Kleuranalyse

Welke kleurentype ben jij?

Welke kleuren werken voor jou?

Kleuren kunnen heel bepalend zijn. Ze nemen je over, maken je flets, laten je er ziek uit zien, of laten je er juist fris, energiek en uitgeslapen uit zien. Met de juiste kleuren gaan je ogen sprankelen, ziet je huid er fris uit en verminder je lijntjes, rimpels, wallen en vlekjes in je gezicht.

Nooit meer twijfelen welke kleuren je goed staan.

Een kleuranalyse is bedoeld om erachter te komen welk kleurentype jij bent. Er zijn 4 basistypen; winter, zomer, herfst en lente. Dan zijn er ook nog zogenaamde tussentypen, want natuurlijk is niet iedereen in een hokje te stoppen. Elke type heeft zijn eigen kleuren die goed voor hem/haar werken en dat scheelt zelfs nog per persoon. Daarom is het heel belangrijk om 1x in je leven een goede kleuranalyse te laten doen. Zodat jij precies weet welke kleuren jou ophalen. Na het doen van een uitgebreide analyse heb je voor de rest van je leven duidelijkheid en houvast bij het kiezen van de juiste kleuren in zowel kleding, accessoires, make-up en haar.

1x in je leven een kleuranalyse = de rest van je leven duidelijkheid en houvast.

Hoe werkt het?

1

Vraag een kleuranalyse aan

Via de knop op deze pagina maak je een afspraak voor een kleuranalyse. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op na het ontvangen van jouw aanvraag om een afspraak in te plannen. Zo simpel is het!

2

Beken kleur!

Je komt bij ons langs in Amsterdam voor jouw persoonlijke kleuranalyse. We gaan aan de slag met kleurdoeken om te bepalen welk kleurtype jij bent en welke kleuren specifiek goed voor jou werken. Een analyse duurt ruim 1 uur.

3

Rock it!

Na de analyse weet je precies welke kleuren je moet hebben. Je kunt nu moeiteloos shoppen en eens kritisch door je eigen kast gaan welke tops wel of niet voor je werken. De rest van je leven weet je precies wat werkt!

Vraag nu jouw kleuranalyse aan.

Testimonials

"Al heel lang liep ik rond met een onrust als het ging over kleding. Paste wat ik kocht wel bij wat ik wil uitstralen? In een moeilijke periode nam ik contact op met Ciska. Ik wist meteen dat ik heel graag wilde dat zij mij hierbij zou helpen. Ze wist precies wat ik voelde en kon zelfs beter beschrijven wat ik nodig had dan ik. Het winkelen was zo ontzettend fijn en ik ben met veel kleding naar huis gegaan die ik nu nog nog steeds veel draag. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Ik zou Ciska aan iedereen aanraden."

Alice Zelfstandig fotograaf

"Elke ochtend stond ik weer voor mijn kledingkast en wist ik weer niet wat ik aan moest. Samen met Ciska heb ik bepaald wat ik wil laten zien en waar ik voor sta in mijn werk. Op basis hiervan hebben we mijn stijl bepaald, mijn kledingkast opgeruimd en wat nieuwe items gekocht. Ik merk dat ik veel duidelijker en steviger overkom in mijn werk."

Annette HR Manager

"Ik houd zelf helemaal niet van winkelen. Eens in de zoveel tijd een dag met Ciska is echt een uitkomst voor mij. Zo hoef ik nooit meer zelf de stad in en eindeloos zoeken naar iets wat ik nodig heb en niet wetende wat dat precies is."

Daisy Founder

"Ik wilde graag een meer volwassen stijl, zonder mijn eigen speelse karakter te verstoppen. Dat is super goed gelukt! Ik kreeg de week nadat ik met Ciska had gewerkt zoveel complimenten!"

Irene General Manager

Tarieven en mogelijkheden

Een complete kleurenanalyse is een goede basis waar je de rest van je leven wat aan hebt. Welk kleurentype jij bent en wat er dus bij jou past, verandert niet. Je kunt al een kleuranalyse uitvoeren op kleine kinderen. Maar zeker naarmate je ouder wordt is het kiezen van de juiste kleuren cruciaal. Lijntjes vervagen, wallen verminderen en je ziet er stralend uit als je de kleuren draagt die bij jou passen.

Een kleuranalyse is een goed begin als je je meer bewust wilt zijn van wat je kleding voor je kan doen. Een losse kleuranalyse kost 125,- exclusief BTW en inclusief een kleurenpasje van jouw seizoen.

Vraag HIER nu meteen een kleuranalyse aan.