen aan de masterclass?

Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina. Daarna ben je ingeschreven. Je ontvangt vervolgens binnen enkele minuten een mail met daarin alle informatie over de workshop en de link naar de live omgeving op 23 mei.

Voor wie is deze masterclass?

De training is geschikt voor ondernemers met een dienst die het nog lastig vinden om consistent klanten te werven of leads te genereren. Ze zijn actief op social media, omdat ze weten dat dat een belangrijk onderdeel is van hun marketing en sales, maar ze halen er nog geen of te weinig resultaat uit.

Wanneer vindt de masterclass plaats?

De live online masterclass “(Meer) Klanten uit social media” vindt plaats op maandag 23 mei van 10.00 tot 11.30 uur.

Ik kan er niet live bij zijn. Is het dan slim om me alsnog aan te melden?

Ja, zeker. Ook als je er niet live bij kunt zijn, kun je meedoen. Na afloop van de live masterclass ontvang je de opname die je na afloop kunt terugkijken.

Is er mogelijkheid tot het stellen van vragen?

Ja, er is ruimte en tijd om jouw vragen te beantwoorden.

Wat kost de masterclass?

Deelname aan de online masterclass is deze keer gratis.

BEN JIJ KLAAR VOOR MEER KLANTEN?